|
||
|
|
#76 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
|
arkadaşım onu nsıl düzeltirim. açıklayıcı bi bilgi edinirsem sevinirim. bu konuda pek bilgim yok.
açıklayıcı bi bilgi verirsen çok iyi olur. benim pek bi bilgim yok. nsıl düzeltebilirim. Son Düzenleme kaya22 tarafından 29-09-2006 01:59 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#82 (permalink) |
|
Junior Member
|
Değerli arkadaşlar.
oldukça yeni suuny kullanıcısıyım.cihaz modelim AT-9080 CI.güncel yazılımı yükledikten sonra kanal kilidini açtığım halde şifreler çözülmüyor.Sarı+exit+kırmızı+menü tuşlarına basıp *** menüsünden load default yapınca tps leri seyredebiliyorum.Bunları yapmadan *** menüsünün CW ve cyriptoworks bölümlerinin boş olduğunu görüyorum.loaddefaulttan sonra doluyor.ama ilgili kanalları çözmüyor.hangi softcam dosyalarını kullanabilirim.oldukça acemi olduğumun farkındayım.forumdaki tüm konuları okudum ama çözüm üretemedim .yardımcı olacak arkadaşlara selamlar. |
|
|
|
|
|
#84 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Member
|
arkadaşlar bu diseq ayarlarımın bozuk olduğunu yazmıştım. hotbird den türksata geçişlerde sinyal seviyesi kayboluyo. bu diseq ayarları hakkında açıklayıcı ve ayrıntılı bilgi verebilecek bi arkadaş varmı acaba. çünkü ne yaptıysam düzeltemedim ben bu cihazı (9030 cı )...
|
|
|
|