|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
'Sadri Şener'in verdiği mesajlar doğru'
* Editör: Trabzon'da Sadri Şener başkan seçildi. Bundan sonra ne olur?
* İ.G: Sadri Şener, Trabzon'da asbaşkanlık ve başkanlık yaptığı dönemlerde maddi-manevi katkılarıyla camiada saygın bir isim. Ama işi hiç de kolay değil. Yeni yönetim öncelikle yıllardır yapılmayan kurumsallaşmayı gerçekleştiremezse Trabzon'un yarınları aydınlık görünmüyor. Sayın Şener'in vermiş olduğu mesajlar doğru. Trabzon için kısa vadede hedef Avrupa Kupaları olmalı. * K.K: Trabzon tarihini, kimliğini, kişiliğini yeniden yakaladı. Trabzon orjinli antrenör ve futbolcular gelir. Yabancı transferi ise Karadeniz sınırından yapılır. * L.T: Sadri Şener'in Trabzonspor başkanı olması milattır. Camiaya yeni bir ruh ve heyecan katacaktır.
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
İlgi: 'Sadri Şener'in verdiği mesajlar doğru'
Gençlik hayali
15 yıl sonra tekrar Trabzonspor'un başına gelen Şener, "Hayalim kulübü kurumsallaştırıp, iyi yerlere getirdikten sonra gençlere devretmek" dedi.. Trabzonspor'a 15 yıl aradan sonra tekrar başkan olmanın heyecanını yaşayan Sadri Şener, "Bu işlerden çok uzaklaşmıştık. Kent değişmiş, takım değişmiş. Ama iyi bir isim bırakmışız ki; talep edildik, göreve geldik" dedi. Dün mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Şener planlarını şöyle anlattı: * Eskiden her şeyi biz yapardık. Bir tek ayakkabı boyamıyorduk. Şimdi değişti. Kurumsal yapı şart, ben her şeyle ilgilenmemeliyim. Genç, biraz tecrübesi olan, iyi eğitim görmüş, bir-iki lisan bilenleri bu yönetime ve başkanlığa getirirsek çok şık bir ekip ortaya çıkar. * Bu sezon Avrupa'ya gidebilirsek Trabzonspor'un yüzünü biraz güldürmeye başlarız. "ESKİ GÜNLERİ ÖZLÜYORUM" * Ben tarz olarak futbolcu satmaktan hoşlanmam. Gökdeniz, Yattara, Hüseyin niye gitmek istesinler ki? Bundan daha büyük bir kulüp mü var? nGençleri kendi bünyemizden bulup, yetişmiş oyuncu alacağız. Çeşitlilik olacak. Trabzonspor'a emek vermiş Şenol, Giray, Ali Kemal, 'Şu oyuncuyu al' dediği zaman niye izleyeyim ki, hemen alırım. Seneye yarışmacı olan, şampiyonluğa oynayan, Avrupa'da başarılı olan bir takım olmak istiyoruz. O günleri özlüyorum. nHakemler de insan, hata yapabilir. Ben hakemleri eleştirmem, espri yaparım. Ceza sahası dışından gol at, hakem bir şey diyebilir mi? At ceza sahası dışından, içeriye niye giriyorsun?
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |