|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
Tatlı Cadı
Bewitched ![]() Orjinal Adı: Bewitched Yönetmen: Nora Ephron Senaryo: Delia Ephron, Nora Ephron, Adam McKay Görüntü Yönetmeni: John Lindley Oyuncular: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Jason Schwartzman, Heather Burns, Sally Upland, Jim Turner, Stephen Colbert, David Alan Grier, Steve Carell Müzik: George Fenton Yapım: 2005 - ABD Tür: Fantastik/Komedi Tatlı Cadı Samantha bu kez Nicole Kidman ' ın hayat vermesiyle tekrar beyazperdede. Kariyeri için çok önemli bir fırsat yakalayan aktör Jack Wyatt Tatlı Cadı' nın yeniden çevriminde başrolde oynayacaktır. Karısı rolünde de Isabel adında bir kadın vardır. Film gerçek olur ve sahici bir cadı olan Isabel' in doğaüstü güçleri yüzünden ortalık karışmaya başlar. Filmin Fragmanı için >>TIKLAYINIZ<< Not : Filmin fragmanını seyredebilmeniz için Quicktime For Windows yüklemeniz gerekmektedir |
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Sabırsızlıkla beklediğim filmlerden biri... Aslında ben eleştiri için bekliyor olacağım. Nedeni ise Nicol Kidman ın bu filmdeki performansı... O kadar Cadılarla ilğili film çekildiki; birde bu filmin diğerlerinden farkını merak ediyorum...
Mesela Kral Artur ile ilğili çıkan filmde ben neden ise ön yargılı davrandım.. Yinemi diye. Ama çok değişik bir yaklaşımla anlatılmıştı. Ve alışılmışın dışında.. Beklentim bununda değişik bir anlatım ile izleyicinin karşısına çıkmasıdır...
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, Uyuz Adam | |