|
||
|
|
#451 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Dayanır mı bu yürek sensizliğe,
Alışır mı yalnızlığa,çekilir mi bu özlem İstenir mi,yaşanır mı Söyle sensiz gecen bir hayat. Ömrümün sonbaharı oldu sensizlik Döktüm bütün yapraklarımı, İlk baharım olur musun. Güneşim olup ısıtır mısın beni. Beklentim olur mu hayattan Yıkılır mı sanıyorsun, Tükenir mi bendeki sevgin. Özlem dolu kollarım bekliyor seni, Ağlamaklı gözlerim hasretini kovalıyor. Dışarı da yağmur, Mevsimime inat yine yağıyor. Camların buğusu Bana seni hatırlatıyor. Yüreğim sızlıyor dayanamıyorum artık. Yağmurlarımda ıslanıyorum bu aksam, Her doğan güneşle kavuşuyorum sana. Yeniden her esen rüzgarla koşuyorum yanına Gözyaşları mı sakladım yıldızlara Bi gece yarısı bulursan yıldızımı Anlarsın belki sende çektiğim acıları |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#452 (permalink) |
|
Senior Member
|
Elimde, sükûtun nabzını dinle
Dinlede gönlümü alıver gitsin Saçlarımdan tutup, kor gözlerinle Yaşlı gözlerime dalıver gitsin. Yürü, gölgen seni uğurlamakta Küçülüp küçülüp kaybol ırakta Yolu tam dönerken arkana bak da Köşede bir lahza kalıver gitsin. Ümidim yılların seline düştü Saçının en titrek teline düştü Kuru bir yaprak gibi eline düştü Düştü düştü. düştü..... |
|
|
|
|
|
#453 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sana döktüğüm göz yasları ıcın hayat affeder mı benı?
Senın için hıce saydıgım yasam bagıslar mı benı? Sensizlikten ısyan ettıgım kader affeder mi beni? Senın ıcın kırdıgım ınsanlar bagıslar mı benı? Herseyı bırakıp sana ınandıgım için? Butun duzenlerı yıkıp sana geldıgım ıcın? Duzen affeder mi beni? Söle ey Sevgili Söyle.. Senın kollarına almadıgın bu bedeni Şimdilerde Ölüm Kollarına Alır mı Beni? |
|
|
|
|
|
#454 (permalink) |
|
Senior Member
|
Seni Seviyorum cünkü;
Her sabah kalktigimda, Yasamak icin tek neden sen varsin. Fakat seni sevmek icin binlerce nedenim var. Seni Seviyorum cünkü; Bu siyah beyaz dünyada bir tek sen varsin. Bir ressamin fircasindan cikmis gibi. Ama alalade bir renk degil, Gökkusaginin her tonunu gölgede birakan bir renk. Seni Seviyorum cünkü; Bu soguk günde icimi isitan bir esinti gibisin. Hafiften esiyorsun iliklerime isleyerek. Sonrada kaybolup gidiyorsun, Daha ne oldugunu anlayamadan. Seni Seviyorum cünkü; Sensiz bir yasami artik düsünemiyorum. Sensiz bu kuru dünyada yasamaktansa, Ölümün soguk nefesini öpmeyi, Bir daha seni görmemektense, Hayata arkami dönmeyi tercih ederim. Seni Seviyorum cünkü; Ne zaman bir ask siiri duysam, Misralardan sen akiyorsun. Ne zaman eski bir sarki gelse kulagima, Gitar telleri arasindan süzülen notalar, Seni getiriyor bana. Seni Seviyorum cünkü; Gözlerinin icindeki binlerce yildiz, Gecenin karanligini delip geciyor. Sana bakarken kendimi, Yildizlara tepeden bakiyor gibi hissediyorum. Seni Seviyorum cünkü; Benligim sana ait. Sen onu burusturup cöpede atabilirsin, Kalbine yakin bir yerede koyabilirsin. Tanrim...! O kalbine yakin sicak yerde olmak istiyorum |
|
|
|
|
|
#455 (permalink) |
|
Senior Member
|
Günaydın dünya...
Günaydın ülkem; Tüm acılara, tüm kırgınlıklara rağmen, Sana da günaydın hayat... Köşe başlarında beklese de karanlığın... İlk fırsatta atsan da tekmeni... Acılara gebe yalnızlığınla... Yeni güne hoş geldin hayat. İliklerime kadar girse de ürpertin, Yalnızlığa yol alsan da sessiz... Son kibritime inat, estirsen de rüzgarını... Günaydın hayat Merhaba sana... |
|
|
|
|
|
#456 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gözlerim kapanıyor artık
Yorgunluktan, bitkinlikten Ve sen hâla çıkmadın karşıma Her gün dolaşıyorum sokaklarda Bu sokak benim, şu sokak benim. Biliyorum hiç beklemediğim Bir anda geleceksin. Ve dünyam olacaksın benim. Sonra aşık dolacağım sana delice Nereye baksam seni göreceğim O güzel gözlerini, dudaklarını Ve, saçlarını Sıkı sıkıya saracağım zaman gelince Ve seni bırakmamacasına seveceğim. |
|
|
|
|
|
#457 (permalink) |
|
Senior Member
|
Dinmeyen kalp ağrım, gönül yaramsın
Günah gecemde yanan çıramsın İstesen gelemem bana haramsın Ne çıkar sevmişim, çok özlemişim... Çıkmaz sokağımsın yarınsız günüm Dermansız derdimsin bitmeyen hüznüm Sensiz yaşamamış hiçtir dünüm Ne çıkar yolunu hep gözlemişim... Bazen kasırgamsın bazen meltemim Bazen tebessümüm bazen sitemim Hep seni arzular seni isterim Ne çıkar gerçeği hep ama hep Gizlemişim... |
|
|
|
|
|
#458 (permalink) |
|
Senior Member
|
Günaydın gelincik, nasılsın?
Neden boynun bükük yaprakların sarı Seni vuran yağmur mu yoksa soğuk mu? Yoksa toprakların mı kurak Ya da adını bilmediğin diyarlardan Hüzün mü saldılar damarlarına? Ağlama be gelincik Kanatma yüreğimi Ben, sonbaharken yeterince yağıyorum Sen bari gökyüzüme umut ol. Yapraklarına can gelsin Hayatımıza neşe Ben sonbaharken, Sen hep o narin gelincik kal Yapraklarında gülücük, Mevsiminde hep bahar olsun. |
|
|
|
|
|
#459 (permalink) |
|
Senior Member
|
yine gece yarısı
yine şeker karası sevgihüzün uzaktasın ya her ezan vakti ürperir içim bir dalım daha sanki kuruyacakmış gibi ölüm ya sevdiğim de anmam adını ne zor içindekilerin becerememek tarifini güneş görmemiş ya sararan mutlu memnun ortak anılar mıyız olmuş olacağımız rahatsızlığımız oturduğumuz yerden mi duruş şeklimizden mi senden mi benden mi güldürmedi yürümedi gitti yine... |
|
|
|
|
|
#460 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ne Geceye Sordum Nede Gunduzlere
Ne Sana Sordum Nede Kendime Hayata Gelisimi Sormadigim Gibi Seni Sevdigimide Hic Kimseye Sormadim Hayat Bir Yarim Nefes Zamansa Zamansa Bir O Kadar Kisaysa Sevmek Gercekten Yanlissa Yasamak Boylesine Dogruysa Hayata Gelisimi Sormadigim Gibi Seni Sevdigimi Ne Zamana Nede Hayata Sordum |
|
|
|
|
|
#461 (permalink) |
|
Senior Member
|
sen sadece gıttın
sımdı ben ne yapacagım... nasıl aydınlanacak artık geceler sabahlar nasıl olacak gunes nasıl dogacak artık sensız olan her gunum hep sahte bır gun olacak ısıklar sahte olacak ben anlamsız olacagım ben anlamsız kalacagım sahte olacak hayat yalan olacak hıc olmadıgı kadar kara olacak hep eksık olacak bır seyler tamamlanamayacak bende asla tamamlayamayacagım ben hep caresız olacagım care hep sen olacaksın ben hep dertlı olacagım derman hep sen olacaksın ben hep aglayacagım gulusum hep sen olacaksın ben hep bekleyecegım sen hep bekleneceksın ben hep seven olacagım sen hep sevılen.... |
|
|
|
|
|
#462 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir gün sensiz kalmaya karar verirsem
Bil ki sevgin kalbimde gömülü Bil ki kokun hala teminde Bil ki ben senden değil Yaşamaktan vazgeçmişim… Bil ki sevmekten vazgeçmişim, Gözlerindeki ışık gözlerimde, gözlerimi kapatmışım. Bil ki yağmurları yaşamışım teninde, yağmurlardan saklanmışım. Sevgini yaşamışım kalbimde kalbimi kapamışım. Bil ki sadece seni, sadece seni sevmişim |
|
|
|