|
||
|
|
#301 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Bana sor...
Haklısın, aramızda dağlar, denizler var,
Haklısın, aramızda uçurumlar. Senin sevdaların, üç günlük masal, Benim sevdalarım, Allah'ına kadar. Elma şekeri mi sandın aşkı, Ne şiirin şiir, ne şarkın şarkı. Hele bir kırılsın, hele bir kırılsın feleğin çarkı, İşte ben o zaman görürüm seni. Halâ tahta masalara yazıyorsam adını, Aşk kitaplarında arıyorsam tarifini aşkın, Kahır mektuplarında yeniden buluyorsam seni, Islak mendillere siliyorsam gözyaşlarımı, Eyvahlar çekiyorsam her biten aşkın ardından, Bana sor yalnızlığı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#302 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu benim ilk aldanışım değil, Bu benim son ıykılışım değil, Bırak bu sahte gözyaşlarını, Bırak bu masum bakışlarını. üzülme, benim için üzülme, üzülme bu son için üzülme, Ben, ben, ben yeterim kendime.. Varsın da bir dağ gibi büyüsün hasretin içimde, Varsın da her gece Bir kemanın tellerinde ezilsin kalbim, Varsın da bir daha değmesin ellerim ellerine, Asla pişman değilim. Hatırla, bir adam diyordun hatırla, ömür boyu sevsin beni ömür boyu, İşte o deli, işte o çılgın, işte o adam benim. Çünkü ben, Çünkü ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim. Severken ne kadar büyükse insan Ayrılırken yine büyük olmalı Ne kadar insafsız olsa da zaman Sevenler her zaman bir dost kalmalı.. |
|
|
|
|
|
#303 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir ecel olsa da ayrılığımız
Bir ömür sürse de pişmanlığımız Koca bir mazi var yaşadığımız Geçmişe her zaman saygı duymalı.. ıyrtılmış olsa da resimlerimiz Yabancı olsa da isimlerimiz Nefrete dönse de sevgilerimiz Yine de o aşka saygı duymalı Sevenler her zaman bir dost kalmalı.. Duydum da inanmadım Aşka gülüp geçmişsin Benimkisi aşk değil Bir oyundu demişsin Zafer senin zaferin Eser senin eserin Sevin ey zalim sevin Bak bir erkek ağlıyor.. |
|
|
|
|
|
#304 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bana bunu yapmayacaktın öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin. Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle ıykmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin?.. |
|
|
|
|
|
#305 (permalink) |
|
Senior Member
|
Artık ...
Artık
Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir ıylanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana!.. Ayağım ayağıma dolaşır sonra Gözlerim büyür büyür, kocaman olur Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam Bana gel deme! |
|
|
|
|
|
#306 (permalink) |
|
Senior Member
|
İşte resimlerine bakıp avunuyorum
Hayallerim yetiyor bana ne güzel Zaten ölesiye hasretim aydınlıklara Ve bitimsiz bir özleyiş bendeki Kanatlanabilirim, uçabilirim belki Bana gel deme! Aklımdan çıkmıyorsun Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat.. Aşkımızdan kime ne Sevdamızdan kime ne Başkasından bana ne Ah benim nar çiçeğim Canım ipek böceğim Meraktan öleceğim Bana kendini anlat.. |
|
|
|
|
|
#307 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ey benim gönlümün nazlı çiçeği
Barışın ellere, küsün bana mı? Sana kim öğretti böyle sevmeyi Bayramın ellere, yasın bana mı? Duymadın gönlümün haykırışını Kırdın şu gönlümün sabır taşını Görmekten usandım çatık kaşını Gülüşün ellere, nazın bana mı? uçurdun yellere ümitlerimi Düşürdün dillere çektiklerimi Soldurdun içimde hayallerimi Baharın ellere, kışın bana mı? |
|
|
|
|
|
#308 (permalink) |
|
Senior Member
|
bana ne...
Çok yalvardım gitme diye ben ona ıyllar sonra dönüyormuş bana ne Seviyordum gülüp geçti aşkıma Şimdi beni seviyormuş bana ne.. Neyleyim ben dökse bile yaşını Ben unuttum çoktan onun aşkını Vursun artık o taşlara başını Çok pişmanmış yanıyormuş bana ne.. Gönlümde aşk saati bak durdu Seven kalbim beklemekten yoruldu ıyllar var ki ne aradı ne sordu Şimdi beni soruyormuş bana ne... |
|
|
|
|
|
#309 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bütün sevgililer, dostlar gitti Bir sen kaldın kadınım beni terketmeyen Batan gemilerin kaptanları gibi Denizlerin ortasında ölümü bekleyen. özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkaraıym bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle ıste ayrılık bu; hiç beklemediğimiz... O ikiz kardeşi ölümün. Anlıyorum bir daha görüşemeyeceğiz Sakın ağlama ve bir şey söyleme bana ınsan ayrılırken bile büyük olmalı. Seni alıp uzaklara giden otobüs Benim üzerimden geçer hışımla Devrilir, bakakalırım ardından Bir sel gibi akan gözyaşımda... |
|
|
|
|
|
#311 (permalink) |
|
Senior Member
|
seninle yaşamak
Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız
Karanlık gitgide en derinlere çeker beni Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin Böyle perişan beklerim dönmeni ıstesem ben bu ömrü, bu talihi istemem Böyle durup durup senden ayrılmak varsa Orada bir mezar kazılır benim için Ayrılığın nerede başlarsa. Şimdi en açık renginde gözlerin Şimdi benimlesin tüm kaygılardan uzak Anlatılmaz bir şey var aramızda hazin Şiir gibi bir şey seninle yaşamak Çirkin olan,fena olan ne varsa unut Gözlerimin söylediği şarkııy dinle Ellerimizde sevgi içimizde umut Bütün iyilikleri paylaşalım seninle |
|
|
|
|
|
#312 (permalink) |
|
Senior Member
|
Varlığın dudaklarımda bir bal tadı
Yokluğun en korkuncu ölümlerin Senden başka dindiren olmadı Acısını içimde kanayan yerin Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin ıyldızların en parlak olduğu zamansın Denizlerim senin kııylarında sakin Bırak ellerini avuçlarımda kalsın Aşkın büyülü sesini duyuyor musun Şimdi onun gülleri açan güz bahçelerinde Gitme ki günlerimiz gecelerimiz olsun Çoban kulübelerinde balıkçı kahvelerinde Benimle kal zaman bitinceye kadar Benim ol yüzıyllar ve çağlar boyunca Bir ömürdür seninle geçen dakikalar ölümden güçlüyüm sen yanımda olunca |
|
|
|
|
|
#313 (permalink) |
|
Senior Member
|
kana kana
Şimdi öyle büyük ki beraberliğimiz
Nabzın benim bileklerimde vurmakta Artık bütün kaygıların ötesindeyiz Benimle en güzelsin aynalardan uzakta Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, dolu dizgin gidişime dur diyen Dönebilmek o dönüşü olmayan yollardan Sürekli bir aldanış bir daha bir daha Hiç bitmeyecek gecelerden bir sabaha Çikabilmek ve sevmek durmadan usanmadan Konuşmak konuşmak gözlerle fısıltılarla Duymak büyülü sıcaklıgını beyaz ellerin Her geçen dakika var oldugunu anlamak için Yaşamak arzu dolu dudaklarda, şarkılarla Unutmak ne varsa kötülükten yana ınmek sevilen gözlerin derinligine öyle mutlu, öyle sarhoş, alabildigine Bin ıyl içmek o sulardan kana kana |
|
|
|