|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
SİRİUS şu an full fta yayında
Telesport
National TV Cinemax Central Europe Free-X TV X-Dream TV Animal Planet Europe Discovery Channel Europe Antena 1 Pro TV Acasa TV Pro Cinema HBO Comedy Central Euope HBO Romania 12360 V 27500 Zone Romantica Poland & Hungary ESPN Classic Europe AXN Italia Zone Romantica Pan Europe Hustler TV Europe Blue Hustler Europe Global Draw Greyhounds Travel Channel |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
İlgi: SİRİUS şu an full fta yayında
slm polta usta bunlar sadece pazar günümü fta idi şu anda varmıdır bende yumatu ıQ nün 1.3.97 startack yazılımı yüklü acaba 1.3.55 yazılımı ilermi izleniyor bu eskiden kalma bir yazılım numarası olsa gerek bunu yüklesek açılıyormu saygılar
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
12338 h 27500 su an hala devam ediyor emusuzcihazlar bile acıyor
Telesport National TV Cinemax Central Europe Free-X TV X-Dream TV Animal Planet Europe Discovery Channel Europe Antena 1 Pro TV Acasa TV Pro Cinema HBO Comedy Central Euope HBO Romania |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
kanallar hayla fta dır arkadas lar toplam 3 adet adult kanal mevcut olup herkes çanaklarını siriusa çevirmesini öneriirim frekanslar hustler (PB) 12111 27500 h frex dream ve x dream 2 frewkanstada çıkar 12338 27500 h ve 12341 27500 haydiyin bi tane 12 . 13 anahtar ve çanagı çevirme işllemi yapınız ben kendim 4 saat ugrastım ama genede bulmusumdur saygılar kolay gelsin herkese
biraz azim yapılmıyacak hiç bir şey yoktur |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |