Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Trabzon

LinkBack Konu araçları
Eski 02-02-2007, 01:39 AM   #1 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Fatih Akyel: Ziya hoca yüzünden ayrıldım

Fatih Akyel: Ziya hoca yüzünden ayrıldım
A.A. 1 Şubat 2007 Transferin son gününde Trabzonspor'dan G.Birliği'ne transfer olan Fatih Akyel, kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamadan önce yaptığı açıklamada "Trabzonspor'dan ayrılmama Ziya Doğan sebep oldu" dedi.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin kendisine talip olduklarını belirterek, “Ancak ben Gençlerbirliği'ni tercih ettim. Çünkü futbolu Gençlerbirliği'nde bırakmayı düşünüyorum” dedi.

Milli futbolcu, Trabzonspor'dan, teknik direktör Ziya Doğan'ın baskılı tutumu nedeniyle ayrıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:“Trabzonspor'dan ayrılmama Ziya Doğan sebep oldu. Ziya hocayla anlaşamamamızın sebebi askeri eğitim gibi baskıcı yöntem izlemesiydi. Bu tutum bana ağır geldi. Özel hayatla ilgili birtakım yasaklar getiriyordu. Ben de kendisine (sizinle çalışamayacağım) dedim. Zaten kendisi de beni kadro dışı bıraktmıştı. Ziya hoca yüzünden Trabzonspor ile sözleşmemi karşılıklı olarak feshetmek zorunda kaldım”
Akyel, bir gün Ziya Doğan'ın Gençlerbirliği'nin başına gelmesi durumunda buradan da ayrılacağını bildirdi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEKİ HEDEFLERİ

Futbolu 5 yıl daha oynamayı düşündüğünü dile getiren Akyel, büyük bir aksilik olmadığı takdirde futbol yaşamını Gençlerbirliği forması altında tamamlamayı düşündüğünü söyledi.
Akyel, Gençlerbirliği'ndeki hedeflerini ise şöyle anlattı: “Gençlerbirliği'nde iyi futbol oynayıp, başarılı olmak istiyorum. Gençlerbirliği'ni en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Her futbolcunun hayali gibi benim de tekrar milli takım formasını giyme hayalim var. İnşallah bu hayalimi de bu takımda gerçekleştireceğim.”

kızıltılkı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık