Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 23-01-2008, 11:14 AM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Gözü Fatih Terim'de

Gözü Fatih Terim'de

Kartal'da 2. yarıya gollerle başlayan Nobre, "Beni milli takıma götürecek performansı Beşiktaş'ta göstereceğim. Fatih Terim beni seçerse çok mutlu olurum. EURO 2008'de olmak istiyorum" dedi ..
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Beşiktaşlı Nobre, son haftalarda attığı goller nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Nobre, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptığını ifade ederek, "Beşiktaş adına gol attığım ve takıma yardım ettiğim için mutluyum. Attığım goller ve bu galibiyetlerle şampiyonluk yolunda ilerlememiz ayrı bir mutluluk katıyor bana. 2. yarıya iyi başladık. Hep böyle goller ve galibiyetlerle devam etmek istiyorum" diye konuştu. Holosko'nun gelişinin Nobre'yi olumlu yönde etkilediği yorumlarının yapıldığının hatırlatılması üzerine Brezilya asıllı futbolcu, "Buna ben fazla katılmıyorum. Yeni gelen bir futbolcu var aramızda, onun kendi motivasyonu var. Benim iş ahlakımda her zaman takımım için en iyisini yapmak vardır. En iyisini vermeye çalışırım" şeklinde konuştu.

'MİLLİ TAKIM BÜTÜN OYUNCULARIN RÜYASIDIR'
Golcü futbolcu, EURO 2008'de milli takımda forma giyme hedefinin olup olmadığı sorusuna, "Beni milli takıma götürecek performansı Beşiktaş'ta göstereceğim. Bunun için de burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. Fatih Terim beni seçerse çok mutlu olacağım. Her futbolcunun rüyasıdır milli takımda oynamak; benimki de değişik değil" diye yanıt verdi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık