Geri Git   Number 1 Forum Group > SERBEST KÜRSÜ > Tartışma Grupları > Toplumsal Kurallar

LinkBack Konu araçları
Eski 10-10-2007, 06:33 PM   #1 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
Unhappy YORUM SİZE AİT....Ama benim gibi ağlamayın... Olur mu..?? NE BURUK BİR BAYRAM BU..

ÜYESİ OLDUĞUM GURUPLARDAN BANADA GELEN BİR MESAJ...LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUNUZ..İSİMLERİ SİLİYORUM

Aşağıdaki çağrıda verilen telefonu aradım ve bir astsubayımızla görüştüm, konuşurken gözyaşlarımı zor tuttum, teşekkür ediyordu onlarca kez, mutluluğunu sesinde hissettim.
Türk Milletinin askeri ile gurur duyduğunu onlara minnet borçlu olduğumuzu ve gerektiğinde canımızın bu vatana feda olduğunu söyledim. Bugün Memleketin gidişatında umutsuzluk yaratan kişi, tavır ve durumlardan etkilenmemelerini çünkü günü geldiğinde içerdeki işbirlikçi hainlerin cezalandırılacağı nı, dışardaki düşmanın ise alması gereken cevabı alacağını ifade ettim.
Türk Milleti buna muktedirdir ve Zafere inancımız tamdır.

Haydi elleriniz telefona uzansın, bir beş dakikanınızı ayırın ve bu manevi desteği esirgemeyin Mehmetçiğimizden, şanlı Ordumuzdan.
...........

F....... A.....'in çağrısı üzerine az önce verilen telefonu aradım. Genç bir Astsubay ile konuştum. Onları çok sevdiğimizi ,onlarla gurur duyduğumuzu , Türk Milleti'nin arkalarında olduğunu söyledim. BU VATANA HEPİMİZİN kurban olduğumuzu söyledim. Şehitlerimize rahmet ,çocuklarımıza sağlık ve zafer diledim.
Siz de arayın...
Ama benim gibi ağlamayın... Olur mu..??

Sevgili Arkadaşlarım,

Hepimizin acısının çok derin olduğuna eminim. Uzun zamandır verdiğimiz kayıplara 14 evladımız daha eklendi. Biraz önce Şırnak Jandarma Komutanlığını aradım. Konuştuğum Astsubayın sesi herşeye rağmen dimdikti. Defalarca teşekkür etti aradığım için. Oysa onlar değil biz teşekkür etmeliyiz onlara. Gencecik vücutlarını bizlere siper ettikleri için. Gözlerini kırpmadan bu Vatan için hayatlarını verdiklerini için.

Bayram geliyor. NE BURUK BİR BAYRAM BU...Yapabileceğ imiz en güzel paylaşım onları aramak ve yanlarında olduklarımızı hissettirmek. Lütfen 5 dakikanızı ayırın ve onları arayın.

Şırnak Jandarma Komutanlığı: 0 486 216 6500

Sevgilerimle,
F...... A.....
"Türk parasının sahte olup olmadığını anlamak için, ışığa tutarız... Eğer içinde Atatürk varsa, o para gerçektir. İçinde Atatürk yoksa, sahtedir. Ne mal olduğunu anlamak için, insanları da ışığa tutun... İçlerinde Atatürk yoksa, sahtedir... İçinden Atatürk geçmeyen insanlara paye vermeyin, iltifat etmeyin."
LANET OLSUN İÇİMDEKİ BU PROGRAM SEVGİSİNE
KADIKÖY Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 10-10-2007, 10:58 PM   #2 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Bu yazıları okudukca içimiz kan ağlıyor inanıyorumki şehit mehmetçık'lerin kanı yerde kalmıyacaktır.
best54™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2007, 11:47 PM   #3 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Gerçekten hocam, insanın içi bir fena oluyor, bide yarın arefe günü offff, Allah belalarını versin şerefsizlerin...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-10-2007, 11:52 AM   #4 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Asker babası olarak çok duygulandım.Bütün içtenliğimizle onların yanındayız.minnettarız.Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ,Ailelerine sabırlar diliyorum.
bal650 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık