|
||
|
|
#401 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Günüm güneşim ol, ısınacağım
Ümit duvarım ol, yaslanacağım Sevgi yağmurum ol, ıslanacağım Gül kokun bir ömür tenimde kalsın Sen uykuysan ben gördügün düş olam Sen yuvaysan ben bir yavru kuş olam Ağlar isen yanağında yaş olam Gözlerin bir ömür gözümde kalsın Gel sevgilim ol benim, düş kaçağım Göğsüne başımı yaslayacağım Kalbimin içinde saklayacağım Özlemin bir ömür gönlümde kalsın Bir dünya sun bana tutunacağım Gönlümü sevginle avutacağım Bütün ihanetleri unutacağım Ellerin bir ömür elimde kalsın Sevgi mırıldayan nehirler gibi Derin uykularda şehirler gibi İsminki dualar şiirler gibi Ölünceye kadar dilimde kalsın |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#402 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şimdi en açık renginde gözlerin
Şimdi benimlesin tüm kaygılardan uzak Anlatılmaz bir şey var aramızda hazin Şiir gibi bir şey seninle yaşamak Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin Yıldızların en parlak olduğu zamansın Denizlerim senin kıyılarında sakin Bırak ellerini avuçlarımda kalsın Çirkin olan,fena olan ne varsa unut Gözlerimin söylediği şarkıyı dinle Ellerimizde sevgi içimizde umut Bütün iyilikleri paylaşalım seninle Aşkın büyülü sesini duyuyor musun Şimdi onun gülleri açan güz bahçelerinde Gitme ki günlerimiz gecelerimiz olsun Çoban kulübelerinde balıkçı kahvelerinde Varlığın dudaklarımda bir bal tadı Yokluğun en korkuncu ölümlerin Senden başka dindiren olmadı Acısını içimde kanayan yerin Benimle kal zaman bitinceye kadar Benim ol yüzyıllar ve çağlar boyunca Bir ömürdür seninle geçen dakikalar Ölümden güçlüyüm sen yanımda olunca Şimdi öyle büyük ki beraberliğimiz Nabzın benim bileklerimde vurmakta Artık bütün kaygıların ötesindeyiz Benimle en güzelsin aynalardan uzakta |
|
|
|
|
|
#403 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gece karanlığı örter üstümü
Gece ayaz, gece sessiz, gece sensiz Böcekler bile bir farklı ötüyor yokluğunda Gece yârim, gece sırdaşım, gece mâhkum Sokak lambaları bile aydınlatmıyor karanlığı Sesinle dans eden ağaçlar da yok artık Seni görünce delice atan kalp Senin yokluğunda ay bile hüzünlü, ay donuk Senin oturduğun sandalyen bile artık bana düşman Su içtiğin bardağın, çatalın, tabağın... Dokunduğunda ses veren bozuk zilim Artık o bile çalmıyor...iyice sustu. Nedendir bilmem Telefonlar bir sevdalı gelir oldu bana yokluğunda Özlemeyi özlemişim besbelli Düşünmeyi, sevmeyi birini, birilerini Aşkı özlemişim, tutkuyu, su içmeyi, heyecanı Sessizliğe dil olmayı, haykırmayı özlemişim Kaybettiğim düşlerimi özlemişim Varlığında doğduğum kadar yokluğunda ölmeyi 'SENİ SEVİYORUM'demeyi özlemişim 'S E N İ S E V İ Y O R U M' |
|
|
|
|
|
#404 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bilmeden kırarsam eğer kalbini
Bu canı ölüme bedel sayarım Olurda söylemez isen derdini İnan hayatımdan bile cayarım Dayanamam sulu gözlerine yar O gözlerin bende hatırası var Olmasın kederle dolan bir pınar Yoksa bakışına gönül koyarım Revnaklı simanın güzelliğine Gıpta etmek düşer sevdiceğine Böyle bir sevdanın biteceğine Ölümle kendime nikah kıyarım Gönül dairende yerim var ise Kulak vermelisin bu hazin sese Kalbin çok değil de biraz dinlese Sağır dünyaya bu aşkı yayarım |
|
|
|
|
|
#406 (permalink) |
|
Senior Member
|
Uçuşur Saçlarında Rüzgar Hoyratça
Çarşambayı Sel Alır Her Dinlediğim Türküde Affet Ne Olur, Beni Affet, Kapıldım Saçlarına Rüzgarla Savruluyorum Bende, Özüne... Düşteyim Gülüm, Düşteyim Üstüme Geldikçe Bulutlar, Kaybolur Gülüşlerim Nerde Bir Deniz Görsem, Yalnızlığın Türküsü Çalar Aşkını Bilsem, Kaybolmazdı Zamanlar... Bırakıp Git, Şiirde Gitsin Seninle İsminde, Sevginde Resimde Bitsin Bu Son Gülüşünle... |
|
|
|
|
|
#407 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu alevler dinmez cehennem ne ki
Tartsan hüzünleri bir milyon çeki Düşerken gözümden damlanın teki Silsen ne olacak yıktın gönlümü Okşardım hançeri vursan özüme İnlemezdim mili çeksen gözüme Dikilip karşıma candan yüzüme Gülsen ne olacak yıktın gönlümü Pişmanlıkla dolu listeler ile Sevdayı anlatan besteler ile Kırmızı güllerden desteler ile Gelsen ne olacak yıktın gönlümü Sulasan yaşlarla çölü, kırları Seven yürekleri yakan korları Alemde var olan bütün sırları Bilsen ne olacak yıktın gönlümü |
|
|
|
|
|
#408 (permalink) |
|
Senior Member
|
Duru bir suya baktığımda
eğer tertemiz yüreğin yansıyorsa gözlerime, BEN SENİ SEVİYORUM. Aramadığın sormadığın zamanlarda, eğer yüreğimde inceden bir sızı duyuyorsam SENİ ÖZLÜYORUM. Her şarkıda, her şiirde ve okuduğum kitabın tüm satırlarında seni yaşıyorsam SENİ ÖNEMSİYORUM. Ve uğrunda vazgeçebileceğim mutluluğumken, düşünmeden feda edebiliyorsam SEN BENİM İÇİN ÖZELSİN... |
|
|
|
|
|
#409 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ana yüreği gibi hiçbir yürek sızlamaz
Onun yandığı gibi, hiçbir sine yanamaz Yüreğime sığdırdım, dünyalara sığamaz Ana demek yar demek, en kutsal diyar demek Ana bir başka güzel, doldurur gönülleri Ne derse şirin gelir, baldan tatlı dilleri. Kokusu cennettendir, kıskandırır gülleri, Ana demek can demek, damarlarda kan demek Ana ciğer paresi, yürek gibi bedende Yüzünde güller açar, yavrusuna gülende. O seni terk edemez, sen onu terk etsen de Bir bedende can gibi, sevgili canan demek Ana gibi yar olmaz, vatan gibi de diyar, Eline diken değse, onun kalbine batar. Sende bir duman Görse, ateşi onu yakar, Ana demek can demek, dertlere derman demek. Ana ALLAH katında, kutsaldır evladına Anasını üzenler, eremez muradına Anaları terk etmek isyandır Yaratana Ana gerçekten yanan, gerisi yalan demek Ayağının altında, cennetler olan demek |
|
|
|
|
|
#410 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yine SEVGİ rüzgârları bekler yelkenim,
Esmesen de... Yine SEVGİ suları bekler teknem, Akmasan da... Yine SEVGİ tohumları bekler bahçem, Ekmesen de... Yine SEVGİ yağmurları bekler gönlüm, Yağmasan da... SEVGİ limanıdır bu, sensiz ve sessiz , Gelsen de, gelmesen de... |
|
|
|
|
|
#411 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sevgiyle yoğrulmamışsa yüreğin
Tekkede , manastırda eremezsin Bir kez gerçekten sevdin mi dünyada Cennetin cehennemin üstündesin Bir sır daha var , çözdüklerimden başka Bir ışık daha var , bu ışıklardan başka Hiç bir yaptığınla yetinme , geç öteye ! Bir şey daha var , bütün yaptıklarından başka |
|
|
|
|
|
#412 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kadere ve özellikle sırf sana inat Yeniden sevecegim..! Senin almaya tenezzül etmedigin kalbimi Ellere hediye edicegim..! Bir daha adını anmayacagıma Yolda görsem,yüzüne bakmayacagıma.. Degerimi bilmeyene aglamayacagıma Ne seni..Ne benzerini Hayatıma sokmayacagıma Yemin edecegimm..! |
|
|
|
|
|
#413 (permalink) |
|
Senior Member
|
Nasıl söylesem bilmem,
Ve anlatsam ne ile? Bu öyle bir duygu ki Gelmez kaleme, dile... Sen varsın bakışımda, Her nefes alışımda, İçimde ve dışımda, Günahlarımda bile! Gözümde, hayalimde Hiç sorma ki neler var... Sendedir ufukları Ve ancak sana kadar... Dünyayı iki şeyden İbaret bilirim ben; Biri, her şey olan sen! Biri, sen olmayanlar! |
|
|
|