Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 06-12-2005, 04:45 PM   #1 (permalink)
cebedexx
Special Member

cebedexx'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
Serkan Aykut'a af çıktı !..

Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, düzenlediği basın toplantısında hafta sonunda kazandıkları Gençlerbirliği maçını değerlendirirken, kadro dışı bırakılan Serkan Aykut'un ySamsunspor'un geçen hafta Gençlerbirliği karşısında aldığı 1-0'lık galibiyet sevinçle karşılanırken, teknik direktör Erdoğan Arıca, ''Başarıyı elde etmek için canının yanması gerekir'' dedi.

Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, geçen hafta sonu oynadıkları Gençlerbirliği maçını değerlendiren Arıca, rakibin çok erken eksik kaldığını ve değerlendirme yapmanın yanlış olacağını söyledi.

Takımın karşılaşmadaki enerjisinden memnun olduğunu ve bu enerji ile devam edildiği takdirde başarının da kaçınılmaz olduğunu ifade eden Arıca, şunları kaydetti:

''Takımın coşkulu, kazanmayı isteyen bir ekip olması bizim için sevindirici oldu. Başarıyı elde etmek için canının yanması gerekir. Takım halinde düşündüğünde oluşan enerjinin, başarıya yansıdığını görürsün. Belli bir vizyonla hayal kurarsan gerçekçi olursun.''

Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Arıca, ''Eksik oyuncularımız var, ama sahaya 11 kişi ile çıkacağız. Bu durum diğer oyuncular için bir fırsattır. Forma bu tür durumlarda kazanılır. Forma hakkını diğer müsabakalarda da kullanmak isteyen oyuncu için bu fırsatın değerlendirilmesi gerekir'' dedi.

-SERKAN AYKUT'UN DURUMU-

Arıca, Denizlispor karşılaşmasında oyundan alınmasına öfkelenerek kaptanlık bandını yere atması sonucu geçici süre kadro dışı bırakılan Serkan Aykut'un yönetim kurulu kararı ile affedilerek takımdaki yerini almasının uygun görüldüğünü bildirdi.

Takımdaki bütün oyuncuları sevdiğini ifade eden Arıca, ''Liglerde zaafım olan 2 futbolcu var. Serkan Aykut ve Fatih Tekke. Ben Serkan'ın yerinde olsam Malatyaspor maçını kazandırmak için çok çalışırım'' diye konuştu.

önetim kurulu kararı ile affedildiğini söyledi..
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
cebedexx Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık