Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Trabzon

LinkBack Konu araçları
Eski 22-05-2008, 12:29 PM   #1 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz
Yattara’nın büyük isyânı

Gineli oyuncu, Roma’nın transfer teklifine karşı çıkan bordo - mavili kulübe isyan etti,“Trabzonspor’a para kazandırmak için imza attım, beni pişman ettiler” dedi

İtalya’nın Roma Kulübü, İbrahim Yattara için Trabzonspor’un kapısını çaldı, bordo-mavililer işi yokuşa sürünce Gineli oyuncu küplere bindi.
Ailesiyle birlikte Amerika’da tatil yapan Trabzonsporlu oyuncu, Trabzonspor ile anlaşarak imza attığını belirterek, “Türkiye ‘den hiçbir takımla anlaşmamak kaydıyla sözleşme yaptım. Yurt dışından gelecek tekliflerde yardımcı olacaklarını ve izin vereceklerini söylediler. Çünkü Trabzonspor’a para kazandırmak istiyordum. Ama beni pişman ettiler” dedi.
Tatilini yarıda kesip, birkaç gün içinde Trabzon’a gelecek olan yıldız futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Herkes sözünde durmak zorunda. Artık bu moralle Trabzonspor’a faydalı olmam mümkün değil. Roma Kulübü 3.5 milyon euro ve bir oyuncu verdi. Trabzonspor, 5 milyon euro ve bir oyuncu istedi. Roma onu da kabul etti. Şimdi Trabzonspor 15 milyon euro istiyor. Bu hiç adilce değil. Ben delikanlılığımı yaptım. Herkes sözünü yerine getirsin.”
Bordo-mavili kulübün, 5 milyon euronun yanında takasta Totti’yi istedikleri iddia edildi.

ayhan53 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 22-05-2008, 12:51 PM   #2 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
İlgi: Yattara’nın büyük isyânı

aldığım duyumlara göre trabzonspor yattara karşılığında romadan totti ve 5 milyon euro talep etmiş
aslında bir diğer haberde bu takas geçen sene olucakmış ama ziya doğan sistemime uymuyor diye kabul etmemiş, totti yerine hüseyin çimşir ve erdinç yavuzla sözleşme uzatmış
ByKuzguN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-05-2008, 02:26 PM   #3 (permalink)
smooth_criminal
Senior Member

smooth_criminal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Yattara’nın büyük isyânı

seyır zevkı bakımından turkıyenın en ii futbolcusu

fener gs nıye ılgılenmezler dusunurdum

kendılerı gıbı adamları transfer etmekle mesgul bızım baskanlar

ornek maldonadao
smooth_criminal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık