Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 06-12-2005, 12:56 PM   #1 (permalink)
cebedexx
Special Member

cebedexx'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
Exclamation Ankaraspor'da biletler kesiliyor !

Ligde geride kalan 15 haftada yalnızca 2 galibiyet alan Ankaraspor'da, teknik heyet ve yönetim kurulu devre arasında takımda revizyon sinyalleri verdi
Süper Lig'e yükseldiği geçen sezondan bu yana yediği basit gollerle sürekli kan kaybeden ve hedeflerinden uzaklaşan başkent ekibinde, teknik direktör Rıza Çalımbay, yönetimle sık sık biraraya gelerek, devre arasında alınacak ve gönderilecek futbolcuları belirliyor.

Ankaraspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde 3 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda toplam 1 puan alabildi. Mavi-beyazlılar, ligin ilk yarısının bitmesine iki maç kala Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından en az kayıpla çıkmayı hedefliyor.

Zor bir dönemde görevi devraldığını belirten Çalımbay, ''Takım olarak çok basit goller yiyoruz. Hak ettiğimiz puanları alamıyoruz. Kolay gol yiyince rakip karşısında fazla pozisyona girmenin de anlamı kalmıyor. Ama ben bu sorunları bilerek geldim. Elimizdeki kadro bu'' dedi.

Ara transfer dönemindeki tüm transferlerini savunma bölgesine yapacaklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, Ankaraspor'a gelirken koyduğu hedefleri gerçekleştirmek için gelecek sezonu bekleyeceklerini söyledi.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
cebedexx Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık