|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
'İsteyen gitsin, Doğan kalıyor'
'İsteyen gitsin, Doğan kalıyor'
Avrupa için tek umudu olan kupada Erciyes'e boyun eğen Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, "İsteyenler istifa mektuplarını masaya koysun. Biz hocamızın arkasındayız" diyerek Ziya Doğan'a destek verdi YUNUS EMRE SEL/DHATrabzonspor, kupada Erciyes'e penaltı atışları neticesinde yenilerek, Avrupa'ya çıkmak için son umudunu da tüketmenin şokunu yaşıyor. Bordo - mavililerde bu mağlubiyet sonrası yönetim ve teknik heyete yönelik tepkiler artarken, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu Ziya Doğan'a sahip çıktı. Hacıosmanoğlu, "İstifa etmeyi düşünenler, ceplerindeki istifa mektuplarını çıkarıp masaya koysunlar. Biz hocamızın arkasındayız" ifadelerini kullandı. Yönetim içindeki istifa seslerinin açıkça ifade edilmesi gerektiğini savunan bordo - mavili yönetici, "Biz bu takıma hizmet etmek için çalışıyoruz. İki kritik Erciyes maçında da takımı yalnız bırakanlar elini vicdanına koysun, tekrar düşünsünler. Ben kendi adıma görevimi devam ettireceğim. Evet kupadan elendik, ama bu dünyanın sonu değil. Biz, Ziya Hoca'nın arkasında sonuna kadar durduk, bundan sonra da duracağız" diye konuştu. Gözler Sayitoğlu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile arasında sorun olmadığını söyledi. Bordo - mavili kulübün Başkan Yardımcısı, "Bu tür oyunlara gelmememiz lazım. Maçın penaltılara hiç gitmemesi gerekiyordu. Şans bizim yanımızda olmadı elendik" dedi. Bu arada yönetimde tüm gözlerin Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'na çevrildiği öğrenildi. Futbol takımı ile ilgili yetkileri elinde bulunduran Sayitoğlu'nun, Hacıosmanoğlu'na tepki olarak Kayseri'ye gitmediği ve istifasının cebinde olduğu belirtildi. Yerel basın öfkeli Trabzon'da yayımlanan gazeteler, yönetim ve teknik heyete tepki gösterdi. İlkhaber, "Heey, yönetim, teknik heyet; hala orada mısınız?" başlığıyla çıkarken, Kuzey Ekspres, Başkan Albayrak ve Ziya Doğan'ın fotoğraflarını koyarak, "Ne Turkcell, ne Fortis elde var 0" manşetini attı. Operasyon kapıda Karadeniz ekibinde yönetimin, teknik patron Ziya Doğan'ın vereceği rapordan sonra yeni sezon için kadroda operasyon yapacağı ileri sürüldü. Bordo - mavililerin, en az dört futbolcuyla yolların ayrılması düşüncesinde olduğu kaydedildi.
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |