|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Aktuğ'dan takıma çağrı
28.11.2005
Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, sabah antrenmanı öncesi tesislere gelerek, futbolcularla bir toplantı yaptı. Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Atay Aktuğ, futbolcularla görüştüğünü belirterek, "Onlara 'seçim sürecinden etkilenmeyin, belki de göreve devam ederiz. Biz Trabzonspor'uz, birbirinize sarılın. Böyle zor dönemde hoca, futbolcular ve taraftar, birbirine sarılmalıdır' dedim" diye konuştu. Bordo-mavili kulüpte son günlerde yaşanan gelişmelerin ister istemez futbolcuları da etkilediğini kaydeden Başkan Aktuğ, ''Onların da desteğe ihtiyacı var. Fenerbahçe maçından da iyi konsantre olup iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum'' dedi. Başkanlık konusunda kendisine yoğun bir baskı olmadığını hatırlatan Aktuğ, bordo-mavili takımda Hasan Sönmez, Özgür ve Emrah'ı kadro dışı bırakan Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in de arkasında olduklarını söyledi. Başkan Aktuğ, takımın liderinin Halilhodziç olduğunu ifade ederek, "Şu ana kadar profesyonelliğin gereğini yapmıştır. Hangi yönetim gelirse gelsin onunla göreve devam etmelidir. Koyduğu kurallara uyulması gerekir. Eğer uymuyorlarsa da gereken yapılır. Biz de hocanın arkasındayız. Kadro dışı kalan futbolcular, antrenmanlarda yaptıkları hareketler nedeniyle kadro dışı kalmıştır. Bu futbolcular gereken cezayı almıştır. Kurallara riayet etmeyen olursa yine gereken yapılır. Bu bir futbol takımı. Kimse futbolcusunun kadro dışı kalmasını istemez. Hoca da istemez. Önemli olan Trabzonspor'un bu zor dönemini kenetlenerek aşmasıdır. Biz görev süremizin sonuna kadar arkasındayız'' diye konuştu. Aktuğ, futbolun bir spor olmaktan çıktığını da belirterek, "Bakıyoruz, Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan'ın, Galatasaray takımının arabası taşlanıyor. Futbol bu, biri yenecek, diğeri yenilecek. Roma dönemindeki arenadaki gladyatör savaşları gibi oldu. Futbol seyircisi nasıl böyle yapabiliyor? anlamıyorum'' dedi. Aralık ayında yapılacak genel kurulun iptal edilip edilmeyeceği ile ilgili soruya ise Başkan Aktuğ, "Herşey tüzükte açıktır. Bizim de şu anda öyle bir düşüncemiz yok. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maç öncesi böyle şeyler gündeme getirilmemelidir. Trabzonspor'un şu an tek sorunu saha sonuçlarıdır" şeklinde cevap verdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 10 ay ceza alan ve Tahkim Kurulu'nun yapacağı duruşma ve toplantıya katılacak olan Gökdeniz'in yarın İstanbul'a gideceği öğrenildi. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |