|
||
|
|
#576 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
seni sevmek...!!!
Binlerce yıldır suçunun ne olduğunu bilmeden kürek cezasına çarptırılan
hükümlünün, bir gün özgürlüğüne kavuşacağını hayal ederken, gözlerinde saklı kalan son umudu korumak için direnmesi gibidir SENİ SEVMEK.... Uysallığa direnmekten vazgeçip, sonsuz minik dalganın çırpınmasıyla oluşturduğu bir deniz fırtınasıdır SENİ SEVMEK...... Azaldıkça çoğalmanın çelişkisinden doğan, ne yapamayacağını bilemeden dolaşan, şaşkın, ürkek kaybolmuş yolların yolcusu olmaktır SENİ SEVMEK... Gözlerini kapatıp mutluluğu çizmek yüreğime, hayalini kurmak sadece, hiç görmediğin, hiç yaşamadığın bir ülkede kalabalıkta hiç görmediğim ellerinin sıcaklığıyla kaybolmaktır SENİ SEVMEK.... Yangınlara su serpmek, karanlıktaki kabuslardan uyanmak, elimi her uzattığımda kaçışını görsem de korkaklık değildir sevmek, yokluktan var etmek kendi küllerimden yeniden var olmaktır, SENİ SEVMEK... Dinlediğin bir şarkıda ağlarken, göz yaşlarının mavi bir nehir gibi akarken olmayan varlığının hayaline sarılıp uyumaktır, hiçbir zaman olmayacağını bilerek karanlıkta acılara dans eder gibi aydınlığı beklemektir SENİ SEVMEK.... Bir ütopyadır SENİ SEVMEK, susuz çöllerden çıkıp gelmektir derin akan sulara...seni sevmek, hayat, masal, rüya, hayal....? |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#577 (permalink) |
|
Senior Member
|
Benim Korkum Ölüm Değil
Benim Korkum Ölüm Değil
Geçen gün senin yanında aklıma ölümüm geldi Sensizlik bir mızrak gibi saplandı kalbime O son anı hatırladım, o seni koyup gidişimi İlk defa bu kadar üzüldüm dünyaya geldiğime Ölüm! Kaçınılmaz sonuç, o soğuk kelime Bir gün ucuz bir fahişe gibi koynuma girecek Yüzümde gezinecek pis ve iğrenç elleri Korkudan büyümüş gözlerimde hayaller can verecek Biliyorum, üzüleceksin, ama ölüm bir gerçek Bir yerde sevişmek gibi, bir yerde yaşamak gibi Ne hazin sıcaklığımızın bizi terketmesi Ve yüzümüze birbiri ardınca kapanan kapılar Er geç uzanır bir el, son kampanayı çalar Anlarız kaçınılmaz anın geldiğini Şehre bir bomba düşmüş gibi aynalar, camlar kırılır İnsan arar da bir türlü bulamaz güzelliğini Kimse benim kadar bilemez ölümün rezilliğini Seni koyup gitmenin hüznünü ben anlarım Çünkü ben sende buldum kendimi, sende sevdim Senin yanında seninle değerlendi zamanlarım Ne acı gün kadehlerin boş kalması, şarkıların yarım Mevsimlerin birbiri ardınca bir anda bitivermesi Ansızın toprakla dolması gözlerimizin Kanımıza o çirkin böceklerin girmesi Kimbilir ölüm bir çilenin sona ermesi Belki güzeldir, şu sefil dünyaya boş gözlerle bakmak Ne çare ki sen varsın, o dünyada sen varsın Benim korkum ölüm değil, seni yalnız bırakmak |
|
|
|
|
|
#578 (permalink) |
|
Senior Member
|
nasıl olurda unuturum seni!!!
Sessiz ßakışlarınla ßüyülerken ßeni
ßaŞımı omzuna dayayıp saatlerce gözlerine ßakarken Gülüşünle delinen Yüreğim Ve Ardından Mutluluk Göz Yaşlarını Gözlerimden dökmek istediğim o Anı Hatırladıkça Nasıl Olurda Unuturum Seni Gösteremediğim Sevgiyi kayßetmekten ßaşka acı Veren ßi duygu Hissedemiyorum ßedenimde Acılarımı örten ßakışların Masum, gerçek gülüşlerini ßana Aşkım deyişin Kulaklarımdan Silinmedikçe Nasıl olurda Unuturum seni Çaresizce Umut ederken ßeklerken , geleceğimizden Şüphe Ederken kavuşma hayalleri yüzünden uyku girmezken gözümüze Ve rüyalarımızda ßuluşup hasret giderirken Nasıl olurda Unuturum seni hayalle gerçeğin önüne perde inmişken aşkı , gözyaşını , nefreti ßirlikte yaşıyorken Seßeßini ßilemesken yaşananların Sadece O Günü ßeklerken Ve ßirßirimizi ßulmuşken Nasıl olurda Unuturum seni |
|
|
|
|
|
#579 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ben Sevda Uçurumunda
Bir sevda uçurumdan aşağıya bıraktım yüreğimi
Kaybetmiştim kendimi Uzaktı mutluluk, zaten hiç yaklaşmadı senden sonra Ellerimi uzattım belki tutarım diye Ama hiçbir zaman tutamadım Yarınlar kalmadı önümde Ben bugün yaşıyorum Ya da sensiz yaşamaya çalışıyorum Artık karanlık bir zindan misali dünya Parmaklık yok bu zindanda Çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum Zincirlerle bağlı bir sevda var içimde Ve uzaklarda beni bekleyen mutluluk.. Beni benden alıp sana veren şey SENDİN beklide Beklide aşkındı beni hayata bağlayan Kim bilir belki uçurumun sonunda sen varsındır. Sonunda ölüm olacağını bile bile sana geliyorum Ellerini tutmak için Sana kavuşmak için Ben geldikçe sen kaçıyorsun Bu uçurum sonu yoksa bile Ben sensiz yaşayamam Ölümler sevdaları azaltmaz En azından bunu biliyorum Ve bunu bilerek ölüyorum…. Bu bana yeter… |
|
|
|
|
|
#580 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kalbimi Bağışlayacağım Sevdiğime
Al sevdan senin olsun
her zaman böyle naz ediyorsun Sev dedin sevdim ya daha ne istiyorsun Leylam ol dedim daha fazla sev diyorsun Mecnunu sen hiç düşünmuyorsun Issız çöllerde nasıl bir aşk ateşiyle yandı bilmiyorsun Sen kendini leyla aslı şirinmi zannediyorsun Ne kadar güzel olsanda benim aşkım olmadan Sen bu kadar sevilmezsin kıymet verilmezsin Bende bir daha asla kimseyi sevmeyecegim Kalbimi yüregimi çıkarıp al senindir demiyecegim ben yaşadıkca sende başkasını sevmeyeceksin kapatacağım kalbimin kapılarını asla giremiyeceksin bagışlayacagım kalbimi sevdigime fakat sana asla vermiyecegim |
|
|
|
|
|
#581 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sokaklar
Sokaklar
Loş ışıklı sokaklarda. Issız bir gölgeyiz. İhanete ve sensizliğe acı demeyiz. Bugün yağmur yağar. Yarın güneş doğar elbet. Sonsuzluğa açılan pencerelerdir. Seneler... Şiirler seslenir aramızdan. Ahıtlar yakılır. Hangi türküler dile gelmezki. Sende hala vurgun yemişliğin. Esrarında ağlar ağlarda acırım. Acı rüzgar eser derinden. Bir parça kopar gönlümden. Anla artık ne olur anla. BU HAYAT GERİ DÖNÜLMEZ... |
|
|
|
|
|
#582 (permalink) |
|
Senior Member
|
.:: Yalnızlık ::.
Dışımda yağmur yağıyor, sessiz
İçimde yalnızlık öyle yorgun Gökyüzü genişler birazdan, yağmur diner Mindere uzanır misafir güneş Camlarda ışıldayan altın aydınlık Masadaki sürahiye yansır Bütün tazeliğiyle yeniden Cömert bir gün doğar şehrin üstüne. Güzeldir bu tabiat güzelliğine Oysa insanları da sevmek isterdim Böyle uzak oldukça kendimden bile Tad alamıyorum canım dünyadan |
|
|
|
|
|
#583 (permalink) |
|
Senior Member
|
yüreğim
YAŞANMIŞLIKLARI ARDIMA BIRAKTIM YÜREĞİM İNAN BUNA...
TÜM ACILARIMI KALDIRDIM BİR BİR ÇEYİZ SANDIĞIMA... ANILARIMI BİR KEZ DAHA YAD ETTİM GECEDEN SABAHA... GÖZYAŞLARIMI SON DEFA AKITTIM YASTIĞIMA... YENİDEN BAŞLIYORUZ ARTIK BU HAYATA... TERTEMİZ BİR SAYFA AÇTIM GELECEK UFKUMUZA... GEÇMİŞİ GÖMDÜM KARA TOPRAĞA... SÖZ VERİYORUM YÜREĞİM SANA... MUTLU OLACAĞIZ ARTIK BU SAATTEN SONRA... HUZURU YAŞAYACAĞIZ TADINA VARA VARA... EN GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR YÜREĞİM , HAYDİ ÇIKALIM SEVGİ YOLUNA.... |
|
|
|
|
|
#584 (permalink) |
|
Senior Member
|
Derinliklerinde Yok Olmak
Bir çift gözbebeğinin
İçine dalıp Okyanusun dipsiz sularının üzerinde ***ifle yelken açmayı umarken Girdaba kapılmış gemi gibi Savrularak, dibe çekildiğini hissettin mi? Yelkenin yırtılır, Küreklerin kırılır, Kirpiklere tutunmaya çalışırsın Ne çare… Derinliklerde yok olmak Kaderinse Çekilirsin… Hiç yaşamamışcasına… |
|
|
|
|
|
#585 (permalink) |
|
Senior Member
|
.:: Yalnızım Yalnızsın Yalnızız ::.
kimse içimdeki boşluğu görmüyor
bir adresi yitirmek neler hissettirir insana kalp atışlarından uzak olmak soluğunda duyamamak mevsimleri, düşünmüyor çok şey bilmenin hoş karşılanmadığı zamanlardayız ciddiye alınmıyor sorularımız gün afrikalı kalmaya kararlı bu dünyadan olmamak da yetmiyor ve siz geliyorsunuz, sarı elbisenizle bir silüet hayatımdaki eksikleri gösteriyorsunuz küçülüp silikleşiyorum, hafifliyor bedenim yalnızlığım dağılıp çoğalıyor sesinizde ben artık sadece kuşların şarkısını dinliyorum |
|
|
|
|
|
#586 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir bilsen
sen bilemezsin ne çektiriyor
yokluğun bana sevgilim bitmez sorular uzar geceler o düşünceler üzüntüler sen gençliğimin büyük parçası sen gençliğimin anlamı biz neler neler yaşadık beraber kalın bir roman kitap gibi sen gittiğin an çaresiz kalır aklım karışır rahat edemem moralim bozulur canım sıkılır sen bilemezsin daha neler bak ne diyorum gizlemiyorum sensiz yasamak zor geliyor bana her an içimdesin her an kalbimdesin seni seviyorum seviyorum... |
|
|
|
|
|
#587 (permalink) |
|
Senior Member
|
.:: Geride Kalan ::.
o tren gitti
ben kaldım bir güz yaprağıydı hüzün döne döne indi önüme yerde ezik bir karanfil gözlerimde son gülüşün ve belki hâlâ sallanan elin o tren gitti ıpıssız kaldım yaslandığım ağaç gövdesi nasıl anlasın beni? gittikçe daha uzaksın ses yok kulak dayadığım raylarda kim duyacak içimde kopan çığlığı kim görecek beni kör karanlığında gecenin? gökte akan bulut varır mı senin gittiğin topraklara benden sana taşır mı bu yağmuru? rüzgara bıraktım kendimi sürüklenip gidiyorum bir şiir seni fısıldıyor boşluğa düşüyor adımlarım sigaram söndü ateşim yok meyhaneler çoktan kapanmış kendime çekilsem limanım belirsiz pusulam kayıp o tren gitti ben kaldım bir güz yaprağıydı hüzün döne döne indi önüme |
|
|
|
|
|
#588 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şimdi
Şimdi ; Bir hastane odasında , Duygularım yasta ... İki elimde siyah güller, Kolumda serumlarla Yolunu gözlüyorum ... Belki kapıdan görünecek Bana merhaba diyecek, Getirdiğin beyaz gülleri Üzerime sereceksin diye Bekliyorum sevda yüreklim ... Doktorlar söylerken duydum, Bir şey duymadığımı ve görmediğimi Sanıyorlar ... “Neyi , kimi bekliyor bilenmez Sadece sol yanı işliyor Sanki başka bedende yaşıyor ...” Diyorlar... Ama bilmiyorlar ki ben seninle Can bulmuşum ... Senin dalında yeşermişim... Yüreğimi yüreğine mühürlemişim ... Şimdi ; Seni görmeden ,sesini duymadan Verdiğim son nefeste sen olmadan Gidilmiyor sevda gözlüm... Sahi ; Neydi bizi bizden ayıramayan ...? Neydi sevdamızı çınar gövdesinde saklayan ...? Neydi yollara set vuramayan...? Neydi yılları eskitemeyen...? Neydi hasreti sol yanımıza d |