|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Sunny Tüm 7010 Seri Editli Yazılımlar
Sunny Tüm 7010 Seri Editli Yazılımlar [19 Haziran 2008]
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN Super Kup230 CİHAZINIZDA BAŞKA BİR YAZILIM VARSA İLK KURU KAFA(BL219.4)YÜKLEYİN..!! (BL219.4) SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın SARI tuş ile ***leri load default yapın sonra exit'ten çıkın. Makinayı arkasındaki anahtardan kapatıp-açın,menu sistem kurmaya girin.kanal kilitli konuma gelin ,sag tarafa geçin açık konumuna getirin. Açık konuma gelmiyorsa kanal kilit menüsünde iken cihazı arka anahtardan kapatıp açın. kanal kilidi acık konuma gelecektir... ATV Ok LA LİGA OK İTALYA FUTBOL OK JETİX ok BABY TV SİRİUS OK TELSTAR OK Polsat OK [Hotbird] Premier OK [Astra] Sunny 21.TO.23.07.2008 / ABSAT AUTO OK (2 Günlük) Yazılımları
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Sunny Tüm 7010 Seri Editli Yazılımlar
teşekkürler emeğine sağlık.kardeş benim cihazım sunny 7010dcı 12.01.a5 bu yazılımı yükledim ama kanalları aratıyorum ve buluyor cihazı kapatıp açtığım zaman kanalların hepsi yok oluyor anlattıklarınızın hepsini yaptım yinede olmuyor.kanallar yok oluyor.yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
İlgi: Sunny Tüm 7010 Seri Editli Yazılımlar