|
||
|
|
#901 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Herşey çok güzeldi sen yanımdayken
O gidişin beni öksüz bıraktı Hapsettim kendimi hatıralara Senden sonra adım deliye çıktı Gizlice ağladım gece olunca Hergün bir resmini yaktım usulca Sokaklarda yattım boylu boyunca Senden sonra adım deliye çıktı... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#902 (permalink) |
|
Moderator
|
Unutulmaz değilim biliyorum
Elbette unutursun Sana gözlerimi bıraktım ayrılırken Biraz zorunutursun Bir gün canın çeker beni Olsada dertleşsek dersin Ayrılık seni beğenmez Sen ayrılığı sevmezsin Sana aşkın gururu Hasretin rengi kalır Bana çekip gitmenin Amansız ***fi kalır... |
|
|
|
|
|
#903 (permalink) |
|
Moderator
|
Herşey sana ait sanma
Ben senden öncede vardım Gözyaşımla gururlanma Ben giderken hep ağlardım Anıların hatrına acılara göğüs gerdim Var edeni bilmeseydim seni çoktan silerdim Bu gece dertleri bir bir satıyorum Bütün hesapları kapatıyorum Sen sağlığa zararlısın Seni kalbimden atıyorum... |
|
|
|
|
|
#904 (permalink) |
|
Moderator
|
Sana bakardım kara kalem resim gibi
Saatine bakma derdin biraz daha kal Gözlerinin içini yakardım Dargınlık olsa aramızda Sabaha zor çıkardım Bizimki aşk değil şarkılı bir masaldı Gerçeği sadece biz biliyoruz Saklı sandıklarda kokumuz kaldı Seni sevmeyi unutacak kadar Bir daha kimseyi sevemedim ben Hala dilimde senin şarkın Geceleri uykuya dalarken... |
|
|
|
|
|
#906 (permalink) |
|
Moderator
|
Gün olur aklına gelirsem eğer
Resimlerime bak gözlerime dol Biten ümitleri bana geri ver Yıllar sonra bana yine aşık ol Hatırla kalbinin yabancısını Bendeki hasretin duy acısını Sende öğren birgün ağlamasını Yıllar sonra bana yine aşık ol... |
|
|
|
|
|
#907 (permalink) |
|
Moderator
|
Gözlerinde doğar benim güneşim
Sen benim umudum sevdamsın yarim Kader arkadaşım sevgilim eşim Sen benim sıcacık soframsın yarim Elimin nasırı alnımın teri Sen bir ekmek kadar kutsalsın yarim Güneşli umudum,inancım,davam Sen benim bitmeyen kavgasın yarim... |
|
|
|
|
|
#908 (permalink) |
|
Moderator
|
O ağlayan resmini
Şehrin meydanına asıyorum Hiç kusura bakma O fiyakanı bozuyorum Beni günahında ara başka yerde bulamazsın Haram ettim sana aşkı sen ellerin olamazsın Böyle çekip gitmek varmı hespta Nerede yazmış söyle hangi kitapta Gel bari ilmeği boynuma takda Öyle git göreyim yüreğin varsa... |
|
|
|
|
|
#909 (permalink) |
|
Moderator
|
Taşına toprağına kimler ekti nefreti
Gururlu dağlarına biz yazmıştık hasreti Nasılda harap ettik bolluğu bereketi Cehenneme çevirdik bu güzelim cenneti Kapattık kapılara sevgilere daveti Ah benim memleketim acılar memeleketi |
|
|
|
|
|
#910 (permalink) |
|
Moderator
|
Sevdalandı türkü türkü
Boşa çekti onca yükü Bir yangındı artık söndü Ah benim yorgun ömrüm Elbet vardı çok günahı Yerde kaldı her bir ahı Kesti hayatla sabahı Ah benim dardın ömrüm Hala bir gönül yasında Yenik düştü kavgasında Tel örgüler arkasında Ah benim sürgün ömrüm...
• İntel Q6600 2.40Hz Lga775 8 Mb • XFX GF 8600GT 256 Mb Ddr3 • Gigabyte P35C-S3 Lga775 DDR2-Ddr3 1333 Fsb • Asus TA-951 350W Siyah • Kingston 1X4 GB 800MHZ DDR3 • Samsung Sata 7200 Rpm 750 Gb • Nokia N95 8 GB Black Edition • Logitech X540 5+1 • Next Ye-2000 cıs Super Plus • SUNNY 1030 DCI SKYZ • Windows Vista Ultimate 64 Bit |
|
|
|
|
|
#911 (permalink) |
|
Moderator
|
Benden giden bana döner
Aşkımı fark ettiinde Sen bu savaşı kaybettin Meydanı terk ettiğinde Geri dönmek için biraz geç kaldın Ziyaretçi kabul edemiyorum Hoşcakal resmiydi benim yaktığım Küllerimi geri istemiyorum... |
|
|
|
|
|
#912 (permalink) |
|
Moderator
|
Bir gece yarısı gözlerin dalmış
Elinde bir kağıt bir kalem varmış Sigaranın külü içinde kalmış Nöbette yazmışsın son mektubunu Mektupların suyum aşım diyorsun Kurusun gözünde yaşım diyorsun Gecelerle beni düşün diyorsun Nöbette yazmışsın son mektubunu... |
|
|
|
|
|
#913 (permalink) |
|
Moderator
|
Gözlerim gülmüyor eskisi gibi
Aklımdan yaşanmış günler geçiyor Şimdi sevgimizin hasat zamanı Ben ektim sevgiyi eller biçiyor Sayfalar dolusu mektuplar yazdım Kalbim kan ağlıyor dilim susuyor Vefasız sevgilim ellerin olmuş Bıraktığım yerde yeller esiyor |
|
|