|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
|
Güneş'in karnesi daha iyi !.
Turkcell Süper Ligi'nde topladığı 20 puanla, tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş döneminde, Halilhodziç'in görev yaptığı dönemden dBordo-mavili takım, teknik direktör Şenol Güneş döneminde 7 maçta 11 puan toplarken, Vahid Halilhodziç'in görev yaptığı dönemde 8 maçta 9 puan elde edebildi.
Şenol Güneş döneminde, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan karadeniz ekibi, Halilhodziç ile 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alabildi. SIRALAMADA DA DÜŞTÜ Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in görev yaptığı dönemde sıralamada da düşüş gösterdi. Bordo-mavililer, Şenol Güneş döneminde 7. hafta sonunda 11 puanla lider Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde 6. sırada yer alırken, ligin 16. haftasında ise 20 puan ile lig lideri Fenerbahçe'nin 22 puan gerisinde 10. sırada bulunuyor. Bu sezon bordo-mavililer, ligin 8. haftasındaki Galatasaray ile yaptığı maça yardımcı antrenör Orhan Çıkrıkçı ile çıkmıştı. aha başarılı bir grafik sergiledi..
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |