|
||
|
|
#451 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
Beşiktaşlılar'ın ilginç derbi yorumları
14 Kasım 2006 08:30Beşiktaşlı bazı taraftarlar, sitelerdeki forumlarda "Gelecek açısından inşallah Fener'e yeniliriz" başlıklarıyla fikirlerini yazdı. İşte mesajlardan örnekler... ![]() Beşiktaşlı bazı taraftarlar, sitelerdeki forumlarda "Gelecek açısından inşallah Fener'e yeniliriz" başlıklarıyla fikirlerini yazdı. Bu da Kartal'ın tarihindeki ilklerden biri oldu. Ligde arka arkaya gelen kötü sonuçlarla sabrı taşan ve takımını Sivasspor maçı sonrası ağır bir şekilde protesto eden Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe derbisi öncesi de ikiye bölündü. Siyah-beyazlı taraftarlar, sitelerdeki forumlarda "İnşallah F.Bahçe'ye yeniliriz" başlıklarıyla fikirlerini yazarak bugüne kadar yaşanmamış bir ilke imza attılar. F.Bahçe'yi yenerek şu anki tablonun bir anda toz pembeye dönmesinin takıma zarar vereceğini düşünen bir kısım taraftar, "F.Bahçe'ye yenilelim; Tigana da, başkan da, bazı futbolcular da gitsin. Çünkü ne zaman F.Bahçe'yi yensek herşeyin üstü kapanıyor. Sonra yine aynı acıyı yaşamaya başlıyoruz"diyerek derbi öncesi tansiyonun iyice yükselmesine neden oldular. Beşiktaş'ın hayrına olur İşte bjkonline.com ve siyahbeyaz.net'teki taraftar görüşlerinin bazıları şöyle: * İnşallah yeniliriz. Yeniliriz de herkes acı gerçeği anlar. Kazanırsak güzel günler geri mi dönecek? Tigana gitsin... (Levent 82) * Bu iş böyle gitmez. Şimdi F.Bahçe'yi yeneriz ondan sonra herkes yine kahraman olur. Ben bunu istemiyorum. Bizimkiler artık uyansın ve doğruları görsün. Bu yönetimle olmaz.* Başkan para basarak herkesi arkasına almış ve bizlerin gözünü boyuyor. Derbiyi kaybetmek Beşiktaş'ın hayrına olur. * Yenersek görün o zaman Demirören'in sevinç gözyaşlarını... Bir maçla Tigana da ligdeki en kral hoca olur. Bilmem farkında mısınız ama anlık başarılara sevinir olmuşuz. Tıpkı bir zamanlar Fener'in G.Saray'ı yenince, şampiyon olmuşcasına sevinmesi gibi!.. (Warrior 1721) 2 yıl daha geriye gideriz * Fener'i yensek ne farkedecek. Süper Kupa'da G.Saray'ı yendik de ne oldu?.(Concon1903) * Derbi maçlarının havası farklı olur. Bakarsınız F.Bahçe'yi Kadıköy'de yeneriz. Ya sonrası! Geçmiş iki sene de olduğu gibi bir galibiyetle mutlu günler başlar. Bu da Beşiktaş'a yarar değil zarar getirir. Galibiyete sevinmem. (Seey53) * Yenilirsek üzülmem, yenersek de sevinmem. F.Bahçe'yi yenersek bu galibiyetin arkasına yönetim ve Tigana sığınır. 4-3'lük maç mesela Rıza Çalımbay'a yaramıştı. (Kursuncu-1903) * Milat Fenerbahçe maçıdır ve yenilirsek düzlüğe çıkarız. Ola ki yenersek iki sene daha geri gideriz, bu takım kahraman olur. (Rıza'nın takımı gibi) |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#452 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kulüpler Birliği F.Bahçe'yi şok etti!
14 Kasım 2006 09:20Kulüpler Birliği’nın yarın yapacağı toplantıda TFF Genel Kurulu’yla ilgili nasıl bir karar çıkacağı merakla beklenirken, Fenerbahçe'yi şok eden bir gelişme yaşandı... ![]() Birliğin, Fenerbahçe'nin üyeliğini dondurduğu ve ilk genel kurulda da sarı lacivertli kulübün üyeliğini düşürme kararı aldığı öğrenildi Kulüpler Birliği Vakfı’nın yarın İstanbul’da yapacağı toplantıda Futbol Federasyonu Genel Kurulu’yla ilgili olarak herhangi bir karar alıp almayacağı merak edilirken, birliğin Fenerbahçe’nin üyeliğini dondurduğu ve ilk genel kurulda da sarı lacivertli kulübün üyeliğini düşürme kararı aldığı öğrenildi. 2005 Kasım ayında yapılan Kulüpler Birliği genel kurulundan bu yana vakfın 7 toplantısına katılmayan Fenerbahçe’nin de yarın yapılacak toplantıya İkinci Başkan Nihat Özdemir’in temsilciliğinde katılacağı açıklanmıştı. Bu önemli toplantı öncesinde Kulüpler Birliği’nin aldığı kararla Fenerbahçe’nin üyeliğini dondurduğu ve ilk genel kurulda da sarı lacivertli kulübün üyeliğini düşürme kararı aldığı öğrenildi. Ayrıca yarın ki toplantıda kulüpler birliği üyelerinin Fenerbahçe’nin olası konuşma isteğine de karşı çıkacağı ve sarı lacivertli kulüp yetkilisine özellikle de seçim konusunda hiçbir yorum yaptırılmayacağı bildirildi. Üyeler yargı kararını bekleyecek Bu arada Kulüpler Birliği üyelerinin büyük çoğunluğunun toplantıda Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve eski yöneticileri hakkında açılan davanın yargıda bulunması nedeniyle, davayla ilgili yargıdan bir karar çıkıncaya kadar sessiz kalmak konusunda görüş birliğine vardıkları ve büyük ihtimalle de yarın yapılacak toplantıda genel kurulla ilgili olarak herhangi bir görüş bildirmeyecekleri ifade edildi. Kaynak: Milliyet |
|
|
|
|
|
#453 (permalink) |
|
Super Moderator
|
'Derbi galibiyeti Kartal'ın sonu olur'
14 Kasım 2006 09:40Özel bir TV kanalında spor programına katılan Kazım Kanat, Gürcan Bilgiç ve Ahmet Çakar'ın gündeminde bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi vardı... ![]() Ahmet Çakar: "Beşiktaş'ın dünya yıldızı diye lanse ettiği oyuncular dünya hokkabazı. Tigana küstah bir adam, başkanı da tüketiyor" Gürcan Bilgiç: "Beşiktaş düz oyunculardan kurulu bir takım. Derbide F.Bahçe'ye 2 farklı yenilmesi büyük başarı olur" Kazım Kanat: "Fenerbahçe galibiyeti Beşiktaş'ın sonu olur. Tribünde 'Yönetim İstifa' diye bağıranların çoğu kongre üyesi". Bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi gündem oldu. Yazarlar Kazım Kanat, Ahmet Çakar, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç ve İskender Günen iki takımın da şansını değerlendirirken, bir kaos yaşayan Beşiktaş için çözüm fikirleri ürettiler... * Kazım Kanat: Runje'nin yediği gol bir kalecilik hatası. Aptallık yaptı, bir numaralı kalecilik kuralına ihanet etti. Ne takım arkadaşları ona güveniyor nede taraftarlar. Beşiktaş taraftarı ikiye bölündü. Tarafsız kalanların söylediği şu " Durumumuzdan utanıyoruz. Ne hale geldik." Çarşı'nın söylediği ise "İstikrara inanıyoruz." Bu Çarşı daha önceki dönemlerde futbolcuların hepsini çağırıp küfür etmişti. Taraftarlar arasında ilk kez sessiz çoğunluk ayağa kalktı. Yönetim ile Çarşı'yı eleştirdiler. Yıldırım Demirören'in başkanlık efsanesi bitmiştir. Protesto tezahüratlarının yapıldığı tribünde en az 5 bin kongre üyesi var. Bağıranların hepsi kongre üyesi. Sivas mağlubiyeti sonrası Ümraniye'de yapılan toplantıya sadece 3 yönetici katıldı. Demirören, Murat Aksu ve Kenan Öner. Diğer yöneticilerin kampa girmesi bile yasaklandı. Gerekçesi ise "Biz öyle radikal kararlar aldık ki basına sızarsa Beşiktaş karışır. Asıl operasyonu Fenerbahçe maçından sonra yapacağız." Yıldırım Demirören "Ben sadece Tigana'yı korumak için onu desteklemedim. İstikrarı sağlamak için o açıklamaları yaptım" diyor. Kovduğun futbol direktörü sonradan menajer oluyor. Bunlar tehlikeli konular. Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yetki verdiği Ali Gültiken futbolcularla toplantı yaptı diye azarlanıyor. Tigana aşağılık kompleksli * Ahmet Çakar: İki ay önce "Beşiktaş devrimi" dedi Kazım Kanat. Dünya çapında yıldızlar aldığınızı söylediniz hepsi dünya hokkabazı çıktı. Beşiktaş'ta 2 milyon euroluk bir oyuncu bile yok. Tigana'ya kızmıyorum, o alacağı paraya bakar. Kendisine sorsalar Fenerbahçe'yi yenip kalmak mı ister, yoksa yenilip tazminatı ile beraber gitmek mi ister diye, "Keşke 5 yesek tazminatımı verip yollasalar" der. Tigana inanılmaz küstah bir adam, ve ezik. Bir siyah, Fransa'da siyah olmak aşağılık kompleksli olmak demektir. Yıldırım Demirören kulüp başkanlığını bırakın amatör takım bile yönetemeyeceğini ortaya koydu. Beşiktaş'ı biraz seviyorsa bir daha aday olmayacağını açıklamalıdır. Hala aday olacağım diyorsa kendi menfaatleri Beşiktaş'ın üzerinde demektir. İşbirlikçileri ile Beşiktaş'ı bu rezil kepaze hale getirdiler. Levent Tüzemen: Fransız bir gazeteci 1982 Dünya Kupası'nda o efsane takım içerisinde Tigana'nın kimseyle dostluğu olmayan, konuşmayan bir adam olduğunu söylemişti bana. Şimdi o sevgisizlik Beşiktaş'a da yansıdı. Geçmişte hata yaptık bir daha yapmayalım demek şu an Beşiktaş için en büyük zarardır. * Gürcan Bilgiç: Geçen sene bu takım kendi sahasında 29 puan kaybetti. Bunun analizini yapmıyorsun. Yetenekli oyuncularını gönderiyorsun ve düz oyuncular alıyorsun. Ondan sonra çıkıp "Biz çok iyiyiz, UEFA'ya oynayacağız, şampiyon olacağız" diyerek insanların hedefini büyütüyorsun. Yıldırım Demirören gitme kararını aldı diyelim. Devre arası en makul tarih hoca değiştirmek için. Yeni teknik direktörü Demirören mi, yeni başkan mı getirecek? Öyle bir tarih sıkışıklığı da var. * K.K: Demirören kongrede tek aday olmayacak. Herkes kulis yapmaya başladı. Yıldırım Demirören'in tavrı "Ben aday olacağım, gereken paranın bir bölümünü cebimden karşılayacağım" şeklinde. Bu çılgınlık. Demirören'in seçimi kazanması mümkün değil. Kimse Demirören'i istemiyor, Tigana'yı kovmak büyük risk. Başkan "İstikrar, istikrar" dedi, şimdi kovma durumunda. Beşiktaş'ın büyük starları olan 3 yabancısı Kleberson, Delgado ve Ricardinho menajerlerine "Bizi Beşiktaş'tan kurtarın" dediler. Bu çok önemli. * A.Ç: Beşiktaş'ı Merzifonspor ile karşılaştırırsan iyi takım. Ama Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin karşısına bile çıkamazlar, mücadele edemezler. Fener galibiyeti kötü olur * K.K: Bu takım iyi takım. Masallarla uğraşmayın. Bu takımın antrenörü kötü. Beşiktaş bu hafta Fenerbahçe'yi yener. Ama bu galibiyet Beşiktaş için çok tehlikeli olur. Herşey yerli yerinde kalır. Beşiktaş'ın önünü açmak için Tigana hemen gönderilmeli ve takıma 3 takviye yapılmalı. * G.B: Beşiktaş'ın derbide 2 farklı yenilmesi büyük başarıdır. * K.K: Maç İnönü'de olsaydı Fenerbahçe kazanabilirdi ama Kadıköy'de Beşiktaş kazanır. * G.B: Beşiktaş'ın teknik adamı da kötü, takımı da. Fener'in takımı iyi hocası kötü. Avantajı bu. İki takım da maça hocasız çıksa Fenerbahçe zorlanmadan kazanır. * A.Ç: Tigana inat bir adam. Doğruyu kendi bulamıyorsa gözüne de soksanız kabul etmez. Ama Zico kötü bir teknik adam değil. * G.B: Zico Fenerbahçe PAF takımını bile zor çalıştırır. * A.Ç: Ben Japonları çok iyi tanırım. Bir adama ekmek yediriyorlarsa bu adam sıradan adam değildir. Ekmek verdikleri adamı 50 bin defa araştırırlar. Herkese görev vermezler. * İskender Günen: Zico futbolculuğunun son zamanlarında Japonya'ya gitti. Onların futbolunun gelişmesinde payı çok büyük. * G.B: Buda Japonların futboldan anlamadığını gösteriyor. * A.Ç: Ortada bir gerçek var. Geçen hafta Uğur Boral kötüyken sakatlandı Ümit Özat oyuna girdi ve çok iyi oynadı. Bir hafta sonra oynanan maçta Zico Uğur Boral'ı sahaya sürüyorsa bunun altında mutlaka haklı nedenleri vardır. * G.B: Bunun altındaki tek neden Zico'nun ben doğruyu yaptım inadıdır. Fenerbahçe Zico ile karanlıkta koşuyor. Duvara çarpıp düşüyor, koşuyor, çarpıp düşüyor. Zico güç gösterisi yapıyor * K.K: Rüştü ile Ümit'i oynatmamasının sadece futbolla ilgili olmadığını düşünüyorum. Zico güç gösterisi yapıyor. Fenerbahçe yazarları neden bunu ortaya koymuyorlar? Rüştü ne için kesildi? Gerets Hakan Şükür sorununu çözdü. Yani Galatasaray'da 3 kral yan yana oynar. * İ.G: Trabzon maçının ilk yarısında yan hakemin yaptığı çok önemli 3 hata var. Biri penaltı, biri gol. Trabzon'un oynadığı oyun son haftalara göre oldukça iyiydi. Sorun, hücumda yaşanıyor. Takımda hücum zenginliği yaratılamıyor. En önemli eksikliklerden biri de kenar oyuncusu yok. Gökdeniz tam bir kenar oyuncusu değil. Yattara sakat. Bunlar olmadığı zaman kenar ataklarından sonuç alamıyorsun. Kaynak: Sabah |
|
|
|
|
|
#454 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Eskişehirspor Körfez'e patladı
13 Kasım 2006 22:02Türk Telekom Lig A'da, 13. haftanın son maçında Eskişehirspor, teknik direktör Ahmet Akçan yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Kocaelispor'u dağıttı ![]() ESKİŞEHİRSPOR: 3 - KOCAELİSPOR: 1 Stat: Atatürk Hakemler: Abdullah Yılmaz, Orkun Aktaş, Mehmet Kırsal Eeskişehirspor: Gürkan, Ramazan, Bülent Bal, Ulaş (Dk. 46 Nezir), Mehmet Türkmehmet, Mehmet Akif, Ümit Aydın, Mahmut, İshak (Dk. 58 Ferdi), Serkan Reçber (Dk.87 Turan), Mehmet Al Kocaelispor: Kaya, Haydar, Muhammet, Ersin, Mehmet (Dk. 57 Serhat), Önder (Dk. 75 Onur), Cihan, Bülent, Kaan Dobra, Cem (Dk. 63 Umut), Burhan Goller: Dk. 41 (penaltı) ve Dk. 48 Ümit Aydın, Dk. 79 Mahmut (Eskişehirspor) Dk. 44 Kaan Dobra (Kocaelispor) Kırmızı kart: Dk. 71 Umut (Kocaelispor) Sarı kartlar: Ulaş, Mehmet Akif, Turan (Eskişehirspor) Ersin, Önder (Kocaelispor) |
|
|
|
|
|
#455 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kezman'nın tek düşüncesi oynamak
15 Kasım 2006 11:25Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, İstanbul'a dönerken, ''Şimdi her maça ayrı konsantre olarak çalışmalarımı sürdüreceğim'' dedi. ![]() Kezman: Sakatlığım kalmadı, bundan sonrası çok güzel olacak Teknik direktör Zico'dan izin alarak Belgrad'a giden ve kendisi için hazırlanan bir kitabın tanıtımıyla, imza törenine katılan Kezman, dün gece kiraladığı özel uçakla İstanbul'a döndü. Bu sabah tek başına özel olarak çalışmalara başlayacağını vurgulayan Kezman, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Eksiklerimi nasıl tamamlamam gerektiğini çok iyi biliyorum. Zaten Zico beni gönderirken, antrenman konusunda özel şartları vardı. Özel bir çalışma yapacağım. Artık döndüm. Şimdi her maça ayrı konsantre olarak çalışmalarımı sürdüreceğim'' dedi. Antrenmana çıkmamak gibi bir düşüncesinin hiç olmadığını söyleyen Kezman, daha sonra şunları kaydetti: ''Belgrad'a gidişimin bilmecelik, bulmacalık bir yönü yok. Zico'ya tavır almak gibi bir lüksüm olmadığını geçtiğimiz günlerde tekrarladım. Her şeyden önemlisi sakatlığım kalmadı. Bundan sonrası çok güzel olacak. Mateja Kezman olarak ben hazırım. Burada mutlu olduğumu nasıl anlatabileceğim konusunda demek ki zorlandığım anlaşılıyor.'' Bu arada, Sırp futbolcunun bu sabah özel olarak çalışacağı, öğleden sonra da takımla birlikte idmana katılacağı bildirildi. |
|
|
|
|
|
#456 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Tümer ile Nobre'nin en zor maçı...
15 Kasım 2006 11:20Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımları arasında 19 Kasım Pazar günü yapılacak derbi maç Tümer Metin ve Mert Nobre için ayrı bir anlam taşıyor... ![]() Fenerbahçeli Tümer Metin ile Beşiktaşlı Mert Nobre, pazar günkü derbide ilk kez eski takımlarına karşı oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. TÜMER METİN Sezon başında sürpriz bir kararla Beşiktaş'tan ayrılıp, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Tümer Metin, Beşiktaş'ta 5 sezon forma giydi. Siyah-beyazlı takımda 1 lig, 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan Tümer, Beşiktaş ile ligde toplam 132 maçta forma giydi ve bu maçlarda rakip fileleri toplam 32 kez havalandırdı. Tümer Metin, Beşiktaş forması ile yeni takımı Fenerbahçe'ye toplam 3 gol attı. 32 yaşındaki Tümer, özellikle geçen sezon oynanan Fortis Türkiye Kupası finalinde 2 gol birden atarak, Fenerbahçe'nin yenilgisinde ve kupanın kazanılmasında başrolü oynadı. Tümer'in ayrıca Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Fenerbahçe maçlarında 5 de asisti bulunuyor. Tümer Metin, bu sezon Fenerbahçe'nin geride kalan 13 lig maçından 12'sinde forma giyerken, toplam 3 gol attı, 3 de asist yaptı. Forma giydiği 12 lig maçının 8'inde ilk 11'de sahaya çıkan, 4'ünde de sonradan oyuna dahil olan milli futbolcu, sahada toplam 751 dakika kaldı ve 1 sarı kart gördü. MERT NOBRE Beşiktaş'ın sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'den renklerine kattığı Marcio Ferreira Nobre, daha sonra Türk vatandaşlığına geçerek Mert Nobre adını aldı. Nobre, 2003-2004 sezonunun devre arasında geldiği Fenerbahçe'de, 2,5 sezon kiralık olarak forma giydi. Sarı-lacivertli forma altında 2 lig şampiyonluğu yaşayan Brezilya asıllı futbolcu, Beşiktaş'ın sezon başında bonservisini Central Espanyol kulübünden almasıyla siyah-beyazlılarla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Nobre, 2,5 sezon formasını giydiği Fenerbahçe ile toplam 80 lig maçına çıkarken, toplam 47 gole imza koydu. 26 yaşındaki Nobre, Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş filelerini 1 kez havalandırırken, geçen sezon Fenerbahçe'nin BJK İnönü Stadı'nda 2-1 kazandığı maçta sonradan oyuna girip, bir penaltı atışından yararlanamamıştı. Bu sezon siyah-beyazlı formayla 13 lig maçının 10'unda oynayan Nobre, 8'inde ilk 11'de sahaya çıktı. Toplam 684 dakika sahada kalan Nobre, 1 kırmızı, 1 de sarı kart gördü. Fenerbahçe'nin aksine, Beşiktaş'ta gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Nobre, siyah-beyazlı formayla lig maçlarındaki tek golünü 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapılan maçta filelere gönderdi. İstanbul'da lig maçlarında son gollerini Fenerbahçe'de forma giyerken, geçen sezonun 24. haftasında, 11 Mart 2006 tarihinde 5-0 kazandıkları Konyaspor'a (2 gol) atan Mert Nobre, Beşiktaş formasıyla son lig maçını oynadığı 11 Kasım 2006 tarihindeki Sivasspor maçı sonu itibariyle tam 245 gündür lig maçlarında İstanbul'da gol atamıyor |
|
|
|
|
|
#457 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Ricardinho, Alex'e göndermeler yaptı
15 Kasım 2006 09:00Beşiktaşlı yıldız Ricardinho, derbisi öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Sambacı çocukluk arkadaşı Fenerbahçeli Alex de Souza’ya göndermelerde yaptı... ![]() Kartal’ın Sambacısı çocukluk arkadaşı Alex de Souza’yı derbi maçta üzeceğini belirterek, “Çocukluğumuzdan beri bana karşı galibiyeti yok” dedi. ‘Üzgünüm dostum’ Siyah-Beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Luis Ricardinho, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Sambacı yıldız, çocukluk arkadaşı Fenerbahçeli Alex de Souza’ya göndermelerde bulunarak, “Alex ile sürekli görüşüyoruz. Kendisiyle yıllardan beri süregelen çok iyi bir dostluğumuz var. Bana en son çok iyi bir takımda oynadığımı ancak derbi maçta kazananın Fenerbahçe olacağını söyledi. Ama ne yazık ki Alex’in tahmini tutmayacak. Derbide gülen biz olacağız” ifadelerini kullandı. ‘Siftahı yok’ Fenerbahçe derbisinin çok ilginç bir buluşmaya sahne olacağını söyleyen Ricardinho, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Alex’in henüz bana karşı çocukluğundan beri bir galibiyeti bile yok. Ne zaman karşılıklı oynasak, hep benim takımım kazandı. Eminim ki, Kadıköy’de de yıllardan bu yana devam eden gelenek noktalanmayacak. Yine benim takımım kazanacak. Çünkü Fenerbahçe karşısında, galibiyete şartlanmış bir takım bulacak. O maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarları da bir futbol ziyafeti bekliyor.” |
|
|
|
|
|
#458 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Carrusca, Arda yüzünden ayrılıyor!
15 Kasım 2006 09:20Sezon başında büyük umutlarla alınan ve Galatasaray'ın ilk Arjantinli futbolcusu olarak tarihe geçen Carrusca, sarı-kırmızılılar'dan Arda yüzünden ayrılmak istiyor. ![]() Galatasaraylı Carrusca isyan etti: "Arda'yı Roberto Carlos bile gelse kesemez. Şans bulamayacağım için ayrılmak istiyorum.". Sezon başında büyük umutlarla alınan ve Galatasaray'ın ilk Arjantinli futbolcusu olarak tarihe geçen Marcelo Carrusca, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak istiyor. Arda'nın sol kanatta gösterdiği müthiş performans nedeniyle kulübeye mahkum olan Carrusca, "Roberto Carlos bile gelse şu an Arda'yı kesemez. Ben ne yapayım? Bu nedenle şans bulamayacağıma inandığım için, devre arasında ayrılmak istiyorum. Galatasaray'a katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm" dedi. Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı için tercih ettiğini ancak Devler Ligi'nde sadece 4 dakika oynayabilmenin üzüntüsünü taşıdığını belirten Carrusca, "Ayrılma fikrimi yönetime bildirdim. Kolaylık bekliyorum. Çünkü artık futbol oynamak istiyorum" şeklinde konuştu. Yönetimin de Ocak'ta Carrusca'yı takasta kullanabileceği öğrenildi. Gerets sattırmadı 23 yaşındaki Arjantinli sol kanat oyuncusuna, yaklaşık bir ay önce ülkesinden iki, Meksika'dan ise bir takım teklifte bulunmuştu. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, Marcelo Carrusca'dan yararlanmak niyetinde olduğunu belirterek, bu futbolcunun satışına izin vermediğini dile getirmişti. Belçikalı hocanın bu söylemine rağmen, Carrusca bu sezon hiçbir maçta 90 dakika forma giyemedi. Ligde sadece 6 maçta ter döktü. Kupada Bursa ve Karşıyaka karşılaşmalarında şans buldu. Kaynak: Sabah Haber: Erkan Koyuncu |
|
|
|
|
|
#459 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sürprizi
15 Kasım 2006 10:00Sergen Yalçın, Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Teknik direktör Tigana'nın "Takımda istemiyorum" dediği milli futbolcunun başkan Yıldırım Demirören'le görüştü... ![]() Başkan Yıldırım Demirören'i arayan milli futbolcunun, "Ocak'ta Beşiktaş'a gelmeye hazırım" dediği öğrenildi. Sergen Yalçın, Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Teknik direktör Tigana'nın "Takımda istemiyorum" dediği milli futbolcunun başkan Yıldırım Demirören'i arayarak, "Ocak'ta Beşiktaş'a geri dönmek istiyorum" dediği öğrenildi. Özellikle takımda yaşanan ağabeylik sıkıntısına parmak basan başkanın ise Sergen'e, "Şimdilik Tigana'nın kararlarına saygı duymak gerek" diyerek açık kapı bıraktığı kaydedildi. Bu arada İkinci Başkanı Murat Aksu ve Genel Sekreter Kenan Öner'in, Sivasspor maçı sonrası futbolcuları haşlamasından sonra başlayan olağanüstü süreçte takıma terapi uygulanıyor. Menajer Ali Gültiken ve yardımcı antrenör Zeki Önatlı'nın futbolcularla yakından ilgilendikleri ve bire bir görüşmeler yaptıkları bildirildi. Mesaide 2 gün nasıl geçti? Kartal'ın mesaideki ilk iki gün şöyle geçti: Sabah tesislerde buluşan futbolcular toplu halde kahvaltı yaptılar. İlk gün öğle yemeğine kadar sohbet eden Beşiktaşlılar, dün sabah ise ağırlık çalışması yaptılar. Akşam yapılan idmanlar sonrası da takım Ümraniye'den ayrıldı. Öte yandan Sivas maçında sakatlanan Koray'ın derbiye kadar hazır hale geleceği açıklandı. Kaynak: Sabah |
|
|
|