|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
Mekan: çorum
|
Sirius yardim
sunny 9030 ftaz uydu alıcım var. Dün akşam hotbird de olan çanağı siriusa ayarlayayım dedim. geçtik işin başına tam 2,5 saat uğraştım ama malesef bulumadım.Bu sitede bu sabah okudum ki önce tp ye12111-h-27500 girilecekmiş. bunu nasıl nereye giriyoruz. Yükleme ayarı yaparken sirisusu secip daha sonra kanalmı aratacaz. ben siriusu seçiyorum ama (yeşil tuşla bakılan) uydu seçme listesinde turksat, hotbird var sirius çıkmıyor.şunu bana tam izah edecek biri varmı? şimdiden bilgi verenlere çok. tşk. ederim.
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
İlgi: Sirius yardim
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
|
akşam bakacam bu sefer 2 saat uğraşmasam bari. usta bi soru daha. geri hotbirde döneceğim zaman hotbirdde hangi kanala göre frekansı ayarlayayım. yani en net görüntüyü bulabilmek için. Çook tşk. ederim. ayrıca size
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
|
sarı+exit+kırmızı+menü mü yapacagız yoksa
sarı+mavi+yeşil+menü mü hangisi. ayrıca bunları yapmak yetiyormu. yani bu tuşlara basınca ne oluyor.başka bir işlem varmı yani. şunları bi zahmet tam yazıversen usta be. Son Düzenleme bcirak tarafından 12-07-2008 06:33 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
|
ve 11766 H27500 de kolay bulunur ve hustler tv aramada PG ve PB den çıkar ke yi ise (şifrede olan arkadaslar )
9f85 1034 dbcc 02a9 697e 4229 80e6 359b olaraqk girin ve HUSTLER TV YANİ (PG) TV Yİ İZLEYİN SAYGILAR KOLAY GELSİN ARKADAS SENİN MAKİNAN SUNNY GALİBA AMA BUNLARA KE Y EKLERKEN BİRAZ DEGİŞİK SANIRIM CAİD=2600 004f55 FREG =12304 tybe *** 16 diye giriliyor ama bu 32 haneli yazdıgımı gir işlem o***dir saygılar kolay gelsin en son *** bunlar 9f85 1034 dbcc 02a9 697e 4229 80e6 359b olaraqk girin ve HUSTLER TV YANİ (PG) TV Yİ İZLEYİN SAYGILAR KOLAY GELSİN |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
biraz araştırırsanız tüm konuların olduhunu göreceksiniz kızgın koymanızada gerek yok biraz araştırma yapın
http://www.number1forum.com/forum/su...ktif-etme.html |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
|
forumda arama yapmak ve aradığını bulmak bazı konularda çok zor. çünkü sürüyle döküman buluyor ve konuyu tam bilmediğin için işin içinden çıkamıyorsun. Halbuki siz ustalar hiç olmazsa konunun linkini buraya ekleyerek kısa bir cevap vererek yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.
|
|
|