Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Sinema Filmleri ve DVD-VCD

LinkBack Konu araçları
Eski 15-07-2006, 04:22 PM   #1 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı

Karayip Korsanları"nın bu ikinci macerasında, egzantrik kaptanımız Jack Sparrow, kendini bir kez daha doğaüstü olayları ortasında buluyor. Korsanların en gözü karası Sparrow, Flying Dutchman adlı hayalet geminin efsanevi kaptanı Davey Jones'a kan borcu olduğunu öğrenir. Hızla akıp giden zamanı çok iyi değerlendirip Jones'a olan borcunu ödeyemezse sonsuza dek lanetlenecek ve öbür dünyada da sürecek kâbus gibi bir yaşama mahkum olacaktır.
SametCan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 15-07-2006, 04:28 PM   #2 (permalink)
SametCan
Senior Member

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı" rekorla başladı

"Karayip Korsanları" serisinin merakla beklenen ikinci filmi "Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı", ABD'de gösterime girdiği ilk gün 55 milyon dolarlık hasılat elde ederek tüm zamanların en iyi ilk gün rekorunu eline geçirdi."Karayip Korsanları" serisinin ikinci filmi "Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı" ABD'de vizyona girdiği hafta gişede inanılmaz bir rekora imza attı. Başrollerinde Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightly'nin yer aldığı film ABD'de gösterime girdiği ilk gün 55 milyon dolarlık hasılat elde ederek tüm zamanların en iyi ilk gün rekorunu eline geçirdi. Yapımcısı Disney'in açıkladığı tahmini rakamlar, filmin gösterime girdiği cuma gecesi 55.5 milyon dolar hasılat getirdiğini gösteriyor. Bu rakam, bir günde elde edilen en yüksek hasılat olarak kayıtlara geçerken, önceki rekoru 50 milyon dolarla "Star Wars: Bölüm 3-Sith'in İntikamı" filmine aitti.
Disney firması dağıtım müdürü Chuck Viane "Film sektöründe rekor kırmak insanı kendinden geçiriyor" derken sinemalardaki bilet satışlarını ölçen Exhibitor Relations firmasının başkanı Paul Dergarabedian bu rekorun insanların artık sinemaya gitmek istemediği şeklindeki yaygın kanaati kırdığına dikkati çekerek, "Film bu hafta sonu 120 milyon dolar kazandırma yolunda ilerliyor. "Karayip Korsanları" Hollywood'un kötü şansını döndürecek" dedi.
"Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı" Türkiye'de 14 Temmuz'da vizyona girdi.
SametCan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2006, 04:57 PM   #3 (permalink)
SametCan
Senior Member

1. si tek kelimeyle mükemmeldi.Umarım bu da öledir..
SametCan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2006, 08:21 PM   #4 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
Ben daha izlemedim ama merak uyandırdınız şimdi. mutlaka izlerim önümüzdeki hafta
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2006, 08:28 PM   #5 (permalink)
kızıl saçlı
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
ben yarın seyredeceğim
kızıl saçlı Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2006, 04:51 PM   #6 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
güzel film olduğu hasılatlardan belli
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-07-2006, 05:45 PM   #7 (permalink)
SametCan
Senior Member

İzleyenlerden yorumları alalım..
SametCan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-07-2006, 05:47 PM   #8 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
1 ci süperdi ikincisi daha iyi diyorlar.yakında seyrederiz.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2006, 10:58 AM   #9 (permalink)
drysrky
Senior Member

drysrky'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Smile

ben filme bayıldım ilk filmide kaç kere izledim bilmiyrum.devam filmini hızla çekiyorlarmış onuda bekliyorum.çok eğlenceli çılgın bir film yaaaaaaaa...özellikle jonny deep hastasıyım hastasıyım valla
drysrky Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık