|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
'Dokuz puan çok az'
'Dokuz puan çok az'
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hafta sonunda Galatasaray'ı yenmeleri ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluk hesapları yapacaklarını söyledi Bordo - mavili takımın teknik patronu Ziya Doğan, Galatasaray maçı öncesi ilk kez şampiyonluktan söz etti. Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen tecrübeli hoca, Beşiktaş ve Konyaspor'dan sonra Galatasaray'ı da yenmek istediklerini belirtti. Doğan, "Şimdi önümüzde favorisi olmayan bir Galatasaray maçı var. Trabzonspor olarak aldığımız 4 galibiyetten sonra rehavete kapılmayacağız. Sonuçta bu çıkışın çok daha büyük bir anlam kazanması için bu maçı almamız daha değerli olacak. Biz moral ve motivasyon açısından iyiyiz. Biz kazanırsak ve Fenerbahçe puan kaybederse bu sefer şampiyonluk hesapları yapabiliriz. Çünkü 9 puan çok az. Ama öncelikle Galatasaray maçını kazanmak lazım" dedi. Yattara'nın dev maça yetişme ihtimalinin yüksek olduğunu açıklayan Ziya Doğan, Mısırlı oyuncusu Ayman'ın, eski kulübü Gençlerbirliği'nden 50 bin dolarlık alacağı için Futbol Federasyonu'na başvurmayacağını da belirterek, "Ayman ile konuştum. Bana, 'hocam zaten dava açmadım' dedi. Ayman dava açmadı ve açmayacak" ifadelerini kullandı. Yattara dönüyor Bordo - mavili takımın sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan yıldızı İbrahima Yattara, Galatasaray maçıyla sahalara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bir süredir sakatlığı yüzünden tedavi gören Gineli futbolcu dün takımla çalıştı. Hırslı olduğu gözlenen Yattara'nın, pazar gününe kadar tamamen hazır duruma geleceği belirtildi. Trabzonspor hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürürken, izinli olan Musampa idmana katılmadı. Ceyhun salonda, Ersen Martin ise doktor kontrolünde çalıştı. Sakatlığı nüksedince çalışmayı yarıda bırakan Erdinç'in tedavisine başlandığı açıklandı.
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |