|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
|
Biliyorum şimdi saçlarını yaban eller okşuyor
Gözlerine başka gözler gülüyor Gözlerin ki gördüğüm gözlerin en güzeliydi Varsın adı hasret olsun artık bu sevdanın Varsın sonu ayrılık olsun bu romanın Bitmedi bitmeyecek bu şarkım Nerede olursan ol Kiminle olursan ol Yanındayken bile özlerdim seni Şimdi içimde bir başka yangın Şimdi gözlerimde en ıslak bakışın Ölmek kaderde var biliyorum Herşeyin sonu yakın |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#202 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ama sen de bil ki
Yağmurlarca sevdim seni Yağmurlarca sana yandım Hatırla derya gözlüm HATIRLA AŞKIM.. Seninle zamanların en ölmezini yaşamıştık En büyük çemberini çizmiştik mutluluğun En geniş açılarına aşkı taşımıştık beraberce Hatırlar mısın? |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Senior Member
|
En iyi dostumdur yabancım değil
Bu yalnızlık benim ikiz kardeşim En acı gerçeğim yalancım değil Bu ayrılık benim ikiz kardeşim... Yüreğinin çöllerine, Nehir oldum inanmadın. Saçlarının tellerine, Esir oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Sevdim seni inanmadın. Sen kavgamın tek galibi, Sen gönlümün tek sahibi. Sana uysal çocuk gibi, Teslim oldum inanmadın. İnanmadın ne yapayım, Sensizlikmiş senden payım. Sevdim seni inanmadın. |
|
|
|
|
|
#204 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yere serdim onurumu,
Hiçe saydım gururumu. Kucakladım umudumu, Koştum sana inanmadın. Yasak koydum şu gönlüme, Ne geçti ki ah elime. Bağlanmak mı ne kelime, Öldüm sana inanmadın. Artık gidebilirsin gideceğin yere Sana kal diyemem son ümit senden olsun Senden olsun son pişmanlık Bil ki hayır diyemem.. |
|
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
Senior Member
|
Her masal gibi bitti bugün
O kısacık mutluluğumuz Belki yalandı Belki yalan gibi bir şey Seninle mesut oluşumuz Şimdi ellerini görüyorum boşlukta çaresiz Gözlerini görüyorum en acı hüzünlerle dolu Oysa Ne kadar yalvarsan da Ne kadar ağlasan da Artık evet diyemem İnsanlar kendi çizer kaderlerini Seni affedemem... |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) |
|
Senior Member
|
İkimizde yağmur bulutu gözler
Ne yazık aşkımız ipin ucunda Dilinizde yürek yangını sözler Ne yazık sabrımız ipin ucunda Ayrılık çanları çaldı çalacak Bu aşkın saati durdu duracak Seninle bağımız koptu kopacak Ne yazık sabrımız ipin ucunda Dağ gibi umutlar hayaller bitti O çılgın arzular geceler bitti O tatlı heyecan o hasret bitti Ne yazık sevdamız ne çabuk bitti |
|
|
|
|
|
#207 (permalink) |
|
Senior Member
|
Ne sen değiş artık ne söylenip dur
Bu tatsız kavgalar bitsin ne olur Bende bu mutsuzluk sende bu gurur İnata, kaprise, naza gerek yok Acı bir siteme söze gerek yok İnan ki bu sona çok geç kaldık çok Seninle olmaktı bütün dileğim Anlamadın beni nazlı bebeğim Ah benim taş kalplim kapris çiçeğim Bu aşkın kalbimde kalsa da izi Yarına ***ürmek yok sevgimizi Ayrılık pusuda bekliyor bizi Ne yazık sevdamız ipin ucunda... Gittiğin yerlerden dönmedin geri Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım |
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Senior Member
|
Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden
Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana Günler sensiz geçmiyor mu İşte beni çıldırtan bu Yüzün bensiz gülmüyor mu İşte beni ağlatan bu! |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kimbilir ne kadar güzelsin bugün
Benden uzaklarda doğum gününde Hatırla ne kadar mutluyduk canım Seninle geçen yıl doğum gününde Kim derdi sonu bu öyle bir aşkın Belki kurumuştur çoktan gözyaşın Kutlu olsun sana bu yeni yaşın Bana da sensizlik doğum gününde |
|
|
|
|
|
#210 (permalink) |
|
Senior Member
|
Kalbim sarıl diyor aklımsa bırak
Gönlüm hep seninle ellerim uzak Sen yolun başında ben de son durak Benim bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demeyecektim Yoluna ömrümü sermeyecektim Ne verdin sen bana hasretten başka Yanında çektiğim gurbetten başka Kim olsa yanardı böyle bir aşka Gölgeni dünyama yasaklasaydım Keşke bu sevgiyi hep saklasaydım Kalbimi elimle bıçaklasaydım İnan böyle acı çekmeyecektim |
|
|
|
|
|
#211 (permalink) |
|
Senior Member
|
Yağmurlar yağmaya görsün
Meyhanelerde cümbüş Sen orada kimleri görürsün Ben gibi sevdaya tutulmuş Senden uzakta seni yaşadım Maziye yeniden daldım bu gece Acı bir pişmanlık sardı içimi İçmeden bir başka oldum bu gece Seni düşündükçe başka kollarda Kadehim kırıldı avuçlarımda Sana dur demeyen gururumu da Ayaklar altına aldım işte yine ben |
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bensiz ne haldesin şimdi kimbilir
Sen yoksun bu hayat nasıl çekilir Gözümde canlanır anılar bir bir Resmini bin defa öperim yetmez Denize dökülen bir ırmak gibi Öyle ak içime öylesine dol Yarına açılan bir yaprak gibi Unuttur mazimi geleceğim ol |
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Senior Member
|
Hasretin yerini müjdeler alsın
Bırakta mutluluk kapımı çalsın Bütün acılarım dünlerde kalsın Unuttur maziyi unuttur gülüm Yorgunum yıllardır hep beklemekten Yorgunum gönlüme sabır ekmekten Kurtar artık beni hasret çekmekten Bir ömür boyunca seveceğim ol. |
|
|
|
|
|
#214 (permalink) |
|
Senior Member
|
Madem ki içinde o ateş söndü
Bir daha yakmadan gidebilirsin Aklımda kalmasın bu son bakışlar Yıllardır verdiğin kederi görme Üstüme yıktığın kaderi görme Ömrümden çaldığın günleri görme Beni de görmeden gidebilirsin Demek ben suçluyum bir tek sen haklı Ben zalim bir düşman sense zavallı En güzeli alıp beni asmalı Beni affetmedin affetmiyceksin Zorlama kendini veda etmeye Zorlama gözünden yaşlar dökmeye Mecbur değilsin birşey demeye Hiç bir şey demeden gidebilirsin.. |
|
|