|
||
|
|
#26 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Yalan Sevgi
Karanlıkta yalanlarda kapanıyordu Ama gün elbette ki doğacaktı. Kuşların sesiyle gün uyandı, Yalanlar gözlerini açtı... Ellerinde bir avuç sevgi vardı, Kollarında ise başka biri! Korkumun okları seni yaraladı, Gurur dediğin o saçma şey kaldı Ve ellerindeki sevgiyi rüzgara bıraktı. Ben yalnızlığın pençelerinde Korkuma yenik düştüm Sense kayboldun Gölgenle birlikte! Neslihan Ayakta
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#27 (permalink) |
|
Site Admin
|
Yalan Sevgi
Bir dakika güzelim Birkaç damla sahte yaş Biraz ağıt birazda feryatla Aşkı bu kadar indirgeyemezsin. Gerçekten sevmiş olsan Ölmeyi düşünürsün bir an Bir an cesaretlenirsin Ama sevgin gelir aklına Hayattan geçemezsin. Sabri Günaydın |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Site Admin
|
Yalan Sevgi
susmaksa istediğin, ben susuyorum işte. onca sözü unutuyorum, gönlün ferah,kalbin açık olsun. herşeyi gönlünce haket. ölümlü dünya hak yerini bulsun. taktığın maskeler hayırlı olsun. herşey mutlu olmak içinse, mutluluklar gönlünce. son sözüm elvedadır. böylece.. Aykut Yılmaz |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Site Admin
|
Yalansız sevgi
Yalan yakın değildir yarına; yarınsa çocukların geleceği: Yalanla talanla alt üst etme onların gelecekteki hayatını. Devir alacaktır senden kendini, hayata uyguladığında fikrini: Öncü olmamışsa senden önceki. sen öncü ol senden sonrasına. Harca bütün gücünü geleceğe yalansız bir sevgi bırak. Aytekin Arik |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Site Admin
|
4-Yalan Sevgi
Bırak, bırak gözyaşların aksın. Aksın ki tüm umutlarınla birlikte kaybolsun. Sevgiye susa. Acıyı gözlerinde bulmaya çalış. O olmayan sevgiyi, Yalan sevgiyi ara. Ara kaybolmuşlukları. Ara bulamadığın dostlukları. Ara ki belki bir gün bulursun. Çaresizlikle gömül kalbine. Soğuk, taştan kalpleri sömürmeye çalış. Hissiz, duygusuz. Bulamazsın ki sıcaklığı, Bulamazsın ki aradığın o tüm güzellikleri. Bırak aksın gözyaşların. Gerçekleri göz ardı edemezsin ki M Mehtap Türk
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Site Admin
|
Aşk ve Sevgi Yalan
Yalanlar içinde boğuldum kaldım Kimseye inancım kalmadı benim Gençliği hiç yere harcadım yandım Kimseye inancım kalmadı benim Önce severler sonra da giderler Benden başka niceleri üzerler Yüreğimi hiç yere meşgul ederler Gözlere inancım kalmadı benim Kalbime derinden oklar saldılar Aylarca izinsiz orada kaldılar Ulaşılmaz yerime acı bastılar Sözlere inancım kalmadı benim Gidin artık benden acılar yeter Kalbi sevmeyene edemem heder Yalanlar dolanlar ölümden beter Aşklara inancım kalmadı benim Ahmet Eroğlu
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Site Admin
|
Mademki Sevgi Yalan
Mademki sevgi yalan Nedir gözlerime dolan Hayalime bir güzel kız Neden böyle gelir her an Duygularım kördüğüm sanki Birbirine karışıyor Gözyaşlarım akmak için Bir biriyle yarışıyor Ferhat’a dağları deldiren neydi Peki, Mecnun neden çöldeydi Âşık olmayana aşk yalandır tabi Yalan değil gerçek su gibi hava gibi Mustafa Kayhan
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Site Admin
|
Yalancısın Sen!
bile bile yalana kanabilmek, aşka kanamamaktan olsa gerek yumuşatır mı? acıyı baştan yalan olduğunu bilmek. kaç mavi serebilirsin yoluma? sendeki maviler sabır aşılar mı? canıma. tutsam ve savursam dualarımı semaya. kim bilir kaçı teğet geçer sarf ettiğin yalanlara. şeffaftı benim dünyam, özgür-adım koşabilirim sandım. kaypak bir duvarmış meğer, gecelerce kavrulup yandığım. güdümlü şimdi tüm sözler, rehavet yasak duygulara. yağmur mevsimlerine dönmeliyim, asit yağmalı topraklarıma. dişlemeliyim şimdi, sana inanmışlığımı. ve kanmışlığımı, kusmalıyım avuçlarına. tarihime, yasak düşmeliydin sen. tarihim, alışmışken talihsizliklere. hoyratlığına teslimiyetmiş yaşadığım, gül derdiğimi sandığım bozkır gölgeli bahçende. bir yudum yokluğun, bin yudum zehirdi bana. bilemezdim, pazarlıklar içten yapılırmış. benim içim sen doluydu, pazarlığa yer kalmamış. toparla artık, yaydığın tüm sevda kokan yalanlarını gecelerime taşıma “illaki sen” diyen çığlıklarını. susmayı dene, duymak ağır geliyor bedenime sözüme sözün değse, irkilirdim adın kulaklarımda bir arya şimdi kaça kaçmış sevdan karışlarımla ölçtüm bil ki yordum seni özür dilerim sevgili. geldiğim gibi giderim şimdi Yakıştın sanmıştım sevdama ama sevdam yalan barındırmıyor anla... Mehtap Şenörgen
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Site Admin
|
Yalancı
Git desem de gitmiyor,gel desem gelmiyorsun, Sevgiden anlamıyor,sevmeyi bilmiyorsun, Yüreğine yazmıyor,gönülden silmiyorsun, Dostun sözü acıdır,çok iyi biliyorsun. Anladım ki sevgilim,ne yolcu ne hancısın, Sönmüş bir mum alevi,koca bir yalancısın. Akşam üstü söz verir,sabaha vaz geçersin, Ekmediğin tarladan bolca hayal biçersin, Aşk badesi acıdır,bir gün sen de içersin, Hazan mevsimi gelir,kuşlar gibi göçersin. Anladım ki sevgilim,ne yolu ne hancısın, Sönmüş bir mum alevi,koca bir yalancısın. Hani yaşam kaynağı,nerde hayat pınarı, Masal gibi dinledin inanmadın,bunları, Bilirsin sel gitse de bırakıyor kumları, İnan dilim varmıyor söylemeye bunları. Anladım ki sevgilim,ne yolcu ne hancısın, Sönmüş bir mum alevi,koca bir yalancısın. Celal Odabaş
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.number1forum.com/forum/siir-defteri/121865-askin-yalan-oykusu.html
|
||||
| Tarafıdan gönderildi | For | Type | Tarih | |
| Seyfettin Bilal zlk: Linkler, internette ilgili sayfalar, dokmanlar.. seyfettin bilal ozluk | This thread | Refback | 06-02-2008 03:35 PM | |