Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU DÜNYASI > Popüler Uydular / Popular Satellites > Sirius

LinkBack Konu araçları
Eski 20-06-2006, 01:26 PM   #1 (permalink)
metalmen
Junior Member

Giriş Tarihi: Apr 2006
Sirius uydusunu ayarlamak!

Arkadaşlar selam ben sirius uydusunu ayarlamak istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim bende hotbird'e ayarlı çanak var bu çanağa göre nasıl bir ayarlama yapmam lazım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
metalmen Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 23-06-2006, 09:51 PM   #2 (permalink)
Bandırmalı
Senior Member

Bandırmalı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : metalmen
Arkadaşlar selam ben sirius uydusunu ayarlamak istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim bende hotbird'e ayarlı çanak var bu çanağa göre nasıl bir ayarlama yapmam lazım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
4-5 mm Hafif sağa di***liği çok az aşağıya doğru çevrilecek
Bandırmalı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2006, 07:25 PM   #3 (permalink)
vbm.888
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
yok olmuyor kaç sefer denedim
vbm.888 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-07-2006, 07:46 PM   #4 (permalink)
TU®H@N 081
Senior Member

TU®H@N 081'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: TEKİRDAĞ/MERKEZ
o zaman sende bir sorun var bence yetkili birine yaptır...........
TU®H@N 081 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-10-2006, 11:19 AM   #5 (permalink)
ilkim uydu
Junior Member

ilkim uydu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Lightbulb

metalmen:: arkadaşım ilk önce cihazına bu tp gir
12111 h 27500 ok yap
ondansonra canagın arkasına gec ve hot birt uydu sundan bir karış saga cevir hemen yakalarsın

^^BİLGİ PAYLAŞILDIGINDA GÜZELİR^^

Son Düzenleme ilkim uydu tarafından 26-10-2006 11:23 AM de yapıldı..
ilkim uydu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2006, 06:51 PM   #6 (permalink)
venus
Junior Member

venus'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
deneyen varmı oluyomu?
venus Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2006, 08:14 PM   #7 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
olmazmı aarkadaşım tabiiki oluyor bizim işimiz bu...
cakirbay21 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2008, 10:38 AM   #8 (permalink)
bcirak
Senior Member

Giriş Tarihi: Apr 2006
Mekan: çorum
İlgi: Sirius uydusunu ayarlamak!

iptal

Son Düzenleme bcirak tarafından 11-07-2008 11:23 AM de yapıldı..
bcirak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2008, 01:18 PM   #9 (permalink)
sercol
Senior Member

sercol'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
İlgi: Sirius uydusunu ayarlamak!

11766 27500 H a gel en kolay burdan yakalayablirsin vidaları gevşet ve ve biraz ugraşçan ama buldunmu iş ok dir hafif saga ve aşagı yukarı oynat sinyalı yakaladınmı ilk önce asagı yukarı indirdigin vidaları sık ve öteki vidaları sinyalın seviyesine göre onlarıda güzelcene sık işlem tamamdır ben de hotbird deydim şimdi sirsusa çevirdim tjk de mevcuttur aqtçılara duyrulur
saygılar
sercol Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık