|
||
|
|
#2151 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
|
İlgi: Şiirler ...
Seni Çok Seviyorum
Senden uzakta olsam da Seni öpüp koklayamasamda Sana doya doya bakamasamda Ben seni çok seviyorum Sen beni sevmesende Benim yerime başkasıyla gezsende Onunla güzel vakitler geçirsende Ben seni çok seviyorum Bana sensizliği layık görsende Benim yüzüme gülmesende Mühebbet habis verselerde Ben seni çok seviyorum Seni sevmek suç olsa bile Bileklerime kelepçe vursalar bile Sensiz şu can ölse bile Ben seni çok seviyorum Hayallerimi umutlarımı yıksanda Sensiz bu bedenin feryatlarını duymasanda Beni ateşe atsanda Bana ‘Seni Seviyorum’ demesende Ben seni çok seviyorum çokk |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2152 (permalink) |
|
Special Member
|
Kıyamam ki!
Hani hergün onla buluşuyorsun ya Hani hep onla geziyorsun ya Hiçbir şeyi görmez oluyor gözüm İkinizide oracıkta vurmak isterim Ama ben aşka kıyamam ki Hani ona sevgiyle bakıyorsun ya Hani onun elini tutuyorsun ya Hiçbir şeyi görmez oluyor gözüm Canıma kıymak isterim Ama aşkıma kıyamam ki Hani ona seviyorum diyorsun ya Hani onla vakit geçiriyorsun ya Hiçbir şeyi görmez oluyor gözüm Kalbimi yerinden sökmek isterim Ama ben sana kıyamam ki Hani beni görünce susuyorsun ya Hani güzel gözlerini benden esirgiyorsun ya Hiçbir şeyi görmez oluyor gözüm Kendimi boğmak isterim Ama ben cana kıyamam ki!!! |
|
|
|
|
|
#2153 (permalink) |
|
Special Member
|
Teşekkürler Aşkım
Seviyorum seni Canımla kanımla her şeyimle Ama Bu aşk iki kişilik be gülüm Ben taşıyamıyorum bu yükü Bana yardımcı ol ne olur Bırak artık beni üzmeyi Kaldıramıyorum Yıkılıyorum Tutmayacak mısın ellerimden Beni öyle yıkılmışlığımla yalnız mı bırakacaksın Senle yaşamak varken Bana sensizliği mi layık gördün Teşekkür Ederim AŞKIM! |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|