Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 21-06-2008, 12:23 AM   #1 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Olmaz böyle şey !

Bazıları yediğimiz golde faturayı Rüştü'ye kesmek isteyecek ama golün geleceği bellidi. Hatta gecikmişti, daha önce gelmeliydi. Başa baş bir oyun çıkaramadık. Özellikle 2. yarıda Hırvatlara ezildik.
Ama son dakikada bir vatan evladı "Semih" çıktı, haketmediğimiz maçı penaltılara taşıdı.
Şimdi nefesler tutuldu, penaltıları bekliyoruz.
Hakettik veya etmedik, gönlümüz, duamız bizimkilerden yana.
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-06-2008, 12:36 AM   #2 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

İlgi: Olmaz böyle şey !

Penaltılar
İlk penaltı atışında Modric topu dışarı attı... 1- 1
Penaltı atışımızı Arda kullandı, golllll 1-2
Srna penaltı atışını gole çevirdi 2-2
Topun başında Semih ve golllll 2-3
Rakitic topu dışarı attı 2-3
Hamit penaltı atışını gole çevirdi 2-4
Rüştü Hırvatların son atışını kurtardı

YARI FİNALDEYİZ...
detan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 12:37 AM   #3 (permalink)
digitur_81
Moderator

digitur_81'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2006

semih diyorum başka birşey demiyorum
digitur_81 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 12:37 AM   #4 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)

Mutluyum...gururluyum...en Büyük Türkiye...
tayfuncum Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 12:41 AM   #5 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Mutluyuz ama içimde bir yara yok desem yalan olur.

İstatistikler ortada. Topla oynama oranı, şut sayısı, korner sayısı.....
Adamların direkten dönen, az farkla dışarı giden şutlarının haddi hesabı yok.
Şanslıydık, Allah korudu.

Sonucun iyi olması bunları unutmama engel değil maalesef.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 12:50 AM   #6 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Sevgili arkadaşlarım bu zaferi bütün ŞEHİDLERİMİZE ONLARIN AZİZ AİLELERİ,NE GAZİLERİMİZE ithaf etmek istiyorum......

İnanın şu anda gözlerimde yaşlar,gurur ve mutluluk içerisindeyim..Eleme maçlarında bayrağımızı dikmeyen medeni avrupalılarada ithaf ediyorum..

Biz orada bu aziz milletimize güzel yurdumuza çok güzel bir hediye verdik....

Ayrıca bu vatana kurşun sıkarak koç gibi yiğitlerimizi,su gibi bebelerimizi yok eden namussuz bölücü unsurlarada buradaan seslenmek istiyorum...Yok etmek istediğiniz medeniyetimiz, aziz bayrağımız,herşeyimizle sevinç ve gurur içerisindeyiz...
Ya siz ya siz sevinecek bir ülkünüz vatanınız bile yok.Ne acıki bu sevinci paylaşamayacak kadar çapulcu ve hainsiniz..Ama yenilseydik destekçilerinizle çok sevinecektiniz......vahşetten başka bir şey bilmeyen siz çapulcularyok etmeye çalıştığınız bu vatan bağrından çıkan koçlarla destan yazdı...
Bütün sporcu kardeşlerimin ve yöneticilerinin ellerinden öpüyorum...

bu zaferi bütün ŞEHİDLERİMİZE ONLARIN AZİZ AİLELERİ,NE GAZİLERİMİZE ithaf etmek istiyorum..
ve ağlıyorum ağlıyorum..Allahım şükürler olsun sana....
"Türk parasının sahte olup olmadığını anlamak için, ışığa tutarız... Eğer içinde Atatürk varsa, o para gerçektir. İçinde Atatürk yoksa, sahtedir. Ne mal olduğunu anlamak için, insanları da ışığa tutun... İçlerinde Atatürk yoksa, sahtedir... İçinden Atatürk geçmeyen insanlara paye vermeyin, iltifat etmeyin."
"Vatanlarını yaşanmaz bulanlar,
vatanlarını 'yaşanmaz'laştı ranlardır. "

LANET OLSUN İÇİMDEKİ BU PROGRAM SEVGİSİNE
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 12:58 AM   #7 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Ayrıca semihe bu adam futbolcu değil vb eleştiriler yapan bir takım art niyetlilerde derslerini almışlardır herhalde...
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 01:10 AM   #8 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun

Semih oyuna girdiği andan itibaren bekliyordum. Buna eşim ve Allah şahittir...
Son saniyeye kadar çatlattı beni ama sonunda yaptı yapacağını ve beni utandırmadı.
Millilerimiz bize futbol tarihinde benzeri olmayan müthiş bir gece daha yaşattılar. Maçı stadta izlesem sesim ancak bu kadar kısılırdı...!

Sevinçten ve mutluluktan ne yazacağımıda bilemiyorum artık.

Teşekkürler çocuklar...
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 01:15 AM   #9 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak

Muzicelerle tarih yazıyoruz.
kemalseymen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 01:26 AM   #10 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

Zor oldu ama iyi oldu.
İnşallah Almanya karşısında daha iyi bir oyun çıkarır ve final vizesini hakederek alırız.
detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 01:30 AM   #11 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

tarih yazıyoruz tarih
kızıltılkı Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 01:33 AM   #12 (permalink)
detan
Senior Member

detan'ın Avatarı

detan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 01:56 AM   #13 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005

İnanınca,çalışınca oluyor.Yola devam.
bal650 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 02:11 AM   #14 (permalink)
kemalseymen
Super Moderator

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak

Türkiye - Hırvatistan Euro 2008 Semih'in son dakika Golü - 21 Haziran 2008