|
||
|
|
#126 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
yılların sonsuz boşluğunda
elleri cebinde hali perişan gece sabaha kadar meyhanede içen bir sarhoş görürsen beni hatırla aşkının ümidi solmuş gıden nesesız moralsız sıgara ıcen ağlayan inleyen ölümden dönen bır garip görürsen benı hatırla hayatta gülmeyip her gün ağlayan ceresiz derdine derman arayan üzeri dikenli otlar bağlayan bir mezar görürsen benı hatırla |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#127 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bilmiyorum nedendir, Seni o kadar yakın bulmam kendime, Bilmiyorum nedendir, Kalbimin soğukta titreyen, Ürkek bir kuşun kalbi gibi atması, Bilmiyorum nedendir Sana açılamam, Sen hiç gezdin mi boş sakaklarda, Dağlarda nefesinin yettiği kadar bağırıp, İsyan ettin mi kaderine, Sen hiç sevdiğini düşünürken, Gözlerinden akan bir iki damla yaşla, Güneşin batışını seyrettin mi, Tahta masaları yumruklayıp. Başını duvarlara delicesine vurdun mu, Ve sonra dua ettin mi ölmek için Allah’a Ellerinle kırdığın içki kadehlerinde, Kendi kanını içtinmi, Sen sen arkadaş hiç sevip de yalnız kaldın mı. Bilmiyorum nedendir arkadaş Belki de biliyorum belki de söyleyemiyorum Desem diyebilsem ki bildiklerimi, Sana aşığım, seni seviyorum, seni düşünüyorum, Ama söyleyemem, diyemem. Çünkü aramızda dağlar, denizler, yollar Ve birde senin kahrol asıca gururun ve saplantıların var. Sen benim, seni ne kadar sevdiğimi Ne kadar düşündüğümü bilmeyeceksin. Bu böyle sürüp gidecek. Bense her gece yıldızlara seni sevdiğimi söyleyeceğim. Çünkü aramızda dağlar, denizler, yollar Ve birde senin kahrolasıca gururun ve saplantıların var. |
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yillar sonrasi gecmisi düsündügünde
Hayal edip o günlere imrendiginde icini cekerek derince "of" dediginde Belki o gün sende anarsin beni. Kenarda kalmis bir siirim gecer eline iki damla yas düser o kara gözlerine Mendil aramak icin atinca elini cebine Isledigim mendili cektigin an anarsin beni. Eline gecer o yazdigim mektublar Beni sana anlatir bitmeyen sarkilar Aklindan gelip gecer silinmez hatiralar Rüyaya daldigin o gün anarsin beni. Kulaklarin cinlar bir ates düser kalbine Sus diyemezsinki azap ceken yüregine Pismanlik duyarsin birden kendi kendine Kalbimi kirdigin o günü düsünüp anarsin beni. Bir ask vermistim sana kiymeti bicilmez Candan baglanmistim sana asla gecilmez Hayalinle yasiyorum aklimdan silinmez Bunlari düsün! iste o zaman anarsin beni. Inanki gönülden sevmistim ben seni Sana bagladim en güzel ümitlerimi Yoluna düstüm arkada biraktim herseyimi Yürekten vurdun vicdanin sizlasin. |
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
|
bugüne dek ölmek hiç bosa gitmis degildir
yitti sandigimiz can gerçi yitmis degildir los bir penceresinden uzakça bir hududun toprak mi desem artik, gök mü desem... umudun bekleyisin duragi, sogumus bir pencere çerçevesi, kanadi som gümüs bir pencere... ordan çirpilir iste ölümün kanatlari sustukça daha lâfbaz, durduk yerde hasari bir küçük araliktan duyariz bazan onu yahut da vehmederiz belki konustugunu en güzel ninnisini ömrün, söyler gibidir guruba kos, ufka kos, çekinme der gibidir kimi bir uçurumun derinliklerince hür kimi keskin bir bicak isiginda görünür nefes alir gibidir, ya bir umman içinde ya yagli bir halatin vazgecilmez ucunda... allahim bu ne hazdir, bu ask ne onulmazdir göklerin endibine yükselen bir namazdir sonunda verecegin ödül ates olsa da uyuyup kalsa basim hasre dek, bir masada bu manzara hosuna gitmez mi duvarlarin odalar istemez mi böyle bir günahkârin "vefa borcu" diyerek hep orda kalmasini basi sonu bilinmez bir düse dalmasini?.. bunu görse hasreti isa ölür müydü ki günah güzel olmasa günah olur muydu ki? çagirmasa su toprak, gökler el sallamasa mermerci o taslari allayip pullamasa yine serseri dünya cana yetmis degildir bugüne dek ölmek hiç bosa gitmis degildir
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kalbimi üçe Bölseler
Birini Yarime Verseler Ikisini Sana Veririm Anne Sana Canimi Veririm Anne Ne Paraya Değişirim Seni Ne Bir Yarin Gözlerine Dünyayi Dar Ederim,telini: Saçindan Koparana Anne Ne Bir Dünya Mali Var Gözümde Nede Bir Yalan Var Sözümde Seni Sevmiyorsam Ruhum çiksin Göğe Bütün Varliğimla Seninim Anne Büyüttün Bu Yaşa Getirdin Beni Sana Ihanet Edermiyim Anne Gidersem Gurbete öpmeden Elini Bana Sütünü Helal Etme Anne |
|
|
|
|
|
#131 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hayatta tek umdugun gülmek olsun,
Bir gün aglarsan oda mutluluktan olsun, Yasayan bir kez ölür, Bir kez gömülür ama benim sana olan sevgim ne ölür nede gömülür!!!!! Yasamak özlemsiz, Özlem sevgisiz, Sevgi sensiz olmaz! Unutma´ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Nasihat: Düsmanin bile olsa öldür ama asla ve asla duygulariyla oynama, cünki o adami ölümden beter eder..... |
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sen gittin ya,
Baharım karla örtüldü, Gülistan soldu mahvoldu, Çileler birleşti akar gider bir sel oldu, Yüzün eskimedi hala karşımdasın, Sen gittin gideli ellerin ağzı lafla doldu, Beni yalnız sandılar, Halbuki ruhum sen doluydu, Gittin bir tanem ne yapayım, Dur diyemezdim ki sana, Yapma bu sevgiye kıyma diyemezdim ki, Biliyordum sende beni seviyordun, İşte asıl işin garip yönü de bu ya, Neden gittin anlamış değilim hala, Lisanım yetmez miydi sana, Benle kalmana, Yalnızlığım törpüler hasret gecelerini, Sonbahara kendini adamış aşkımız, Zalim yıllara bağlanmış kalmış, Zaman bizi aldatmış bırakmış, Sende beni vurup gitsen hiç acımaz inan, Gittin işte ne yapayım, O masum bakışlı gözlerin riya dolu olduğunu nereden bilirdim, Gülüşüne aldanırdım halbuki ben senin, Şarkıları hep senin için ezberler, Senin için notalara dökerdim, Ama yine kıymet bilmedin, Gittin bitirdin işte ne yapayım, Yalvarsamıydım yoksa sana deli gibi, Yok yapamazdım ben böyle densizliği, Sızlansam da olmazdı asla böyle, Hasretin içimde biterdi o zaman, Yalvarmak benlik değil bir tanem, Olmadı işte divane gönül, Gitti sevgili, ne yapabilirsin, Hiç.
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sana doyamamanın acısı ile
Dünyaya büyük bir isyan ile Buraları sana bırakıyorum açmamış tomurcukları İşte gidiyorum içimde büyük bir sancı ile Kan ile dolmuş gözlerim ile Keder ile bürünmüş bedenim ile İşte gidiyorum şarkımızı dinlemeden Bakmadan duvardaki resmine Tutmadan ellerini sarılmadan ağlamadan İşte gidiyorum yüreğimdeki alev ile Hasretimle boğuşarak gidiyorum Bir karanlığa doğru,hiçliğe doğru Aşkımı yanıma alarak Özlemin esiri olan aşkımı İşte gidiyorum Seni bulamayacağım ellere Sensiz bir hayata gidiyorum İşte gidiyorum Üzerimde hasretin ile Yanarak sızlayarak gidiyorum Hıçkırarak özlemi yudumlayarak gidiyorum İnanamayarak gidiyorum...
|
|
|
#134 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yeter zalim yeter
Sevdim seni gönülden Anlamadin bu sevgimden Vurdun beni derinden Yeter zalim yeter Meyhaneler evim oldu Kadehlerim bosalir oldu Hayatim derbeder oldu Yeter zalim yeter Özledim bebek yüzünü Boynum kaldi bükülü Güldür artik gönlümü Yeter zalim yeter Beni sev dedin sevdim Sana canimi verdim Sana yillardir verdigim Yeter zalim yeter |
|
|
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Senior Member
|
Gurbeti Benmi Yazdim
Benmi Yaptim Bu Yollari Hasreti Benmi çizdim Benmi Koydum Yollara Viraji Isyanin Neden Bana Gülüm Bu Zulüm Neden Bana Gülüm Gözyaşini Benmi Yazdim şiirlere Araya Benmi Koydum Ayriliği Benmi Dedim Her Seven Ayrilir Diye Söyle Benmi Koydum Bu Kurali Isyanin Neden Bana Gülüm Bu Zulüm Neden Bana Gülüm Benmi Koydum şarkilara Hüznü Yalnizliği Benmi Işledim Gecelere Benmi Soldurdum Sevda Denen Gülü Acilari Benmi Yazdim Hecelere Isyanin Neden Bana Gülüm Bu Zulüm Neden Bana Gülüm
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Senior Member
|
Biz ;
Kâlbimizin çelik posasında çürüttüğümüz kızları bir defa demleyip , çay kıvamında içeriz... Tavşan kanı gençliğimizi sürgün ederiz gözlerden ırak mekânlara..! ve Biz ; Sabır etmeden ezdiğimiz acıları , bir sigara parasına satın alır , masaya koyar da gideriz.. ! Sakın alınmasın yetmişlerin al yazmalı gençliği !! öfkemizi kusuyoruz yüz yılın birikmiş kirli sokaklarına şimdi ! Namusunu cüzdan cebinde vesikalık taşıyan boya güzellerinin izmarit dolu yüreklerine bir sigarada biz basarız hiç öpüşmemiş... GEREKİRSE EZERİZ AGA!! seksen beş kasımında yitirdik delikanlı aşkların hiç açılmamış mektuplarını.. ! ve o an anladık mayası bozuk aşkların filizlendiği mehtabı.! Yıllar yılı süregelen suskunluğumuz yaşlı gözlerin yorgunluğunda bozuldu. Namusumuz Yeminimiz Şerefimiz üç kuruşa alıcı bulmasın diye , dağ eteklerinde alın terimizin hesabı soruldu .. Soran bizdik ; Susan Bizdik !! Avutamadık kundakta süt bekleyen çocuğu ! O çocuk ki ; Önce Aşk dedi Sonra ANA !! Önce sevda Dedi Sonra BABA !! Alfabeyi üç harfin mayhoşluğunda ezberledi , gerisini erteledi. ! Artık; Evcilikte , DOKTOR - HEMŞİRE yoktu... Öpüşüyordu artık , yumurta kokan nefesler , dudakların acemiliğinde !! Aşk bu değil dedik , dinletemedik... Namusumuz Şerefimiz Yeminimiz için susyorduk ağlayan gözlerin feryadında oruç bozduk. Biz ; İLaH diye taptığınız kızların kalemini bir celsede kırar , hak yerini bulsun diye değil ; İBRET OLSUN DİYE meydanda asarız... ve Biz ; O kız dediklerinizin içine TüTüN sarar , İçmek için değil ; YAKMAK İÇİN kibriti acımadan çakarız.. GEREKİRSE YIKARIZ AGA!! Namusumuz , Şerefimiz , Yeminimiz için...
|
|
|
#138 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sular alir ***ürür seni uzaklara
Bakarsin gecmis zaman ne verdi sana Bir an gelir, ansizin baslarsin aglamaya Bir an gelir, gülersin hayata Ne diyebilirsin ki düzeni kalmamis bir insana Aci hüzün hissedersin bir anda Sonra bos verirsin herseye bu dünyada Arzu edersin sicacik bir yuva Düsünürsün, ne kaybettin simdiye kadar hayatta Lanet edersin özgürlüge attigin ilk adima Zor degildi düzeni bozmak o anda Gidiyorsun geriye dönüsü olmayan bir yolda Kaybettiklerin cok cook daha fazla Bir an dünyan batar, isteksiz bakarsin yasama Gidersin adim adim ucurumun kenarina Bu hayattaki son nefesini alirsin sonra Hayir, hayir, hayir uyanirsin hickiriklar arasinda Gözyaslarimi silip, dua ederim Allah´a Ne olur görmeyeyim birdaha, Böyle kötü bir Rüya!