Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Sinema Filmleri ve DVD-VCD

LinkBack Konu araçları
Eski 25-08-2005, 09:50 AM   #1 (permalink)
Atalay
Guest

Arrow Tatlı Cadı

Tatlı Cadı
Bewitched

Orjinal Adı:
Bewitched
Yönetmen:
Nora Ephron
Senaryo:
Delia Ephron, Nora Ephron, Adam McKay
Görüntü Yönetmeni:
John Lindley
Oyuncular:
Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Jason Schwartzman, Heather Burns, Sally Upland, Jim Turner, Stephen Colbert, David Alan Grier, Steve Carell
Müzik:
George Fenton
Yapım:
2005 - ABD
Tür:
Fantastik/Komedi

Tatlı Cadı Samantha bu kez Nicole Kidman ' ın hayat vermesiyle tekrar beyazperdede.
Kariyeri için çok önemli bir fırsat yakalayan aktör Jack Wyatt Tatlı Cadı' nın yeniden çevriminde başrolde oynayacaktır. Karısı rolünde de Isabel adında bir kadın vardır. Film gerçek olur ve sahici bir cadı olan Isabel' in doğaüstü güçleri yüzünden ortalık karışmaya başlar.

Filmin Fragmanı için >>TIKLAYINIZ<<

Not : Filmin fragmanını seyredebilmeniz için Quicktime For Windows yüklemeniz gerekmektedir

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 25-08-2005, 06:17 PM   #2 (permalink)
DeNGeSiZ
Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Eline sağlık
DeNGeSiZ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-08-2005, 06:31 PM   #3 (permalink)
Atalay
Guest

Emeğin kıymetini bildiğin için teşekkürler @dengesiz.

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2005, 10:14 PM   #4 (permalink)
Reminder
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Sabırsızlıkla beklediğim filmlerden biri... Aslında ben eleştiri için bekliyor olacağım. Nedeni ise Nicol Kidman ın bu filmdeki performansı... O kadar Cadılarla ilğili film çekildiki; birde bu filmin diğerlerinden farkını merak ediyorum...

Mesela Kral Artur ile ilğili çıkan filmde ben neden ise ön yargılı davrandım.. Yinemi diye. Ama çok değişik bir yaklaşımla anlatılmıştı. Ve alışılmışın dışında..

Beklentim bununda değişik bir anlatım ile izleyicinin karşısına çıkmasıdır...

Reminder Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık