|
||
|
|
#152 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Ben burda sensiz, sen orada bensiz
Ümitlerimi yitirdim, kendimi kaybettim Gözyaslarim sel En yakin dostum ise yalnizlik olmus O unuttu - ben unutamadim Sözde seviyordu Ne istir bu vazgecemedim Seni unutmaya kararliydim Fakat gözlerin gelince aklima - olmadi Bende unuturdum senin gibi kalpsiz olsaydim Mutluluklarcok uzak Acilar ise yanibasima Seni icimden söküp atardim mümkün olsaydi Söyle, birgün kavusamiyacagimi bile bile Seni bende yasatirmiydim Huzur pesinde kosarken Acilarin kapisini calarmiydim Benim icin ask yasanilmasi gereken en güzeli Senin icin ise bir maceraydi En buyük firtinada dinermis Iste bizim askimizda bitti... bir firtina misali SENSIZLIGIN ne kadar ZOR oldugunu birkez daha anladim...!! |
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Senior Member
|
Oturuyorum yine aynı parkta
Nerde diye sorma bilmezsin Bilsen bile gelmezsin Yine güneş batıyor Gökyüzü utancından kızarmış Niçin diye sorma bilmezsin Her gün terkedilmek ağrına gidiyor Senin gibi ancak doğmasını biliyor Her gün aynı yerde başka birine doğuyor Etraf ta bir sürü gül var Benden gül isteme sen bilmezsin Onlar bana senin her yaptığını söyler Bir tanesi var ki kırmızı sarı O gün var ya aşkla ayrılık geçen cuma Koparamam da senin gibiler dikenleri var Arkamı döndüm güneşe ne olsa oda senden Doğuya dönemiyorum en vefalı dostlarım olmayınca Bazen onlar bile kaçıp gidiyor Kimmiş o dostların diye sorma bilmezsin Yanan kalbimi söndüren bulutlar onlar Eğer günler böyle giderse Aynı günleri yaşadıkça , güneş hep terk edince Bende orda dikilen kara söğüte döneceğim. |
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
Senior Member
|
yoksun derken yüreğimde
bir ses beni durdurur gerçeğe dönünce birden beynim acımadan yüreğimi vurur vurur... ya bir dal parçası uzat ya da elimi tut çünki sana tutkulu sana hasret... Çünki sana aşık,sana geldim tüm haykırışlarını duymak istiyorum sana yaklaşıp seninle ölmek istiyorum... |
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Senior Member
|
gelmeyeceğini bile bile
yine de seviyorum seni. sensizliğim ne kadar acı verse de ben;sensizliğimi yaşıyorum hergün biraz daha çoğalıyor; acılarım! ne zaman adının ilk harfini duysam zaman duruyor sanki!!! hep başkalarını sevdiğimi zannetttim. onlara da şiirler yazdım, sana yazdığım gibi. ama,onları hiçbir zaman seni düşündüğüm kadar düşünmedim. bi çırpıda silip attım onları kalbimden, hayallerini gözlerimden. ama seni unutamadım!!! silemedim kalbimden sevgini, gözlerimden hayalini!!! hep sen vardın aklımda hep o deniz mavisi gözlerin, farkında olmadan dalıp dalıp gittiğim!!! neden hep umut verdin bana? tam unuttum derken, neden çıktın tekrar karşıma??? söylesene neden? biliyorum gelmeyeceksin, ben böylesine severken sen ellerin olacaksın!!! dayanır mı bu kalp buna, söylesene dayanır mı??? yaşayabilir miyim zannediyorsun! sensizken seni sevmek acı versede bana seviyorum sensizliği, SENİ SEVDİĞİM İÇİN seviyorum seni, BANA SENSİZLİĞİ SEVDİRDİĞİ İÇİN!!! |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bu aşk böyle bitmeleli ,
Bitmemeliydi. … Gözlerim yanaklarımı böyle delice ıslatmamalı , Islatmamalıydı. Bu aşk böyle kolay bitemez , Bitmeyecek. Bu yürek nasıl sevdiyse, Nasıl kafa tuttuysa Kadere , İşte öyle yıkılmayacak ! Öyle ayakta duracak! Öyle ayrılmayacak! Öyle bitmeyecek.! İşte … öyle yani… Sonbaharda boylu boyunca uzanan Mehtaplı gecelerin serseri sevgilisi .. Duyuyor musun beni ? Sana açılan yollara devirdim ağaçları . Kestim biletini ayrılığın ! Bin parçaya böldüm hasretini. Canına susayan yalnızlığın hakkını avucuna verdim. Ben bitirmedim ya , Bu sevda bitmeyecek ! Kim çeldiyse aklını , Sevdiğinden ayrılıversin. Kim sıktıysa canını , Canından bir parça kopuversin. Yaprak dalından Ölüm yanından geçiversin. Bir damla akıversin kanından .. Seni böyle… böyle üzdüğü için.. Böyle kolay gidemez Gidemezsin. Sağa sola cömertçe saçtığın sözleri , Ya toplayıp yutacaksın , Yada burada duracaksın.! Uykusuz geçen gecelerin Ya hesabını vereceksin Yada beni vuracaksın ! Ben bitirmedim ya , Hiçbir yere gidemez , Gidemezsin.. Böyle ucuz satamaz, Satamazsın. Ya dünümü vereceksin Yada zorla seveceksin. Uğruna akan kanımı , Acıyan canımı , Kapanmayan yaramı ya saracaksın , Yada , can pazarında , ucuzluğun adet olduğu dillerde Bana gelecek , her şeyinle benim olacaksın… Aşk bu ! Birkaç söz ile Çocuklar gibi ağlamak ile , Sızlanmak ile , Yalvarmak ile biter mi ? Hiçbir Aşk böyle kolay bitmedi Bitmeyecek !! |
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu hikaye böyle kolay bitmemeli
bitmemeliydi. Beyaz atlı prens gelecek Ve seni ***ürecek öylemi ? Yaramazın biri çıkacak , seni görecek , Ve dağları delecek öyle mi? Haylazın biri yürüyecek … yürüyecek … yürüyecek , Çöllerde sürünecek , Ve seni ***ürecek öylemi ? BU NASIL SENARYO ? Aşk bu ! Çölleri aşmakla , Dağları delmekle olmaz! Ne kılıçlar çekilecek kınından , Ne çöller aşılacak ! Ne dağlar delinecek , Ne de Ata binilecek !!! Şimdi SuS!!! Sesin çıkmasın …! Öyle bir sileceğim ki geçmişi , Doğacak çocuklar , Ne mecnunu bilecek Ne Leylayı ! Ne Ferhatı ne Şirini ! Ne keremi ne Aslı’yı !! Nede o Beşş Para etmez Prensi !!! Bizi bilecek biziii. Bu aşk bitmedi Bitmeyecek .. O KADAR ! |
|
|
|
|
|
#158 (permalink) |
|
Senior Member
|
Şimdi anladım bu şehrin neden bu kadar karanlık
ve sokakların neden bukadar ıssız olduğunu bu şehirdesin bu gece yıldızlar bişbaşka ışıltı saçıyor sessiz sokaklar şarkı söylüyor sanki. Bu gece içim içime sığmıyor geri döndün bu şehirdesin her taraf yemyeşil el ele tutuşmuş volta atan sevgililer geldin geri döndün özleminle yanan bu kalbime su serptin hayata bağladın beni yeniden içimde solmuş mutluluk tomurcuklarını yeşerttin baştan kulağımda senin mırıldanışın. Gökyüzündeki yıldızım geri dönmüş Seni düşlerimde görme ümidiyle dalamcam uykuların en derinine ve sabah seninle gözgöze gelme umuduyla bakacam yeni günün doğuşuna ve artık buğulu gözlerim gülecek yeni günün doğuşuyla Geri döndün bitanem bu şehirdesin |
|
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
Senior Member
|
Aşkın ateş oldu kahrolmam için
Hasret kurşun oldu vurulmam için Günler asır oldu yıkılmam için Yine de ben senden vazgeçemedim Ne büyük bir aşktın anlatamadım Kimler gelip geçti unutamadım Uğrunda mevsimler yıllar harcadım Yine de ben senden vazgeçemedim |
|
|
|
|
|
#161 (permalink) |
|
Senior Member
|
O seni düşünmek yok mu
Geceler dolusu seni düşünmek Sarılmak karanlıklara sen diye Sen diye kucaklamak yorganı okşamak, öpmek O seni beklemek yok mu Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek |
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
Senior Member
|
O seni özlemek yok mu
Saçlarını, ellerini, dudaklarını özlemek Uzun uzun gözgöze gelmek seninle Seninle bir olmak, beraber olmak, sevişmek O seni gizlemek yok mu Kuşlardan, çiçeklerden bile kıskanıp gizlemek Seni saklamak içimde delice, divanece Öylece yaşamak seni, öylece sevmek |
|
|
|
|
|
#163 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ve seni kaybetmek yok mu
Bulduktan sonra seni kaybetmek İşte o beni yakan, yıkan, solduran Ses versem de duyamazsın artık Yüreğimde kan, gözlerimde kan, dudaklarımda kan Ellerim titredi veda ederken Yalvarıp "dur gitme" diyesim geldi Sen gittin karardı gözümde dünya O anda orada ölesim geldi! |
|
|
|
|
|
#164 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ansızın kayboldun köşe başında
Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi! Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! |
|
|