Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > Popüler Uydu Alıcıları > Sunny

LinkBack Konu araçları
Eski 07-10-2005, 09:00 PM   #1 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Wink SUNNY 7010-7011 Serisi Cihazlar için Yazılım Yüklenmesi ve Sorunları

Merhaba

Sunny 7010 - 7011 D/DCI Cihazlar için soru ve sorunlarınızı bu başlık altına

yazınız lütfen
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 12-10-2005, 01:23 PM   #2 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
SUNNY KAON ORA HEMCO DIGIÇAĞ tipi kup230ep ile yazılım yükleme talimatı

Cihazınızı bilgisayara rs232 kablosu ile bağlayınız ve cihazı arka anahtardan kapatınız

kup230ep yazılım yükleme programını açınız

Açılan Pencereden KaydettigimizSoftware dosyasini seciyoruz ve aci tikliyoruz.
Not:Cihaza uygun Softwareyi Seciniz!!!!

Yükleme Loderin Ekranında File open O.K.!New (Old) version binary
Yazısını görürüz.Bu yazının altına mouse la tıkladıktan sonra.Klavyenin boşluk tuşuna (Space Bar) basıyoruz.Ekranda: Engineer Mode yazısı görünür bazı yazılımlarda ise File Open Ok. kısmına mouse ile bir kere tıklayp 12345 yazmak gerekiyor bu 12345 yazısı görünmüyor ama yazdıktan sonra Muhendis Modu na geçiyorBundan sonra yazılım yuklemeye haziriz.Receiverımızı arka anahtardan açıyor ve aşağıda resimli olarak göreceğiniz yükleme aşamaları bitinceye kadar receiverımıza müdahale etmiyoruz.

taha3 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2005, 01:24 PM   #3 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Yazılım cihazınıza yüklenmiştir.Herhangi bir kanalı açıp.Kumandadan Sari-mavi-yeşil-menü ye basıp sarı (*** defould)tuşuyla ***leri resetleyin.Daha sonra menuden kanal kildi kapali yapin ki emu aktif olsun.
NOT:Herzaman yazilim yuklediginizde cihazi resetleyiniz.(fabrika ayarlarina donunuz)
taha3 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2006, 01:39 PM   #4 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
Ben PC den kanal editöru ve *** editoru nasıl kullanabilrim, çalışmıyor da:
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2006, 01:51 PM   #5 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
lulyak arkadaşı calışmıyo r derken biraz acıklama yapsan sunny icin kanal editörü
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2006, 02:22 PM   #6 (permalink)
lulyak
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 2005
Mekan: EUROPE
Her ne yaptıysam cihaza ne kanal ne de *** yükleyebiliyorum
download yazısında kalıyor ve hiç hareket yok. biraz durunca fail yazısısı çıkıyor cihazın displayinde
lulyak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2006, 04:02 PM   #7 (permalink)
Bandırmalı
Senior Member

Bandırmalı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
kanal editörünü kullanırken 2 mb olanı mı kullanıyorsunuz.
Bandırmalı Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-06-2006, 09:58 PM   #8 (permalink)
adogan79
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
teşekkürler
adogan79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2006, 07:32 PM   #9 (permalink)
musti2001
Junior Member

beni sunny 7010 hw 10 41 65 cihazım var ben buna yanlış yazıylım yukledim ( 2 mb yazılım ) ben bunu nasıl düzeltirim
musti2001 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2006, 07:39 PM   #10 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
7010 ama D -DCI hangisi H/W yide 12 .00.A1 yada 12.01.a1 v.s oku sonucu yaz umarım yardımcı olabilirim.
bal650 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2006, 07:45 PM   #11 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Alıntı:
Orjinal Gönderi : musti2001
beni sunny 7010 hw 10 41 65 cihazım var ben buna yanlış yazıylım yukledim ( 2 mb yazılım ) ben bunu nasıl düzeltirim
tek yol var flash sökülüp programlanacak
kaya22 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 02:13 PM   #12 (permalink)
pianissimo
Junior Member

arkadaşlar sunny AT-7010 d yazılım attık başarılı bir şekilde. emu yuda aktif ettik.resetledikten sonra kanal araması yapmıyor bu konu da yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürederim!!!
pianissimo Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2006, 03:28 PM   #13 (permalink)
dapper
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
arkadaşlar bende 7010 sunny var hiçbir şekilde yükleme yapamıyorum ne yapmam lazım

sunny 7010 cihazım var sistem bilgisinde ksc 570 yazıyor ne yapmam gerekli

sunny cihaza kaon yazılım atsam olurmu acaba

yada eski suny haline gelirmi

kanal 1 yok sunny 7010 ne yapmam lazım

sevgili üyelerimiz emeğe saygı için lütfen teşekkürü çok görmeyin ve bu anlamda 5 mesaj doldurmayan üyelerimiz 5 mesajı doldurmak için ayrı konulara yorum ve isteklerinizi bekliyoruz bizler sizlere birşeyler verebilmek için bir cok fedakarlık yapıyoruz sizlerede bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz hepinize teşekkürler
dapper Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati