|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
Ben de katılıyorum ve arttırıyorum
**ÜLKEMİZDE ASGARİ ÜCRETİN (380 Milyon TL) VE EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞININ DURUMU ORTADA İKEN (550 Milyon YTL), BEN FATİH TERİM'İN (NET YA DA BRÜT FARKETMEZ) 110 MİLYAR AYLIK MAAŞLA İŞE BAŞLAMASININ KONUŞULMASINI BİLE PROTESTO EDİYORUM. SAĞ DUYULU HERKESİN DE KATILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. 5 YILLIK ANLAŞMA YAPILACAKMIS, 5 YILDA ALACAGI PARAYLA FABRIKA KURULSA VE TINERCI ÇOCUKLAR ISÇI OLARAK ALINSA , ORTADA TINERCI ÇOCUK KALMAZ. TERIME VERECEKLERI PARAYA ÇOCUK ESIRGEME KURUMUNA KADRO VERSELER, ORADA PSIKOPAT YETISMEZ... GITTIM GÖRDÜM, GAZIANTEP 0-6 YAS ANA YUVASI (DEVLETIN), 80-100 ÇOCUK VAR, ÇOGU BEBEK GECE 2 PERSONEL KALIYOR. GECE BEBEKLERIN ALTLARINI BILE DEGISTIREMIYORLAR... BEBISLER PISLIK IÇINDE SABAHLIYOR. BU ARADA PERSONELLER , MEMUR DEGIL , SÖZLESMELI, YANI ASGARI ÜCRETIN ALTINDA PARA ALIYORLAR... MILLI TAKIM DIYE BIR SEY OLMASIN... NE OLUR KI... SEN MILLI TAKIM YAPIP , DÜNYAYA FUTBOLCU MU SATIYORSUN, VE BU FUTBOLCULARA PARALARINI EN AZ % 50' SINI T.C. BANKALARINDA TUTMA ZORUNLUGUMU GETIRIYORSUN SANKI... DÜNYAYA FUTBOLCU SATARSIN , MESHUR VE BASARILI OLURLAR, YILDA 40-50 MILYON DOLAR ÜLKENE SADECE 8-10 FUTBOLCUNDAN GIRER O ZAMAN O PARALAR HELAL OLSUN... AMA BU GÜN ÜLKEDE AÇ, ISSIZ, PERISAN INSAN ÇOKKEN MILLI TAKIM HOCASINA CUMHURBASKANININ YILLIK MAASI KADAR AYLIK MAAS VERILMESININ KONUSULMASINI BILE PROTESTO EDIYORUM.... Bu mesaji herkese gonderelim ve protesto edelim.* ------------------------------ No virus found in this incoming message. Checked by AVG Anti-Virus. Version: 7.0.344 / Virus Database: 267.10.25/102 - Release Date: 14.09.2005 ------------------------------ No virus found in this incoming message. Checked by AVG Anti-Virus. Version: 7.0.344 / Virus Database: 267.10.24/101 - Release Date: 13.09.2005 |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
Tamam arkadaslar Fatıh hoca bazı seylerı hakedıor hatta fazlasını hakedıor ama bu maıldekı gıbı bazı ekonemık durumlarıda bu ul***ı yonetenler dıkkate almalı.Bu resmen terbıyesızlık baska hıc bırsey degıl.Tabı federasyon calısanına boyle maas vererek kendı maaslarınımı az gosterıor nedır.Yoksa bu olay buzdagının sadece gorununen kısmımı....Ayrıca Fatıh hoca bır surude yardımcı aldı yanına ... onlarınkıde 60-70 mılyar olsa al sana ayda 1 milyon yılda 12 milyon dolar.Sadece teknık dırektor ve yardımcılarına verılıyor demekkı.Yazık cok yazık yaaa....
Var ya aklıma ne geldi simdi...Bizde burda fenermiş cimbommus tartısıyoruz bırbırımızı kırıp bunun adınada zevk dıyoruz... Baya pahallı bı zevk.... :( |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |