Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Sunny

LinkBack Konu araçları
Eski 28-10-2006, 08:45 AM   #101 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
orjınal yazılım yükle ve resetle düzelmesi lazım
kaya22 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 28-10-2006, 12:20 PM   #102 (permalink)
electra
Senior Member

Giriş Tarihi: May 2006
o*** deneyim
electra Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-10-2006, 01:40 AM   #103 (permalink)
electra
Senior Member

arkadaşlar 9070 cız 1a.01.a5 cihazım açılıp kapanma sorunu vardı orjinal yazılımını yükledim softcam yükledim açılıp kapanması düzeldi,fakat ses sorununu çözemedim,ses sağa ilerlemiyor,sola geri geliyo sadece bir yerde az bişey duyuluyor.birde yükleme bölümünün sağ tarafındaki lnb vs ayarların olduğu kısmın rengi siyah oldu önce mavi idi bir gariplik var ama çözemedim lütfen bir yardımcı olun
electra Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-10-2006, 03:30 PM   #104 (permalink)
electra
Senior Member

sorunu düzelttim 04.08.06 tarihli yazılımı yükledim,restledim softcam attım düzeldi.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
electra Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2007, 10:30 AM   #105 (permalink)
yaşar-20
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
arkadaşlar hepinizin bayramını ve yeni yılını kutların elimde sunny 9030 fta cihaz var açtıgım anda displeyde sadece 1.02 yazıp kapatıyor bunu fiş takılı oldugu sürece yapıyor hv sini bilemediğim için yazılım atamıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
yaşar-20 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2007, 10:53 AM   #106 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : yaşar-20
arkadaşlar hepinizin bayramını ve yeni yılını kutların elimde sunny 9030 fta cihaz var açtıgım anda displeyde sadece 1.02 yazıp kapatıyor bunu fiş takılı oldugu sürece yapıyor hv sini bilemediğim için yazılım atamıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Alıntı:
Orjinal Gönderi : electra
arkadaşlar 9070 cız 1a.01.a5 cihazım açılıp kapanma sorunu vardı orjinal yazılımını yükledim softcam yükledim açılıp kapanması düzeldi,fakat ses sorununu çözemedim,ses sağa ilerlemiyor,sola geri geliyo sadece bir yerde az bişey duyuluyor.birde yükleme bölümünün sağ tarafındaki lnb vs ayarların olduğu kısmın rengi siyah oldu önce mavi idi bir gariplik var ama çözemedim lütfen bir yardımcı olun
electra arkadaşım cevap vermiş okursanız faydası olabilir.(mesajınızı konuyla alakalı olan yere aldım saygılar.)

Son Düzenleme cakirbay21 tarafından 02-01-2007 10:57 AM de yapıldı..
cakirbay21 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-03-2007, 01:33 PM   #107 (permalink)
korer
Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
arkadaşlar bu 9030 cı cihazlarının hiç yazılımı filan olmuyomu. ne kadar nalet aletlermiş bunlar. bende yeni model diye bunlardan aldım. ama hiç bi kanalı izleyemiyorum. animal planet vs. gibi kanalları izleyebilmem için bi yazılım filan yokmu. :(
korer Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-03-2007, 01:51 PM   #108 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
o kanal için yazılım yok arkadaşım discover var zaten türksatta
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 03:45 PM   #109 (permalink)
korer
Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
yaa. arkadaşlar benim 9030 cı cihazımın menüsünde kayma oluştu. alt tarafta yazan yazıları göremiyorum. bide ekranda alt yazı geçerken titreyerek geçiyo. takılmalar oluşuyo. bi ara bi daha olmuştu sonradan düzeldi ama şimdi tekrar oldu. nasıl düzeltebilirim. lütfen ayrıntılı yardım...:(
korer Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2007, 03:50 PM   #110 (permalink)
coshıp
Moderator

coshıp'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
@korer ekrar kayması tv nin vertikal ayarlarından olabilir takılamalr için anten ayarlarını kontrol et yada çihazını fabrika ayarlarına dönüp kanalları tekrar arattır
coshıp Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2007, 12:26 PM   #111 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
İlgi: SUNNY AT-9030 FTA-CI Cihazlar Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Merhaba Arkadaşlar, elimde bir tane sunny 9011fta var. Yazılım attım ama bir türlü kanal listesi ve ***leri kabul etmiyor
cihaz loader 1.02 ile açılıyor
kanal editorunu yükledim ama belirli bir yere kadar gidiyor ve fail yazıyor
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2008, 11:32 PM   #112 (permalink)
ollcy
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2008

Arkadaşlar Lütfen Yardım Bende bu makine var ama emuya giremiyrum sarı exıt kırmızı menü yapıyorum hiçbirşey çıkmıyor nasıl yapcaz bunu bi yolu mu var yada nerde yapmamız gerekiyo ben normal seyir halindeyken yapıyorum maçları izleyemiyorum yaa lütfen yardım arkadaşlar...
ollcy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2008, 11:36 PM   #113 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco

sarı-mavi-yeşil menü tuşlarına basıyorsunuz
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı