|
||
|
|
#101 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Duyun ey insanlar! Başladı gök kubbede kıpırtılar Yıldızlar bile donmuş Senin adın anılıyor diye Bir dildir ki o, Seni hep söyleye Bir yürek ki buz tutmuş misali titremede Bir göz ki perdeye tutsak kalmış Olur ya, görmem diye yaş dökmede Elleri sana uzanmış, Fısıldar senin adını Senin adını söylemeye aşkım yetmez Ama bilesin ki yaza yaza gücüm tükenmez Sana sevda denmiş, akıl kâr etmez Adını söyleye söyleye geçer gider ömrümüz, Senin adın sevda, senin ikramına, akıl kâr etmez... __________________ |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#102 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? |
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şeyda bülbüllerinin şakıyan sesi olsam
Buram buram aşk kokan avuçlarına dolsam Parmakların ucunda sevgi olup kök salsam Sonsuza kadar kalsam bıkar mısın sevgili? İzin verirsen bana düşlerine gireyim Sevdamın hakkı olan hayalleri dereyim Yeşilleri süsleyip illerine varayım Dönüp bir kez yüzüme bakar mısın sevgili? İpekten kanatlarım incinecek korkarım Yol ırak, dağlar sapak kaybolursam ürkerim Yüzün gülmezse bana yüreğimi burkarım Sevgi ile karşıma çıkar mısın sevgili? Ruhsatsız bir sevdayı dize dize sözlerim Sığmıyor yüreğime yarınlara gizlerim Söyle revaysa bana daha da çok özlerim Sevgi er meydanıdır yıkar mısın sevgili? Şahı oldun hayatın, herkes kalbimin yadı Gam yemem yaşadım ya sevginle ben miladı Varsın gülsün el alem geçmesem de sıratı Mahşerine beni de çeker misin sevgili? Arının peteğinde bal olamadım ama Dünyana girdim diye acı veririm sanma Delik deşik yüreğim tutmuyor artık yama Son kurşunu da bana sıkar mısın sevgili? Hercai çiçeklerin kokusu ellerinde Hicazkar şarkıların nağmesi dillerinde Bir avuç buse olsam özlemin çöllerinde Vuslatın ateşini yakar mısın sevgili? |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yaşamak varken sevginin en yücesini
Aşkın taa kendisini Aşk dedim ben bu sevdaya Her harfine bir anlam yükledim A: Sadakat Ş: Saygı K: Sevgi Ben aşkım aşkın adıyım Böyle bir sevdayı yaşamak varken Neden hep kaçtın benden Yüreğimi bıraktım avucuna Korkma sevdiğim yüreğimi koy yüreğinin yanına Ağır mı geliyor sevdam sana Korkutuyor mu ölümüne sevmem seni Korkma sevdiğim sevgim öldürmez yaşatır seni Ben sesinde hayatı buldum Gülüşün için yaşadım bu yaşanmaz hayatı Bastığım her yer kirliydi belki Kirletmedim sevdiğim ne adımı ne sevgimi Gel hadi tut ellerimi koşalım denizin mavisine İki beden bir yürek olalım Karışsın nefesin nefesime Kalbimiz aynı anda atsın …..Zaman dursun Yeni bir hayat başlasın ........ölümüne bir coşkunun bitimsiz serinliğinde. |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Senior Member
|
beşinci mevsim
onüçüncü ay.. sekizinci gün yirmibeşinci saat.. balık kavağa çıktığında sular tersine aktığında.. yaktığı gibi beni ateşin seni de yaktığında.. camdan her geçene yetim bir çocuk gibi O’dur gelen diye baktığında.. sözüm söz, bekle beni.. geleceğim! . bekle beni, gözyaşlarını sileceğim! .. |
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Senior Member
|
Güldüğünde güller açar yüzünde
Her mevsim bahar olur Güneş sıcaklığını yitirir Sımsıcak yüreğinin yanında Okyanus kadar derindir Yüreğinde ki sevgi Gözlerinde ki güzelliği Bakmasını bilen görür Yüreğinde ki sevgiyi Hissetmek isteyen anlar Gözlerinde ki parıltı yarı ağlamaklı Dokunsan damlamaya hazır birkaç damla Hüzün birikintisi var göz bebeklerinde Gözlerinin arkasına sığınarak susar Sezdirmez Hissettirmez Susar… Tanıyanlar bilirler Çocuksu yüreğini Elma şekeri, Kağıt helva Uçan balon Mutlu etmeye yeter Çocuksu yüreği |
|
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Senior Member
|
sen hiç kar tanesi oldun mu
sevdiğim? yağdın mı nazlı, nazlı en kuytu kovuklarına Toroslar'ın? üşüdün mü hiç yatarken koynunda en sevdiklerinin? nasıl da ayazdır geceleri! yalnızlık budur, paylaş onu sevdiğim... vahşi pırıltılı dişleri ve açlık kokan nefeslerini bırakarak çakal sürüleri geçti mi beyazlığının üstünden? nasıl da acımasızdır gözleri! hayat budur, tanı onu sevdiğim... |
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sevdalar bitmiş olsa da,
sır gibi yaşanarak. Aşk kokulu güller, dikeni ile beraber dalında. Ağır yükü kaldıramaz aşk, boğulsan da sevmelerde. Feryatlar tükenir, yalan aşklarda.. Günahsız sevdalar uzakta. Hasret tenhalarda yaşanır. Arzuyla saran yalnızlık, mor sabahlarda ağlatır. Vurur derinden geceler. Sürgündür canlar uzaklara. Yasaklar galiptir hayata... |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Senior Member
|
KAÇIŞ Ev dar gelir oldu bize gittin gideli Hatırlar çıkmayınca ben çıktım evden Her basamakta kokunu duydum Merdivenlerden inerken Zar zor attım kendimi dışarı Sanki o kadar kolay İlk köşebaşındayine sen Soğuk terler boşaldı vücudumdan Yanından geçip köşeyi dönerken Islandı gözlerimbir an,duraladım Güzelim nasıl oldu bilmiyorum ama; Yokluğunda bile inan dizlerinde ağladım... |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Senior Member
|
..zalim..
hayatta hiçbir insan için ağlamaya değmez zaten değen insan ağlatmaz.. eğer ağlamak istiyorsan başını dik tutki; gözyaşların ağlatan kadar alçalmasın hissettiklerime dilime döksem sevgimden korkarsın senin için bn olmasm bile bnm için sen hep VaRSıN!! |
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Senior Member
|
İNANMADIN=
Yüreğinin çöllerine, Nehir oldum inanmadın. Saçlarının tellerine, Esir oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Allah'mısın ki tapayım, Sevdim seni inanmadın. Diz çökerken dağlar bana, Şimdi, şimdi taşlar ağlar bana. Hayatımda bir tek sana, Yenik düştüm inanmadın. Sen kavgamın tek galibi, Sen gönlümün tek sahibi. Sana uysal çocuk gibi, teslim oldum inanmadın |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Senior Member
|
=ArSıZ= Yine hüzün kapladı içimi Yüreğim acıyor… İstemediğim halde geldi Taht kurdu içimde Arsız hüzün… Ne dışarıda yağan o güzelim kar Ne sevdiğim şarkı Ne de ağaçların dans edişi Çıkaramadı arsız hüznü içimden Yüreğim acıyor Hani, açsa ağzını yüreğim Bir açabilse… Dökülecek belki, hece hece Belki de, büyük bir gürültüyle Ve diyecek ki; Yeter! Yeter! Bırak peşimi arsız hüzün Ama o, arsızlığına hep devam edecek Yürek acıdıkça… Çırpındıkça… |
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ruyalarini Papatyalarla Yatagini Gul Yapraklari Ile Susledim
Uzerini Sevgimle Ortup Kabuslarin Ben Aldim Ki En Tatli Ruyalari Goresin! Adini Yazmisim Kalbime Silmeye Kimin Gucu Yeter. Seviyorum Seni Yasakta Olsa Ayirmaya Kimin Gucu Yeter. Aklimdan Cikarsalarda Kalbimden Cikarmaya Kimin Gucu Yeter Aski Bir Tiyatro Dediler Herkeze Bir Rol Verdiler En Zoru Bana Nasipmis Once Sev Sonra Unut Dediler Bense Rolumu Iyi Oynayamadim, Sevdim Ama Unutamadim! Korkunc Ucurumlara Birakmak Kendimi Ucsuz Bucaksiz Denizlere Atmak Isterdim Bedenimi Ama Icimde Sen Varsin... Ya Sana Bisiy Olursa! __________________ |
|
|