|
||
|
|
#103 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2006
|
arkadaşlar 9070 cız 1a.01.a5 cihazım açılıp kapanma sorunu vardı orjinal yazılımını yükledim softcam yükledim açılıp kapanması düzeldi,fakat ses sorununu çözemedim,ses sağa ilerlemiyor,sola geri geliyo sadece bir yerde az bişey duyuluyor.birde yükleme bölümünün sağ tarafındaki lnb vs ayarların olduğu kısmın rengi siyah oldu önce mavi idi bir gariplik var ama çözemedim lütfen bir yardımcı olun
|
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
|
arkadaşlar hepinizin bayramını ve yeni yılını kutların elimde sunny 9030 fta cihaz var açtıgım anda displeyde sadece 1.02 yazıp kapatıyor bunu fiş takılı oldugu sürece yapıyor hv sini bilemediğim için yazılım atamıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
#106 (permalink) | ||
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
Alıntı:
Alıntı:
Son Düzenleme cakirbay21 tarafından 02-01-2007 10:57 AM de yapıldı.. |
||
|
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
|
arkadaşlar bu 9030 cı cihazlarının hiç yazılımı filan olmuyomu. ne kadar nalet aletlermiş bunlar. bende yeni model diye bunlardan aldım. ama hiç bi kanalı izleyemiyorum. animal planet vs. gibi kanalları izleyebilmem için bi yazılım filan yokmu. :(
|
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
|
yaa. arkadaşlar benim 9030 cı cihazımın menüsünde kayma oluştu. alt tarafta yazan yazıları göremiyorum. bide ekranda alt yazı geçerken titreyerek geçiyo. takılmalar oluşuyo. bi ara bi daha olmuştu sonradan düzeldi ama şimdi tekrar oldu. nasıl düzeltebilirim. lütfen ayrıntılı yardım...:(
|
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
|
İlgi: SUNNY AT-9030 FTA-CI Cihazlar Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Merhaba Arkadaşlar, elimde bir tane sunny 9011fta var. Yazılım attım ama bir türlü kanal listesi ve ***leri kabul etmiyor
cihaz loader 1.02 ile açılıyor kanal editorunu yükledim ama belirli bir yere kadar gidiyor ve fail yazıyor |
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2008
|
İlgi: SUNNY AT-9030 FTA-CI Cihazlar Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Arkadaşlar Lütfen Yardım Bende bu makine var ama emuya giremiyrum sarı exıt kırmızı menü yapıyorum hiçbirşey çıkmıyor nasıl yapcaz bunu bi yolu mu var yada nerde yapmamız gerekiyo ben normal seyir halindeyken yapıyorum maçları izleyemiyorum yaa lütfen yardım arkadaşlar...
|
|
|
|