|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
|
Yattara’nın büyük isyânı
Gineli oyuncu, Roma’nın transfer teklifine karşı çıkan bordo - mavili kulübe isyan etti,“Trabzonspor’a para kazandırmak için imza attım, beni pişman ettiler” dedi
İtalya’nın Roma Kulübü, İbrahim Yattara için Trabzonspor’un kapısını çaldı, bordo-mavililer işi yokuşa sürünce Gineli oyuncu küplere bindi. Ailesiyle birlikte Amerika’da tatil yapan Trabzonsporlu oyuncu, Trabzonspor ile anlaşarak imza attığını belirterek, “Türkiye ‘den hiçbir takımla anlaşmamak kaydıyla sözleşme yaptım. Yurt dışından gelecek tekliflerde yardımcı olacaklarını ve izin vereceklerini söylediler. Çünkü Trabzonspor’a para kazandırmak istiyordum. Ama beni pişman ettiler” dedi. Tatilini yarıda kesip, birkaç gün içinde Trabzon’a gelecek olan yıldız futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkes sözünde durmak zorunda. Artık bu moralle Trabzonspor’a faydalı olmam mümkün değil. Roma Kulübü 3.5 milyon euro ve bir oyuncu verdi. Trabzonspor, 5 milyon euro ve bir oyuncu istedi. Roma onu da kabul etti. Şimdi Trabzonspor 15 milyon euro istiyor. Bu hiç adilce değil. Ben delikanlılığımı yaptım. Herkes sözünü yerine getirsin.” Bordo-mavili kulübün, 5 milyon euronun yanında takasta Totti’yi istedikleri iddia edildi.
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
İlgi: Yattara’nın büyük isyânı
aldığım duyumlara göre trabzonspor yattara karşılığında romadan totti ve 5 milyon euro talep etmiş
![]() aslında bir diğer haberde bu takas geçen sene olucakmış ama ziya doğan sistemime uymuyor diye kabul etmemiş, totti yerine hüseyin çimşir ve erdinç yavuzla sözleşme uzatmış ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |