|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Son kez yazıyorum sana o isim kopartmazdı orda dururduk sessizce Son kez daha değil bu defa bir bitişin ardından elveda makamında ama yüreğimden değil bu defa Artık mantığımla bile yerin yok bi isimsizsin cisimsizsin hayatımda hiç olmamış gibi hani hiç yaşanmamışız gibi bizi bize bağlayan ne varsa tek tek koparıyorum işte önce bizi bitirdi(k) sonra sesimizi yitirdik bunca ayrı kalmadan sonra kalbimdende uğurladım seni topladım tüm eşyalarını seni anımasatan herşeyi inan bu kez son kez savurdum rüzgara yok işte sana ait tek bir hatıra bu evde bu oda da benim yüreğimde son defa işte o bizi ilk bize bağlayan minik msn penceresinde başlayan hikayemizde sona erdi 11 kasım 2006 de başayan hikaye zaman ve süreçde sekteye uğrasada zaman zaman ben seni msn den hiç silmedim silersem seni bi daha bulamaz gibi gidersen bir daha olmayacakmışsın gibi ne alaka ise kıyamaz gibi silmedim bizi biz koparsak bile varlığımıza gölge olsun diye ama yok ben o bağı bile koparıyorum bu gün işte istemiyorum anlasana ne bir isim ne bi cisim hayatımda senden yana ben senin adını telefonumdan artık olurda ararsan bir günsilmem sanırıdım ne kadar olmasanda hayatımda orda olmalıydı adın başım belada olsa ben bi gün bir yerde nolursa olsun sadece seni arardım beni karanlıkdan bi sen kurtarırdın ya yok son kişide sen kalsan istemem hafızamda acaba bu kimin numarasıydı die anımsayamacağım ve tanımadığım için açmayacağım bir rakam dizesi olarak kalacaksın çünkü ordanda sildim seni.. kararlıyım gerekli bi derleme toplama bu biz zaten ayrıydık uzun zamandan beri şimdi mi nolur hayatımdan uzak ol nolur bi daha beni tanıma Adımı anma Ankara benim İstanbul senin olsun bi gün olurda yollarımız düşerse bile bu şehirlerde benim burda olduğumu unut olurda olmaz ya hani görürsen bir gün bi yerde Allahın selamı ama onu bile istemiyorum ben senden Herkezin selameti kendi üstünde olsun varlığın yokluğuna eş eksik olsun çoklar aza anlar hiçliğe canlar sürgüne devrile dursun olsun kıyılmış kırılmış ne varsa beyhudedir bundan sonra sustu içimdeki ses ahım kalmadı Senin acı da olsa bende bir anlamın kalmadı.
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |