Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Trabzon

LinkBack Konu araçları
Eski 24-09-2005, 11:48 AM   #1 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Exclamation şenol Güneş istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü şenol Güneş, takımın kötü gidişine son vermek için ayrılma kararı aldığını söyledi.

Güneş, kendi sahalarında Vestel Manisaspor maçında alınan mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, sezon başında beri devam eden olumsuz tabloyu bir türlü değiştiremediklerini belirterek, "Beklenmeyen anormal hatalar yaptık. Düşündüğümüz gibi işler iyi gitmedi. Trabzonspor, ligde alacağı 21 puanın 11'ini aldı. 10 puanını alamadı. Bu bize yakışmadı. şampiyonlar Ligi kaybından sonra moral değerlerini toparlayamadık. Olumsuz giden tabloyu toparlamayı çalıştık. Ama olmadı. Gelinen bu noktadan sonra demek ki işler iyi gitmiyor" şeklinde konuştu.

Güneş, pes etmeyi sevmeyen bir insan olduğunu ama bugün pes ettiğini düşündüğünü ifade ederek, "Başarının ve başarısızlığın bir bedeli vardır. Buraya ayrılmak için gelmedim. Katkı yapmaya geldim. Ama bu katkı Trabzonspor'a zarar vermeye başladı. Gerginlik olmaya başladı. Bunlar hiç iyi şeyler değil. Yanlışlarla doğruları bir başkasına söyleyerek Trabzonspor'u büyütemeyiz. Dün de bugün de gitmem doğru değil diye düşünüyorum. Ama bu şekilde devam etmesi yönetime ve ouyuncuya zarar veriyor. Camia, aklı selim olmalı. Sağ duyulu olmak lazım. Başarısızlıkta teknik adam olarak sorumluyum. Yanlış işlerin devam etmesini doğru bulmuyorum. ülke futbolunun bulunduğu koşullar içersinde yönetim, oyuncu ve teknik adam arasında gitmesi en akla yatkın olan hoca olduğu söyleniyor. Ben de bu düzene uymak istiyorum. Düzen buysa düzeni bozmak doğru değil. Pes etmeyi sevmeyen bir insanım ama bugün pes ettiğimi düşünüyorum. Trabzonspor camiası içinde bulunduğu bu durumu el birliği ile aşacaktır. Ters giden birşeyler var ama bu kadro başarılı olacaktır. Maçın kırılma noktalarına baktığımızda gol atabilirdik. Ama olmadı. Moral değerlerini yıkmaktansa kan değişikliğine giderek Trabzonspor'a katkı yapmayı düşünüyorum. Buraya gelirken belki hata yaptım ama çalışmayı düşünmediğim bir ülkede kendi şehrimin takımına katkı yapmayı düşünmüştüm. Ama olmadı. Geçen sezon çok iyi giden takım. Bu sezon ise kötü gitmesi doğru değil. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bu moralsizliği bu paniği düzeltmenin tek yolu şenol Güneş olarak benim ayrılmam. Trabzonspor camiasının sevgi ve saygısını kaybetmemesini istiyorum. Oyunculara sahip çıkmalarını bu oyuncuların iyi işler yapacağını düşünüyorum. Bu kararımı oyuncularımla daha paylaşmadım. Yönetime de henüz birşey söylemiş değilim" dedi.

TRABZONSPOR şOKTA

Trabzonspor'un kendi saha ve seyircisi önünde Vestel Manisaspor'a 2-0 yenilmesinin ardından teknik direktör şenol Güneş'in istifası sonrası yönetim, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde olağanüstü toplantı kararı alarak, maç sonrası tesislerin yolunu tuttu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ maç sonrası yaptığı açıklamada, yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak kulüpte toplantı yapacaklarını belirterek, "Futbolcular da, hoca da kulübe gitti. Orada görüşeceğiz. Anorthosis ve Sivasspor maçlarıyla başlayan bir sıkıntı var. Futbolcular ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Sivasspor maçında daha iyiydiler ama olmuyor. Biz yönetim olarak görevimizin başındayız. Yönetim Kurulu'nun istifa etmesiyle sorunlar çözülmez. Taraftarın da tepkisini haklı buluyorum. çünkü, kendi evinde 2-0 mağlup olmuşsun. Tepkilerini normal karşılamak gerekir" dedi

Bordo-mavili kulübün basın sözcüsü ıbrahim şahin ise teknik direktör şenol Güneş'in görevine devam etmesi gerektiğini dile getirerek, "Hocamız basın mensuplarına görevini bırakacağı yönünde açıklamalarda bulundu. Ben şenol Güneş'in devam etmesini istiyorum. Yönetim kurulu toplantısında o yönde oy kullanacağım. çünkü şenol Hoca hep emeği ile bir yere gelmiştir" diye konuştu.
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 24-09-2005, 01:08 PM   #2 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
gerçekten üzüldüm.iyi hocaydı umarım kararını geri alır.
bal650 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-09-2005, 02:34 PM   #3 (permalink)
CABBARİ
Senior Member

CABBARİ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
delikanlı adam başka oluyor helal olsun valla
katkı yapamadım zarar veriyorum dedi ve gitti bravo...saygılar
CABBARİ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-09-2005, 04:09 PM   #4 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Türk insanı olarak en zaaf yanımız duygusallık işte;
Bu olaya iki yönden bakmalıyız
1)Bir düşünün Şenol Güneş'in yıllık ne kadar maaş alıyor.Bu maaşı alıpta eğer birşey veremiyorsa zaten bırak gitmeli
2)Eğer Şenol hoca bırakmasaydı.Ya yönetim kovalıyacaktı ya da taraftar hem yönetimi hem de hocayı kovalayacaktı.

'Pazartesi Rıza'da gidiyor' dedi bizim peder bugün ,bakalım...

Dip Not:Türkler bir maç seyrederken hiç tanımadığı iki takımdan hangi takımı tutar biliyor musunuz?
Cevap :Yenilen takımı

saygılar..
SametCan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2005, 05:12 PM   #5 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Benim Galatasaray'lı olduğumu bilen bilir, ama Trabzonspor' un şu haline üzülmemek elde değil. Geçen sene seyredene zevk veren bir futbol vardı. Aslında bu sene de zevk veriyor ama bitirici vuruş gelmeyince izleyenin hevesi kursağında kalıyor. Şenol Güneş'in istifası gereksiz, en büyük hataları oturmuş kadroyu bozmak oldu. Ondan sonra da gidenlerin yeri dolmayınca tabiki mağlubiyetler gelir.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2005, 03:44 PM   #6 (permalink)
anvil
Senior Member

Trabzonspor Asbaşkanı Sarı'dan şaşırtan açıklama...

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetim kurulunun yaptığı toplantıda adaylarda aranacak nitelikler tek tek ele alınarak özellikleri konusunda ortak görüş birliğine varıldı.
Yönetim kurulunun bordo mavili takımı çalıştırması düşünülecek isimlerde arayacağı özellikler şöyle belirlendi:
“1- Alkolü fazla sevmeyecek.
2- Hırslı olacak.
3- Taraftara, futbolcuya, yöneticiye pozitif enerji verecek.
4- Futbolcularda saygı uyandıracak.
5- Alt yapıya ve genç futbolcuya önem verecek.
6- Takım içindeki hizipleri ortadan kaldırabilecek cesarete sahip olacak.
7- ıddialı olacak.
8- Fiyatı 1 milyon eurodan fazla olmayacak.
9- Türkiye hakkında bilgi sahibi olacak.
10- Trabzon’un havasına uyacak, şehri benimseyecek."
Trabzonspor'u çalıştırması için Bayer Leverkusen’in Alman çalıştırıcısı Augenthaler'le CSKA Sofya’nın Yugoslav teknik direktörü Yesiç, ön plana çıktı. Ayrıca Topmöller, Schaeffer, Halilhodziç ve Fernandez'le de temasa geçildiği belirtildi.
Bu arada Fransız Le Guen ve Deschamps, Alman Berti Vogst, Hitzfeld, Hırvat Antiç, ıspanyol Camacho, Hollandalı Ruud Gullit ve Toschack'le yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı vurgulandı.

YöNETıMı DE TAşIYACAK

Bordo mavili yönetimin takımın başına getireceği teknik direktörün tartışılmaz bir isim olmasına da önem verileceği bildirildi. Anlaşma sağlanacak teknik direktörün yaratacağı olumlu etkiyle taraftarların yönetim üzerindeki baskısının da azalmasının sağlamasının da amaçlanacağı belirtildi. öncelikli olarak Avrupa’dan isimler üzerinde durulacağı, yerli teknik direktörlerin son planda düşünüldüğü vurgulandı. Yöneticiler, “Eric Gerets, geldi bir anda Galatasaray’ın çehresi değişti. Trabzonspor’a da bir sihirli el gibi değecek teknik direktör arıyoruz. Yeni teknik direktör, yönetime de nefes aldıracak. Yerli antrenöre 2-3 maç bile sabredilemez. Ama iyi bir yabancıya zaman tanınır. Bunun için ilk tercihimiz yabancı olacak“ dediler.

YESıç HAYRAN BIRAKTI

Bir dönem Trabzonspor formasını giyen CSKA Sofya’yı çalıştıran Yesiç’in yönetimde en çok konuşulan isim olduğu, “çalıştırdığı 4 takımı da şampiyon yapmış. Bu nedenle Yesiç’in üzerinde duralım“ denildiği kaydedildi. Ersun Yanal, Gheorghe Hagi, Leekens, Mustafa Denizli ve ünal Karaman, ilk etapta elenenler olurken Fransız Le Guen ve Deschamps, teklifi kabul etmedikleri için listeden çıkartıldı. Yesiç dışında Toppmöller, Berti Vogst, Augunthaler, Ruud Gullit, Toschack, Lucescu, Antiç, Luis Van Gaal, Schaeffer ve Fernandez ise hırslarıyla listede yer aldı.

YENı ıSıMLER VAR

öte yandan yönetime son olarak Alman Ottmar Hitzfeld, ıspanyol Kamacho ve Hırvat Vahit Halilhodziç isimleri önerildi. Geçtiğimiz sezonlarda Bayern Münih'i çalıştıran Hitzfeld'le 2 yıl Paris Saint Germain’i başında sahaya çıkan Halilhodziç ve bir dönem Real Madrid’i de çalıştıran Kamacho ile ilgili araştırmalar yoğunlaştırıldı.
Bu arada Trabzonspor’un Galatasaray maçına büyük olasılıkla Orhan çıkırıkçı gözetiminde çıkacağı, yeni teknik direktörün ise görevine daha sonra başlayabileceği kaydedildi.

ASBAşKAN SARI'DAN şAşIRTAN AçIKLAMA

Trabzonspor Asbaşkanı ömer Sarı, yaptığı açıklamada Galatasaray maçının kazanılmasının çok zor olduğunu söylerken şöyle konuştu:
“Kimse hayalperest olmasın. şu anda bir antrenör gelse bile hafta sonu oynanacak Galatasaray maçına hiç bir artı değeri olmaz.
Antrenör konusunda hummalı bir çalışma içindeyiz. Trabzonspor için en uygun olanı bulmalıyız. Galatasaray maçı var, diye acele edip yanlış bir tercih yapmak istemiyoruz. şenol Güneş'le istenen başarının elde edilememesinden sonra bir başkası gelse de her şey düzelmez. Trabzonspor’un eski gücüne kavuşması zaman alır. Galatasaray maçında işimiz Allah’a ve futbolcuların yüreklerine kalmış.“
anvil Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 10:25 PM   #7 (permalink)
cartel_28
Junior Member

nolucak bu trabzonsporun hali yaw.
cartel_28 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık