|
||
|
|
#326 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi
Akıtır taşa, toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa karanlığıma seni arıyorum kalabalık caddelerde, tanımadığım insanlar geçiyor, sen yoksun.. perişan hayallerimin başladığı yerde, sana sesleniyorum, duyuyor musun? beyaz güller açtı bahçelerde , sevdiğin.. ya o karanfil , baygın kokulu çiçek. gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin, anladımki bu ömür sensiz geçmeyecek. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#327 (permalink) |
|
Senior Member
|
özledim...
yalnız sen varsın beyaz gülüm,
evde bahçede ve sokakta, bir eylül akşamı gördüğüm , o beyaz hayalsin uzakta.. yeter.. gel artık yeter.. karanfiller açtı gel kış bahçesinde , güller beyaz güller açtı gel Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. |
|
|
|
|
|
#328 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, öylesine ıyktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın. Kucağımda bir ıyğın Meyvası ayrılığın, Ben yine geleceğim Benim küçük meleğim. Bırakma beni sevdiğim Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil |
|
|
|
|
|
#329 (permalink) |
|
Senior Member
|
bekle beni...
Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm ıçtim yudum yudum güzelliğini ölme diyorsan; gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe Ne güzel ellerin var incecik Ne güzel saçların var sapsarı Anlasana o yalansız gözleri Düşündükçe baştanbaşa özlem kesiliyorum Bu engeller bana göre değil oysa Ben bu dağları aşarım Geçerim bu denizleri, korkma İşte düştüm yollara Dur, bekle beni, geliyorum |
|
|
|
|
|
#330 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sehitler ölmez!
Önce vatan millet
Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan Birileri var, birileri var! Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Sehitler ölmez diyen Birileri var, birileri var! Sehitler ölmez! Sehitler ölmez! Sehitler ölmez! Bayrakla dertlesen Toprakla birlesen Can verip devlesen Birileri var, birileri var! Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Sehitler ölmez diyen Birileri var, birileri var! Sehitler ölmez! Sehitler ölmez! Sehitler ölmez! |
|
|
|
|
|
#331 (permalink) |
|
Senior Member
|
Benden Sana Son Kalan
Mendilim Olsun Nisan Eglenirsen Geleyim Ince Beline Kusan Zeytinden Asimisin Güzeller Basimisin Gönderdigim Mektubu Koynunda Tasirmisin? Güzeli Gördüm Endamli Baslari Kara Bagli Dedim Sevdan Nerede Gözleri Yola Bakti... |
|
|
|
|
|
#333 (permalink) |
|
Senior Member
|
canım
Ceylan bakisina kurban oldugum
Sallanma karsimda öldürme beni Ah gülüm gülüm yürüsene yavrum Ah gülüm gülüm gülsene canım Mecnun edip beni dusurdun cole Kerem gibi burda da yandırma beni Ah gülüm gülüm yürüsene yavrum Ah gülüm gülüm gülsene canım Bu kadar sallanma oldurdun beni Olurum unutmam sevdigim seni Ah gülüm gülüm yurusene yavrum Ah gülüm gülüm gulsene canım Birakin sallansin nazli gelini Guzelin dondugu meydan ovunsun Ah gülüm gülüm yurusene yavrum Ah gülüm gülüm gulsene canım Son Düzenleme OKURT tarafından 19-05-2007 09:26 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#334 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ezel bahar geldi kalkin gidelim
Ayrilik cetindir nasil edelim Gelin ey erenler seyran edelim Gonul havasi var garip bülbülün Gül bitince o da bile bitiyor Güle aşık olmus yar yanıp tutuyor Seher vakti garip garip otuyor Ne güzel sesi var garip bülbülün Bülbül sırrın yad ellere söyleme Belli başlı bir yaylayı yaylama Ali'm aşık ona inkar eyleme Sevdalı başı var garip bülbülün |
|
|
|
|
|
#335 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yürü güzel yürü yol alamazsın
Azrail olsan can alamazsın Hele sen dünyayı kalbura koysan Benden muhabbetli yar bulamazsın Sular olsam yeraltından akmayım Yarim senden gayrısıne bakmayım Eger senden baskasına bakarsam Yedi sene döşeklerden kalkmayım Yürü dilber yürü ömrümün yari Eridi kalmadı dağların karı |
|
|
|
|
|
#337 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yanında Ben Varım......
Diyelim yagmura tutuldun bir gun
Bardaktan bosanircasina yagiyor mubarek Obur yanda gunes kendi ***finde Ne de olsa yaz yagmuru Piril piril dusuyor damlalar Eteklerin uca uca bir kosudur tutturdun Dar attin kendini karsi evin sundurmasina İste o evin kapisinda bulacaksin beni Diyelim icin cekti bir sabah vakti Erkenden denize gireyim dedin Kulac attikca sen Patiska carsaflar gibi yirtiliyor su ortadan Ege denizi bu efendi deniz Seslenmiyor Derken bi de dibe dalayim diyosun İcinde cil cil kosusan baliklar Lapinalar, gumusler var ya Eylim eylim salinan yosunlar Onlarin arasinda bulacaksin beni Diyelim sapina kadar sair bir herif cikmis ortaya Cakmak cakmak gozleri Meydan ya Taksim ya Beyazit meydani Herkes orada sende oradasin Herif bizden soz ediyor bu ulkenin cocuklarindan Yuruyelim arkadaslar diyor yuruyelim Ozgurluge, mutluluga dogru Her isin basinda SEVGİ diyor Gozlerin yagmurdan sonra yapraklarin yesili Bide basini ceviriyorsun ki YANıNDA BEN VARıM...... |
|
|
|
|
|
#338 (permalink) |
|
Senior Member
|
eski dostlar
Unutulmus birer birer Eski dostlar, eski dostlar Ne bir selam, ne bir haber Eski dostlar, eski dostlar Hayal meyal dusler gibi Ucup giden kuslar gibi Yosun tutan taslar gibi Eski dostlar, eski dostlar Unutulmus isimlerde Bilinmez ki nasil nerde Simdi yalniz resimlerde Eski dostlar, eski dostlar |
|
|
|