Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Sinema

LinkBack Konu araçları
Eski 29-11-2007, 06:40 PM   #1 (permalink)
Haberci
Senior Member

Haberci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Sevişirken çok zorlandım

Sevişirken çok zorlandım

'Birkaç kadeh votkadan sonra rahatladık'

İngiliz sinemasının genç oyuncusu Gemma Atkinson, meslek yaşamının en zorlu anlarını yaşadığını söyledi. Yönetmenliğini Duncan Ward'un üstlendiği, Boogie Woogie adlı filmde, Charlotte Bailey adlı bir sanatçıyı canlandıran Atkinson, canlandırması gereken lezbiyen sevişme sahnesinin kendisini çok zorladığını, buna kolay hazırlanamadığını anlattı. Filmde, bir barda tanışıp ardından da seviştiği karakteri canlandıran Jaime Winstone ile o sahnenin çekimine kadar tanışmak istemediğini söyleyen Atkinson sözlerini şöyle sürdürdü: 'Eğer birbirimizi daha önceden tanıyor olsaydık, böylesine cüretkar sahneleri çekebilmek ikimiz için de zor olurdu. Önceleri ikimiz de gergindik. Ancak birkaç kadeh votka içtikten sonra rahatlayıp rolümüze konsantre olduk. Bütün ayrıntıların gerçek olması için elimizden geleni yaptığımız bu sahneyi tek bir defada çektik. Odada sadece Jaime, ben ve iki de kamera vardı. Gemma Atkinson zor sahnelerde Jaime Winstone ile birlikte rol aldı. Sevişme sahnelerinde tamamen soyunmak istemediğini söyleyen 23 yaşındaki oyuncu 'Yönetmenimiz Ward'a kalçalarımın çıplak olmasını istemediğimi söyledim. O da bunu kabul etti' diye konuştu. Atkinson buna rağmen canlandırdıkları iki kadın karakterin öpüşmelerinin gerçeğe yakın olması için ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi. Genç yıldız zor konsantre olduğu bu sahnenin etkisinden uzun süre kurtulamadığını da şu sözlerle anlattı. 'Çekim bittikten sonra eve gittiğimde kendimi tacize uğramış gibi hissettim ve kendimi hemen banyoya attım.' Danny Moynihan'ın kitabından uyarlanan Boogie Woogie adlı filmde Gemma Atkinson'a en son Goya'nın Hayaletleri filminde ünlü ressam Goya rolünde izlediğimiz Stellan Skarsgard'in yanı sıra Amanda Seyfried, Charlotte Rampling ve Jaime Winstone da rol alıyor. Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı...

Son Düzenleme Administrator tarafından 29-11-2007 07:48 PM de yapıldı..
Haberci Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 30-11-2007, 06:21 PM   #2 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
İlgi: Sevişirken çok zorlandım

hay allah ne yapsak
ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık