Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 11-12-2007, 05:39 PM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Hıncal Uluç: Kalli'yi de al git

Usta kalem Hıncal Uluç, hafta sonu oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Adnan Polat ve Feldkamp'ı eleştiren Uluç "Adnan Polat'ın Kalli'yi de alıp gitmesi lazım. Polat kendisini bitirdi, Kalli'yi bitirdi, Galatasaray'ı da bitirdi" dedi.

Hıncal Uluç Fotomaç'taki köşesinde şunları yazdı;

"Kalli beklediğim garipliği yaptı. Kalli'nin sahaya çıkardığı takımla, benim perşembe günü Sabah'ta yazdığım takım arasında iki fark var. Görünüşte, kâğıt üzerinde. Ben Aykut'u önerdim, o Orkun'u oynattı, ben Hakan Şükür'ü önerdim o Volkan'ı oynattı. İki tane değişiklik bu kadar fark yaratır mı? Maçı seyredenler, şunu dikkatle gördüler ki Galatasaraylılar dahil, 6-0 tarih olabilirdi bu maçta. Kasım'ın 6'sından sonra Aralık'ın 8'i de damgalanabilirdi. İkinci yarıda darmadağın, panik içinde bir Galatasaray ve Galatasaray'ın bu haliyle 'Alay etmek' demiyorum, neticede yaptıkları alaya dönüştü ama gol atmaktan çok, fantezi içinde, kendilerini eğlendirmeyi seçen bir Fenerbahçe vardı. Boş kalenin önünde gol atma yerine bacak arası paslarını tercih etmeler, topla boş kaleye girecek adama topu vermeyip, bireysel gol aramalar vs. vs. Ben o 6-0'lık maç dahil Galatasaray'ın Fenerbahçe önünde böylesine ezildiğini hayatımda seyretmedim...

... Bu maçın ortaya koyduğu bir tek gerçek var. Adnan Polat, Kalli'sini de alıp gitmesi lazım Galatasaray'dan. Adnan Polat kendisini bitirdi, Kalli'yi bitirdi, Galatasaray'ı da bitirdi. Başta da bitik bir Özhan Canaydın var zaten. Düşünebiliyor musun Galatasaray'ın halini ve 3 ay sonra kongre var. Hâlâ bu ekip devam edecek. Böyle görünüyor. Koca Galatasaray camiasında elini masaya vuran, gürleyen, 'Bu iş böyle gitmez, biz varız' diyen bir kişi yok. Eski başkanların üzerine ölü toprağı serpilmiş. Selahattin Beyazıt kayıp, Alp Yalman kayıp, Ali Tanrıyar kayıp, Ali Uras hasta, itirazım yok. Ama yaşayan bütün öbür başkanların üzerine ölü toprağı serpilmiş. Kongre üyeleri ortada yok. Taraftar uykuda.
Dünyanın en kötü taraftarı..."

* YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...</B>
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 11-12-2007, 06:33 PM   #2 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
İlgi: Hıncal Uluç: Kalli'yi de al git

Adnan Polat'a katılmıyorum ama kalli gitsin.
ByKuzguN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-12-2007, 06:48 PM   #3 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
İlgi: Hıncal Uluç: Kalli'yi de al git

adnan polattan ricam giderken şu bizim kezman'ıda götürsün
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık