|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Site Admin
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
|
Sunny AT 9900 VR (80 GB)
Receiver System: FTA, PVR, Twin Tuner ![]() Çift Tuner'li Çift CI Slotlu Görüntü Içinde Görüntü (PIP) VFD Display Ayni Anda 6 Kanal Kaydetme 80 Gb HDD (300 Gb'ta Kadar IDE HDD Destegi USB 2.0 ile Yüksek Hizda Dosya Aktarma Radyo'dan Mp3 Formatinda Kayit Yapabilme Internet'ten Cihazi Kontrol Edebilme Kamerasi Ile Internet Üzerinden Görüntü Alabilme Alarm Sistemi 100 lerce 8 bit oyun destegi Sunny AT 9040 DCI CO Receiver System: CI ![]() Modül Uyumlu Dijital Uydu Alici Diseqc Motor Uyumlu Favori Kanal Seçme Uydu Türü, Kilitli, A-Z, Z-A Kanal Siralama Kanal Kilitleme, Atlama, Silme, Tasima, Ekleme 5 Lisanli Menü 3 Çesit Ekran Tipi Seçme Menü Zamanlama 5 Sistem Uyumlu PAL BG, PAL I, PAL D/K, SECAM L/ NTSC M. Otomatik Kapanma Ve Açilma 5 Renk Menü Seçenegi Sifre Degistirme, Çocuk Kilidi, STB Kilidi. Hizli Kanal Çözünürlügü Teletext Ve Oyun Yakinlastirma Özelligi Otomatik Güncelleme Modül Türü Seçme Sunny AT 9030 FTA Receiver System: FTA ![]() OSD Teletext ve DVB Altyazi Destegi Oyunlar S/PDIF üzerinden Dolby Dijital Bit Aktarimi DiSEqC 1.2 ve USALS Genis kanal bilgisi Kullanim Rehberi ve Otomatik Gösterim Animasyon Menü Sunny AT 9030 CI Receiver System: CI ![]() OSD Teletext ve DVB Altyazi Destegi Oyunlar S/PDIF üzerinden Dolby Dijital Bit Aktarimi DiSEqC 1.2 ve USALS Genis kanal bilgisi Kullanim Rehberi ve Otomatik Gösterim Animasyon Menü Sunny AT 9010 DCI Receiver System: CI, Twin Tuner ![]() Çift Tuner'li Çift CI Slotlu Görüntü Içinde Görüntü (PIP) Ayni Anda 6 Kanal Kayit Yapabilme Radyo'dan Mp3 Formatinda Kayit Yapabilme Radyo'dan Mp3 Formatinda Kayit Yapabilme 80 Gb Hdd ( 300 Gb'ta Kadar IDE HDD Destegi) 100 lerce 8bit oyun destegi Sunny AT 8020 DCI Receiver System: CI ![]() Modül Uyumlu Dijital Uydu Alici Diseqc Motor Uyumlu Favori Kanal Seçme Uydu Türü, Kilitli, A-Z, Z-A Kanal Siralama Kanal Kilitleme, Atlama, Silme, Tasima, Ekleme 5 Lisanli Menü 3 Çesit Ekran Tipi Seçme Menü Zamanlama 5 Sistem Uyumlu PAL BG, PAL I, PAL D/K, SECAM L/ NTSC M. Otomatik Kapanma Ve Açilma 5 Renk Menü Seçenegi Sifre Degistirme, Çocuk Kilidi, STB Kilidi. Hizli Kanal Çözünürlügü Teletext Ve Oyun Yakinlastirma Özelligi Otomatik Güncelleme Modül Türü Seçme Sunny AT 8020 D Receiver System: FTA ![]() Dijital Uydu Alici Diseqc Motor Uyumlu Favori Kanal Seçme Uydu Türü, Kilitli, A-Z, Z-A Kanal Siralama Kanal Kilitleme, Atlama, Silme, Tasima, Ekleme 5 Lisanli Menü 3 Çesit Ekran Tipi Seçme Menü Zamanlama 5 Sistem Uyumlu PAL BG, PAL I, PAL D/K, SECAM L/ NTSC M. Otomatik Kapanma Ve Açilma 5 Renk Menü Seçenegi Sifre Degistirme, Çocuk Kilidi, STB Kilidi. Hizli Kanal Çözünürlügü Teletext Ve Oyun Yakinlastirma Özelligi Otomatik Güncelleme
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Site Admin
|
Sunny AT 8012 DCI
Receiver System: CI ![]() Modül Uyumlu Dijital Uydu Alici Diseqc Motor Uyumlu Favori Kanal Seçme Uydu Türü, Kilitli, A-Z, Z-A Kanal Siralama Kanal Kilitleme, Atlama, Silme, Tasima, Ekleme 5 Lisanli Menü 3 Çesit Ekran Tipi Seçme Menü Zamanlama Sistem Uyumlu PAL BG, PAL I, PAL D/K, SECAM L/ NTSC M. Otomatik Kapanma Ve Açilma 5 Renk Menü Seçenegi Sifre Degistirme, Çocuk Kilidi, STB Kilidi. Hizli Kanal Çözünürlügü Teletext Ve Oyun Yakinlastirma Özelligi Otomatik Güncelleme Modül Türü Seçme Sunny AT 8012 D Receiver System: FTA ![]() Digital Diseqc Motor Uyumlu Favori Kanal Seçme Uydu Türü, Kilitli, A-Z, Z-A Kanal Siralama Kanal Kilitleme, Atlama, Silme, Tasima, Ekleme 5 Lisanli Menü 3 Çesit Ekran Tipi Seçme Menü Zamanlama 5 Sistem Uyumlu PAL BG, PAL I, PAL D/K, SECAM L/ NTSC M. Otomatik Kapanma Ve Açilma 5 Renk Menü Seçenegi Sifre Degistirme, Çocuk Kilidi, STB Kilidi. Hizli Kanal Çözünürlügü Teletext Ve Oyun Yakinlastirma Özelligi Otomatik Güncelleme Modül Türü Seçme
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Site Admin
|
Sunny AT 7020 DCI
Receiver System: CI ![]() DIJITAL-KARTLI DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME MODÜL TÜRÜ SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 7 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI ÇIFT SLOTLU VE KEMLERE UYUMLU HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR ZOOM ÖZELLIGI OTOMATIK GÜNCELLEME Sunny AT 7020 D Receiver System: FTA ![]() DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 7 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR ZOOM ÖZELLIGI OTOMATIK GÜNCELLEME
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Site Admin
|
Sunny AT 7011 DCI
Receiver System: CI ![]() DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME MODÜL TÜRÜ SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 5 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI ÇIFT SLOTLU VE KEMLERE UYUMLU HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR ZOOM ÖZELLIGI Sunny AT 7011 D Receiver System: FTA ![]() DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 5 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR ZOOM ÖZELLIGI
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Site Admin
|
Sunny AT 1030 DCI SKY
Receiver System: CI, SkyCrypt ![]() DIJITAL-KARTLI-BILGISAYARA KAYIT YAPMA ÖZELLIGI USB BAGLANTISI ILE BILGISAYARA KAYIT YAPMA ÖZELLIGI DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME MODÜL TÜRÜ SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 7 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI ÇIFT SLOTLU VE KEMLERE UYUMLU HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR. SKY EMBEDITLI Sunny AT 7010 DCI Receiver System: CI ![]() DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME MODÜL TÜRÜ SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 7 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI ÇIFT SLOTLU VE KEMLERE UYUMLU HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR ZOOM ÖZELLIGI OTOMATIK GÜNCELLEME Sunny AT 7010 D Receiver System: FTA ![]() DISEqC MOTOR UYUMU FAVORI KANAL SEÇME UYDU TÜRÜ KILITLI A.Z, Z,A SIRALAMA KANAL KILITLEME, ATLAMA, SILME,TASIMA, EKLEME 7 LISANLI MENÜ 3 ÇESIT EKRAN TIPI SEÇME MENÜ ZAMANLAMA 5 SEÇENEK 5 SISTEM PAL BG / PAL I / PAL D/K / SAC AM L / NTSC M. UYUMA ZAMANI, KALDIRMA ZAMANI MENÜ RENGI AÇIK VEYA KOYU 5 SEÇENEK SIFRE DEGISTIRME, ÇOCUK KILIDI, STB KILIDI HIZLI KANAL ÇÖZÜNÜRLÜGÜ TELETEKS VE OYUNLU CIHAZA YÜKLÜ OLARAK TANITIM DEMOSU BULUNMAKTADIR ZOOM ÖZELLIGI OTOMATIK GÜNCELLEME
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|