Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Süper Lig ve Milli Takım

LinkBack Konu araçları
Eski 10-10-2006, 04:24 PM   #176 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
YARININ MAÇ PROGRAMI (11.10.2006 Çarşamba)

Türkiye 3.Ligi 1.Grup - 06. Hafta
Şırnakspor 15:00 Ceyhanspor

Türkiye 3.Ligi 4.Grup - 06. Hafta
Beykoz 1908 15:00 Bakırköyspor

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - A Grubu
Kazakistan 19:00 Finlandiya
Sırbistan ve Karadağ 21:15 Ermenistan
Polonya 21:30 Portekiz
Belçika 21:45 Azerbaycan

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - B Grubu
Ukrayna 20:00 İskoçya
Gürcistan 21:00 İtalya
Fransa 22:00 Faroe Adaları

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - C Grubu
Malta 20:15 Macaristan
Türkiye 21:00 Moldova
Bosna Hersek 21:15 Yunanistan

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - D Grubu
İrlanda 21:30 Çek Cumhuriyeti
Slovakya 21:45 Almanya
Galler 22:00 Kıbrıs

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - E Grubu
Andora 16:00 Makedonya
Rusya 18:00 Estonya
Hırvatistan 20:00 İngiltere

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - F Grubu
İzlanda 21:05 İsveç
Liechtenstein 21:15 Danimarka
Kuzey İrlanda 22:00 Letonya

Avrupa Şampiyonası Elemeleri - G Grubu
Beyaz Rusya 19:00 Slovenya
Lüksemburg 21:15 Bulgaristan
Hollanda 21:30 Arnavutluk
eerol şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 11-10-2006, 11:16 AM   #177 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Ligde gelecek haftaların programı11 Ekim 2006 08:42

Turkcell Süper Ligi'nde 10, 11, 12 ve 13. hafta maçlarının programı belli oldu. (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, maçların progralı şu şekilde oldu...
Turkcell Süper Ligi'nde 10, 11, 12 ve 13. hafta maçlarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Süper Ligi'nde 10, 11, 12 ve 13. hafta maçlarının programı şöyle:

10. Hafta:

20 Ekim Cuma
20.30 Sivasspor-Vestel Manisaspor 4 Eylül
20.30 Gençlerbirliği-Trabzonspor Ankara 19 Mayıs

21 Ekim Cumartesi
15.00 Bursaspor-Ankaraspor Bursa Atatürk
15.00 Sakaryaspor-Denizlispor Adapazarı Atatürk
20.30 Kayseri Erciyesspor-Galatasaray Büyükşehir Belediyesi Atatürk

22 Ekim Pazar
15.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş Rize Atatürk
15.00 Antalyaspor-Gaziantepspor Antalya Atatürk
15.00 Ankaragücü-Konyaspor Ankara 19 Mayıs
20.30 Fenerbahçe-Kayserispor Fennerbahçe Şükrü Saracoğlu

11. Hafta:
28 Ekim Cumartesi
14.30 Denizlispor-Antalyaspor Denizli Atatürk
19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği Ali Sami Yen

29 Ekim Pazar
14.30 Konyaspor-Ankaraspor Konya Atatürk
14.30 Gaziantepspor-Sivasspor Kamil Ocak
14.30 Kayserispor-Bursaspor Büyükşehir Belediyesi Atatürk
14.30 Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor Ankara 19 Mayıs
16.00 Beşiktaş-Sakaryaspor BJK İnönü
19.00 Vestel Manisaspor-Fenerbahçe Manisa 19 Mayıs

30 Ekim Pazartesi
20.00 Trabzonspor-Çaykur Rizespor Hüseyin Avni Aker

12. Hafta:

3 Kasım Cuma
20.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

4 Kasım Cumartesi
14.00 Ankaraspor-Kayserispor Ankara 19 Mayıs
14.00 Sivasspor-Denizlispor 4 Eylül
19.00 Sakaryaspor-Trabzonspor Adapazarı Atatürk

5 Kasım Pazar
14.00 Gençlerbirliği-Ankaragücü Ankara 19 Mayıs
14.00 Bursaspor-Vestel Manisaspor Bursa Atatürk
14.00 Kayseri Erciyesspor-Konyaspor Büyükşehir Belediyesi Atatürk
16.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray Rize Atatürk
19.00 Antalyaspor-Beşiktaş Antalya Atatürk

13. Hafta:

10 Kasım Cuma
20.00 Denizlispor-Fenerbahçe Denizli Atatürk

11 Kasım Cumartesi
19.00 Beşiktaş-Sivasspor BJK İnönü

12 Kasım Pazar
14.00 Vestel Manisaspor-Ankaraspor Manisa 19 Mayıs
14.00 Gaziantepspor-Bursaspor Kamil Ocak
14.00 Konyaspor-Kayserispor Konya Atatürk
14.00 Kayseri Erciyesspor-Gençlerbirliği Büyükşehir Belediyesi Atatürk
14.00 Ankaragücü-Çaykur Rizespor Ankara 19 Mayıs
16.00 Trabzonspor-Antalyaspor Hüseyin Avni Aker
19.00 Galatasaray-Sakaryaspor Ali Sami Yen
eerol şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:17 AM   #178 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Beşiktaş'ın idmanında yüksek gerilim11 Ekim 2006 08:50

Dün yapılan Beşiktaş idmanın son bölümünde Ali Tandoğan ile İbrahim Toraman sahanın ortasında birbirine girdi... Kavga soyunma odasında da sürdü...
Dün idmanda Ali Tandoğan ile İbrahim Toraman sahanın ortasında tartıştı. Soyunma odasında barışan ikiliden Ali Tandoğan, “Biz kardeşiz. Bunlar normal” dedi.

Top yüzüne geldi
Dün yapılan Beşiktaş antrenmanının son bölümünde Ali Tandoğan ile İbrahim Toraman sahanın ortasında birbirine girdi. Taktik çalışmanın son bölümlerinde yeşil takımın iki oyuncusundan Ali Tandoğan bir pozisyonda oyunu başlatması için topu İbrahim Toraman’a gönderdi.

Ancak Ali’nin attığı top sert şekilde Toraman’ın suratına gelince, yıldız oyuncu oldukça sinirlenerek, arkadaşının üzerine yürüdü. Birbirlerine hakaret eden ikiliyi, araya giren Serdar Özkan güçlükle ayırdı.

‘Sinirimize yenildik’
Birbirlerine hakaret ederek idmanın sonunda soyunma odasına giden her iki oyuncu arasındaki tartışma, teknik heyet ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle tatlıya bağlandı.

Bu tip kavgaların çok büyütülmemesi gerektiğini söyleyen Ali Tandoğan, “Biz hepimiz kardeşiz. O da bir anlık sinirine yenik düştü. İkimiz de açıkçası hırsımızın kurbanı olduk. Bu tip olaylar her takımda, her futbolcunun arasında olabilir” dedi.

Kaynak: Fanatik
eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:18 AM   #179 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Papila, Ulusoy'la çalışmak istemiyor11 Ekim 2006 09:20

FIFA listesinden çıkarıldıktan sonra hakemliği bırakan Cem Papila, "Haluk Ulusoy ve bu MHK görevde olduğu sürece futbolun hiçbir kademesinde görev almam" dedi.
FIFA listesinden çıkarılan ve hakemliği bırakan Cem Papila konuştu. Son günlerin olay adamı; Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'dan 5 kırmızı kartlı Beşiktaş-Samsunspor maçına, siyasetten yabancı dil bilmediği yolundaki iddialara kadar birçok konuda flaş açıklamalar yaptı. İşte Papila'nın olay yaratacak sözleri:

* FIFA listesinden çıkarılınca tepki olarak hakemliği bıraktım. Görevden alınmam, eskiye dayanan kapanmamış bir hesaplaşmadır. Faal Hakem ve Gözlemciler Genel Kurulu'na baktığınızda her şey ortaya çıkar. Ben bir söz vermiştim. Sözümde durdum. Ancak bazıları verdikleri sözleri tutmadı. (Papila'nın sözünü ettiği genel kurul, 3 yıl önce Eskişehir'de yapılmıştı. Adaylar Mustafa Çulcu ve Metin Tokat'tı. Papila'nın da listesine girdiği Tokat baskı olduğunu belirterek seçimden çekilmişti.)

*Listeden çıkarılmamda Beşiktaş ve Trabzonspor etkili olmadı. Bu kulüplerimizin yöneticileri böyle bir şeyi akıllarına bile getirmezler. Büyük camialar, küçük işlerle uğraşmaz. nBenim için "Yabancı dili yetersiz" diyorlar. Ben TED Koleji mezunuyum. En iyi dil bilenlerden biriyim. Yabancı dilim nasıl yetersiz olur? Formsuzda değilim. Yurt dışında 10 maç yönettim, hepsinde 8'in üzerinde not aldım. Avrupa Kupaları'nda iyi maç yöneteceksin, Türkiye'de birilerinin hoşuna gitmeyeceksin ve FIFA listesinden çıkarılacaksın. Bunu kabul etmiyorum.

'MHK'YE KIRGINIM'
* Üçüncü kategorideydim. Ocak ayında ikinci kategoriye yükselecektim. Yarın Selçuk Dereli birinci kategoriye yükselecek. Temennimiz bu. Peki Türkiye'de bir veya iki maçta hata yaparsa FIFA listesinden çıkarılacak mı? "Türk hakemi neden Avrupa'da yok?" sorusunun yanıtı da burada. Benden daha yaşlı ve gelecek sezon görev almayacak hakem FIFA'da kalıyor, ben çıkarılıyorum.

* Merkez Hakem Kurulu'na kızgın değilim ama kırgınım. Çünkü ben listeden çıkarıldığımı bir arkadaşımdan öğrendim. Bunu bana söyleyecek cesareti bile kendilerinde bulamadılar. Gözlemcilik için talimatı bilmiyorum. Ama bu konuda da arayan olmadı.

* Net söylüyorum... Haluk Ulusoy ve bu MHK görevde olduğu sürece görev almam mümkün değil. Böyle bir şeyi aklıma bile getirmedim. Başka bir dönem, hakemlik camiasında veya başka yüksek yerlerde görev alabilirim.

Kaynak: Sabah
eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:20 AM   #180 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Gerets, futbolcularına gözdağı verdi11 Ekim 2006 10:18

Galatasaray'ın Belçikalı teknik direktörü Gerets, futbolcularına yaptığı konuşmada açık açık gözdağı verdi: "İsminizin ne olduğu beni ilgilendirmez"
"İsimler benim umrumda değil. Futbolcunun geçmişine değil, bugününe bakarım. Geçmişte kimin yıldız olup tarih yazdığı beni ilgilendirmez. ’Ben şunu yaptım, bir efsane oldum’ diye kimse G.Saray’da banko oynayacağını zannetmesin."

Eric Gerets, teknik direktörlükteki başarısının yanı sıra dobralığı ile tanınır. Belçikalı çalıştırıcı öyle dobradır ki, karşısındaki kim olursa olsun, sözünü sakınmaz. İçinde ne varsa sayar döker. İşte o Gerets bu kez de futbolcuları için konuştu.

İsim vermeden bazı oyuncularına sert uyarılarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü, "İsimler benim umrumda değil. Ben, futbolcunun geçmişine değil, bugününe bakarım. Geçmişte kimin yıldız olup tarih yazdığı beni ilgilendirmez. ’Ben şunu yaptım, bir efsane oldum’ diye kimse Galatasaray’da banko oynayacağını zannetmesin. Geçmiş, geçmişte kalmıştır. Benim şu an gerçek liderlere ihtiyacım var" dedi.

Takım olarak bu sezon bekleneni veremediklerinin altını çizen Gerets, "Biz geçen sezon rekor puan toplayarak, 83 puanla şampiyon olduk. Son şampiyonun bir tek hedefi vardır; bir kez daha zirvede yer almak. Biz şampiyon takıma yakışır bir oyun sergileyip, yeniden şampiyon olmalıyız" ifadesini kullandı.

Kaçan bir şey yok

Erik Gerets, kendisi ve futbolcuları için yapılan eleştirilere de değinerek, "Bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Birkaç maç kötü gitti diye her şey bitmiş gibi davranıyor. Halbuki ortada kaçan bir şey yok. Daha sezonun başında sayılırız. Kara tablo çizmenin hiçbir anlamı yok. Takım yine aynı takım, ben yine aynı teknik direktörüm. Biz bu kadroyla şampiyon olduk. Bunu yeniden neden başarmayalım ki! Artık huzur istiyoruz. Bizi rahat bıraksınlar. Ne ben, ne de futbolcularımın bir yere gittiği yok. Hepimiz burada Galatasaray’ın başarısı için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet
eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:21 AM   #181 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Kezman, ülkesinde F.Bahçe'yi övdü11 Ekim 2006 10:32

Fenerbahçe’nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, ülkesinde yayın yapan bir televizyon kanalında Türk futbolu ve Sarı-Lacivertliler ile ilgili açıklamalarda bulundu...
Sırbistan’da yayın yapan bir TV kanalına konuşan Mateja Kezman, "Türkiye’ye gelmeden önce Fenerbahçe hakkında çok güzel şeyler duymuştum. Geldikten sonra gördüm ki, söylenenler abartı değilmiş" dedi.

Fenerbahçe’nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, ülkesinde yayın yapan bir televizyon kanalında Türk futboluyla açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye gelmeden önce, G.Saray’da forma giyen İliç’ten Fenerbahçe ile ilgili bilgi aldığını ifade eden golcü futbolcu, "Fenerbahçe’yi Türkiye’ye gelmeden sevmeye başladım.

Geldikten sonra gördüm ki, söylenenler abartı değilmiş. Kadıköy’de muhteşem bir seyirci desteği ile oynuyoruz. Huzur içindeyim. Tek sıkıntımız uyum döneminde olmamız. Bunu atlatırsak, lig, kupa ve Avrupa’da taraftarımıza layık olacağız" dedi.

eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:23 AM   #182 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Polat, Arda'nın bedelini açıkladı11 Ekim 2006 09:15

Galatasaray'ın bu sezonki en flaş ismi olan genç yetenek Arda Turan için Sarı-Kırmızılı kulubün Asbaşkanı Adnan Polat, bonservis fiyatı biçti...
G.Saray Asbaşkanı Adnan Polat, genç yetenek Arda Turan için bonservis fiyatı biçti: "20 milyon doları getiren Arda'yı alır." Arda için bu fiyat verilirse, Arda Türk futbolunun en pahalısı olacak.

Arda 20 milyon$

Galatasaray yönetimi; ligde ve Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla Avrupa'nın önde gelen takımlarının iştahını kabartan Arda'nın bonservisini 20 milyon dolar olarak belirledi.

Arda Turan... Hiç kuşkusuz Galatasaray'ın bu sezonki en flaş ismi... Sarı-kırmızılı ekibe, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Vestel Manisa'dan 'gelecek vadeden genç futbolcu' sıfatıyla dönen, ortaya koyduğu performansla da geleceğin ta kendisi olduğunu gösteren yıldız... Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği futbolla Avrupa'nın önde gelen takımlarının dikkatini çeken Arda'nın, ciddi taliplerinin ortaya çıkması Galatasaray yönetimini hemen harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı yönetim, genç yıldızın bonservis fiyatını 20 milyon dolar olarak belirledi.

350 BİN YTL GARANTİ
PARA Yönetim, Arda Turan ile sezon başında 4.5 yıllık bir anlaşma yapmıştı. Bu sözleşmeye göre senelik 350 bin YTL garanti para alan Arda'nın cebine oynadığı her maç için de 5 bin YTL giriyor. Daha önce Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve son olarak Franck Ribery konularında ağzı yanan sarı-kırmızılı yöneticiler, 20 milyon dolar getiren bir Avrupa takımının Arda'yı alabileceğini belirttiler. Sezon sonuna kadar Arda'yı satmak istemeyen yöneticiler, genç yıldızlarını Türkiye'den başka bir ekibe vermeyi ise kesinlikle düşünmüyorlar.

Kaynak: Sabah
Haber: Yaşar Yalçın
eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:24 AM   #183 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Keşke ’top elime çarptı’ deseydin11 Ekim 2006 10:30

Süper Lig’de Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı, baba-oğul Fikret ve Burak Yılmaz’ları karşı karşıya getirecek... Genç yıldızın babası zorlu maç öncesi şunları söyledi:
Pazar günü Beşiktaş’la karşılaşacak Gençlerbirliği’nde kaleci antrenörlüğü yapan Fikret Yılmaz, "Burak, gençliğinin verdiği heyecanla eliyle gol attı. Keşke hakeme bunu söyleyebilseydi" dedi.

Turkcell Süper Ligi’nde pazar günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı, baba-oğul Fikret ve Burak Yılmaz’ları karşı karşıya getirecek. Siyah beyazlı takımın genç yıldızı Burak, babasının kaleci antrenörü olarak görev yaptığı Başkent ekibine karşı forma giyecek. Bu ilginç maç için görüşlerini açıklayan Fikret Yılmaz, karşılaşmayı Gençlerbirliği’nin kazanmasını, ancak oğlunun da bu maçta başarılı olmasını dilediğini söyledi. Bir dönem antrenörlüğünü de yaptığı oğluna yeri geldiğinde nasihat ettiğini belirten Fikret Yılmaz, şöyle konuştu: "Ben oğlumun başarılı olmasını istiyorum. Hangi platformda olursa olsun hiçbir baba bunun aksini düşünemez. Zaten bizim evde herkes Beşiktaşlı oldu. Ben zaten Beşiktaşlıyım.

Oğlumun peşinden koşmam

Şu an Gençlerbirliği’nde çalışıyorum ve kulübümü seviyorum. Çok iyi bir kulüp. Burak’a da söyledim. Sen çıkacaksın kulübün için o seyircinin önünde aslanlar gibi mücadele edeceksin. Ben de kenardan Gençlerbirliğini destekleyeceğim. Bunun dışında başka bir şey olmayacak. Ben yıllardır şunu gözlemledim. Hangi baba oğlunun peşinden koşuyorsa o çocuk başarılı olamıyor. Bu yüzden ben hep uzak kalmaya dikkat ettim. Oğlumun eksikliklerini de hocası görüyor ve telkinlerde bulunuyor. Ama genel olarak Burak’ın Beşiktaş’taki performansı iyi. Birkaç hatası oldu. Mesela gençliğinin verdiği heyecanla Konyaspor maçında eliyle bir gol attı. Keşke hakeme elime çarptı da gol oldu diyebilseydi. Eminim ki bugün sadece Türkiye’de değil dünyada da hit olurdu."

eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2006, 11:25 AM   #184 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

G.Saray ve Beşiktaş aynı ismi istiyor11 Ekim 2006 10:56

Spor kamuoyunun gündemine dün sürpriz bir transfer haberi düştü... Bir dönem Türkiye'de de forma giyen futbolcu için G.Saray ve Beşiktaş karşı karşıya geldi...
Zira Galatasaray ve Beşiktaş'ın, Tunus Milli Takımının orta saha futbolcusu Jaziri'nin transferi için devreye girdiği öne sürüldü. Gaziantepspor'da iki sezon forma giyip, başarılı futbolu sonucu Fransa'nın Troyes takımına transfer olan Zied Jaziri'ye Galatasaray ve Beşiktaş'ın teklif yaptığı iddia edildi. 27 yaşındaki futbolcunun menajeri Jesse Learoyd-Hill yaptığı açıklamada,

'Jaziri'ye birçok kulüpten teklif var. Bunlardan ikisi ise Türkiye'den' dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayın yapan Al-Bayan Gazetesi'ne demeç veren Learoyd-Hill, 'Jaziri için bana en son Al-Ain kulübü teklifi yaptı. Böylece onu isteyen kulüplerin sayısı 6'ya çıktı. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk, Rusya'nın Zenit St. Petersburg ve CSKA Moskova, Türkiye'den de Galatasaray ve Beşiktaş Jaziri'yi transfer etmek istiyor' diye konuştu. Menajer Jesse Learoyd-Hill, Zied Jaziri'nin transferi için iplerin bir yıl daha sözleşmesi bulunan Troyes kulübünün elinde olduğunu da ifade etti.

Kaynak: Akşam
Haber: Nurettin Ercan
eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2006, 10:27 AM   #185 (permalink)
eerol
Super Moderator

eerol'ın Avatarı

Newcastle, Fener'i Emre ile çözecek12 Ekim 2006 09:10

Newcastle Teknik Direktörü Roeder, oyuncusu Emre Belözoğlu’ndan UEFA’daki rakipleri Fenerbahçe ile ilgili ayrıntılı bir rapor istedi.
Fenerbahçe’nin UEFA Kupası’nda ilk maçtaki rakibi Newcastle’da teknik direktör Glenn Roeder, milli oyuncumuz Emre’ye sarıldı. Tecrübeli hocanın, antrenmanda Türk oyuncuyla uzun bir süre görüştüğü öğrenildi.

Roeder’in Emre’den Sarı-Lacivertli ekiple ilgili bütün bilgileri alacağı, hatta ayrıntılı bir rapor istediği ifade edildi. Roeder’in “Emre’yle konuştum.

Fenerbahçe hakkında herşeyi biliyor. Daha önce Galatasaray forması giyen Emre için de çok özel bir gece olacak. Fenerbahçe’ye karşı mücadele edecek olması maça ayrı bir önem katıyor” dediği belirtildi.

‘En tehlikelisi Palermo’
İngiliz çalıştırıcı Fenerbahçe hakkında, “Türk takımları zaten çok teknik oyunculara sahip. Bu nedenle çok iyi mücadele edip ilk maçımızı kazanmalıyız” şeklinde konuştu. Bu arada Newcastle’ın resmi sitesinde yapılan bir ankette “UEFA Kupası’nda en güçlü rakibiniz hangisi?” sorusu soruldu.

Ankete katılanlar yüzde 51’lik oranla Palermo’yu en tehlikeli rakip olarak görürken, Fenerbahçe yüzde 31’le ikinci, Celta Vigo yüzde 15’le üçüncü ve Frankfurt yüzde 3 oranla sonuncu oldu. Newcastle, cumartesi günü Anelkalı Bolton ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Fanatik
eerol şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-10-2006, 10:28 AM   #186 (permalink)