|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
|
Sevgili arkadaşlarım bu zaferi bütün ŞEHİDLERİMİZE ONLARIN AZİZ AİLELERİ,NE GAZİLERİMİZE ithaf etmek istiyorum......
İnanın şu anda gözlerimde yaşlar,gurur ve mutluluk içerisindeyim..Eleme maçlarında bayrağımızı dikmeyen medeni avrupalılarada ithaf ediyorum.. Biz orada bu aziz milletimize güzel yurdumuza çok güzel bir hediye verdik.... Ayrıca bu vatana kurşun sıkarak koç gibi yiğitlerimizi,su gibi bebelerimizi yok eden namussuz bölücü unsurlarada buradaan seslenmek istiyorum...Yok etmek istediğiniz medeniyetimiz, aziz bayrağımız,herşeyimizle sevinç ve gurur içerisindeyiz... Ya siz ya siz sevinecek bir ülkünüz vatanınız bile yok.Ne acıki bu sevinci paylaşamayacak kadar çapulcu ve hainsiniz..Ama yenilseydik destekçilerinizle çok sevinecektiniz......vahşetten başka bir şey bilmeyen siz çapulcularyok etmeye çalıştığınız bu vatan bağrından çıkan koçlarla destan yazdı... Bütün sporcu kardeşlerimin ve yöneticilerinin ellerinden öpüyorum... bu zaferi bütün ŞEHİDLERİMİZE ONLARIN AZİZ AİLELERİ,NE GAZİLERİMİZE ithaf etmek istiyorum.. ve ağlıyorum ağlıyorum..Allahım şükürler olsun sana....
"Türk parasının sahte olup olmadığını anlamak için, ışığa tutarız... Eğer içinde Atatürk varsa, o para gerçektir. İçinde Atatürk yoksa, sahtedir. Ne mal olduğunu anlamak için, insanları da ışığa tutun... İçlerinde Atatürk yoksa, sahtedir... İçinden Atatürk geçmeyen insanlara paye vermeyin, iltifat etmeyin." "Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını 'yaşanmaz'laştı ranlardır. " LANET OLSUN İÇİMDEKİ BU PROGRAM SEVGİSİNE ![]() ![]() |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |