Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Sinema Filmleri ve DVD-VCD

LinkBack Konu araçları
Eski 05-08-2006, 03:31 PM   #1 (permalink)
TOROMAN
Senior Member

TOROMAN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Arrow Yenİ Vİzyona Gİren Fİlmler

Canavar Ev
Monster HouseYönetmen: Gil KenanOyuncular: Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Jon Heder, Kevin James, Jason Lee, Sam Lerner, Spencer LockeTür: Komedi/Macera/AnimasyonSüre: 91 dak.]Göl Evi
The Lake HouseYönetmen: Alejandro AgrestiOyuncular: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Shohreh Aghdashloo, Christopher Plummer, Ebon Moss-Bachrach, Willeke van Ammelrooy, Dylan Walsh, Lynn CollinsTür: Romantik/Fantastik/DramSüre: 105 dak.Korkunç Bir Film 4
Scary Movie 4Yönetmen: David ZuckerOyuncular: Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex, Leslie Nielsen, Carmen Electra, Craig BierkoTür: Korku/KomediSüre: 105 dak.Korkusuz
FearlessYönetmen: Ronny YuOyuncular: Jet Li, Nakamura Shido, Michelle Yeoh, Collin Chou, Nathan Jones, Betty Sun, Dong Yong, Bao Qijing, Masado HaradaTür: Dram/AksiyonSüre: 105 dak.
Atmaz olsun.
Ses ol..ışık ol..yumruk ol...
TOROMAN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 05-08-2006, 04:33 PM   #2 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
arkadaşlar ben dvd ve vcd filmlerimi paylaşmak istiyorum. konuyu nerede açacağımı da tam bulamadım galiba..yardımcı olursanız ben de işe yaramak istiyorum..
yusufdal Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2006, 04:44 PM   #3 (permalink)
TOROMAN
Senior Member

TOROMAN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
İşte burada bu başlıkta hocam...ama yinede ilgili bölüm modlarına bi danışın
TOROMAN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık