Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 25-11-2005, 04:02 PM   #1 (permalink)
cilginyurekli
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Başkanlik Için Ilk Aday Ali Ipek!..

Türkiye Futbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi Ali İpek, Denizlispor Kulübü Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

İpek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor'un zor bir dönemden geçtiğini, bu dönemde birilerinin kulübü sahiplenmesi gerektiğini, bir grup yürekli arkadaşıyla bunu gerçekleştirmek için aday olduğunu söyledi.

Oluşturacağı yönetim kurulunun Denizlispor'u layık olduğu yere taşıyacağını ifade eden İpek, ''Sahiplenme sadece yönetim kurulu ile değil, tüm Denizlililer ile olacaktır. Denizli Valisi sayın Gazi
Şimşek ve Belediye Başkanı sayın Nihat Zeybekci de bizi destekliyor'' dedi.

Listesinde istifa eden Zafer Katrancı başkanlığındaki yönetim kurulundan 5-6 ismin yer alacağını kaydeden İpek, ''Yapacağımız ilk işlerden birisi takımı bulunduğu kaos ortamından bir an önce çıkarmak. Daha sonra da kulüpte Avrupa tarzında yönetim modelini oturtmak'' diye konuştu.

Seçilmeleri durumunda mevcut teknik ekiple yola devam edeceklerini belirten İpek, ara transfer döneminde direkt oynayacak 3 futbolcunun takıma kazandırılacağını, fazla transferin sıkıntı yaratacağını
sözlerine ekledi.

Öte yandan Denizlispor'un geçen hafta yapılması gereken, ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurulu, yarın Denizlispor Koleji'nde yapılacak. Genel kurul saat 14.00'te başlayacak.
cilginyurekli Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık