|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
morali bozuk admin
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
![]() Yoksun . . . yine yoksun . . . Sensizliğin son noktasındayım. Acı bir haber gelmişcesine çaldın kapıyı yokluk,bilseydim açar mıydım!!!Buyur eder miydim!!! Etmemekte olmaz ki ?Doldun kan kokusu gibi içeriye. . . Ama misafir perverim,dimdik ayakta gururla seni ağırlarım! Yokluk hep aynı mı? Severken ne kadar cesurdum,yokluğunda ise korkak. . . Bu yokluk yok olmak değilmiş,inadına bütün olmakmış.yok/sun ama var/sın. . .Ne garip,varken bulamazdım. . . seni. . .şimdi yokluğunda her köşeye sinmişsin is kokusu gibi, Ey yokluk, bu kadar meraklı mısın bende kalmaya?. . . Artık yokluk evini kim görmeye gelir?Geldin kondun omuzlarıma. . .Bazen durup karşıdan seyrediyorum,yokluğunu. . .Kimse görmesede yokluğunu, görebiliyorum . . . Gene gelip konuyorsun bir kelebek gibi yüreğime. . .evime. . .ve anlıyorum ki yokluğunda bulacağım seni. . sen varken bu kadar özlemiyordum,bu kadar beklemiyordum. .yokluğunda bitmeyen umut var. . ne garip, Ve anladım ki: Yokluğunda buldum seni. . Yokluğun dipsiz bir uçurum,düşüyorum ama varamadım hala yere!!! Divanen oldum ,tiryakin oldum şimdiden yokluk,nasibimmiş bugün. . . Her saniye. . Her saat. . Yokluğun vuruyor. . . bedene. . teslimim yokluğuna, yenildim yokluğuna, artık kelepçeliyim. . . Gelemiyorum ki, Kopamıyorum ki, Meleğin"dim ya,şimdi yokluğunda uçuyorum, Meleklerde acı çekermiş öğrendim sonunda. Ve yine anladım ki,yokluğunda huzur bulacağım. . . aramızda kalsın ama. . . artık yokluk bizim için var..yokluğun sevgilim oldu.varlığın sığmazken yüreğime,yokluğun iki beden bol geldi.. Ve bildim ki; YOKSUN ve yine bildim ki; YOKUM. . .
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |