|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
arkadaşlar epg hakkında TRTye attığım email ve cevabı
benim sorum>>>>>>>>
TRT nin turksattaki digital yayınında EPG hizmeti başlamıyacakmı?.Mesela DGITURK teki yayınlarınızda var. Eğer bu hizmeti kullanıma açarsanız çok memnun oluruz ayrıca türkiyede yeni bir çığır açarsınız.Çünkü turksatta bu hizmeti kullanan turk kanalı mevcut değil. Saygılarımla... TRTden gelen cevap>>> Sayın izleyicimiz; Öncelikle yayınlarımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Türksat uydusundaki yayınımızda EPG hizmeti verilmesi yönünde planlamamız vardır. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir. Başlangıç tarihi şuan belli değildir |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
Mekan: Brussels
|
Arkadaslar gercekten ya niye Turksat/Eurasiasattaki kanallarda EPG bilgilerini alamiyoruz, sanirim diger uydudaki kanallarla oluyor, boylece insanlar surekli reklamlari takip edip hangi program ne zaman baslicak diye beklemez, eger birkac kanal bu uygulama yapiyorsa isimleri verebilirmisiniz, ben hepsini denedim hic cikmadi, benim receiver Humax CI E 20
:lightbulb |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
Bu konuda Alman, İtalyan, Fransız ve Polonya kanalları çok iyi. Filmler belirlenen dakikada başlıyor. Dahası filmin ne kadar süreceği yani bitiş süresi de yazıyo. Hatta bazı Alman kanalları program hakkında bilgi veriyor. Mesela film oyuncuları özeti v.s. Ama size şunu söyleyim TRTnin EPG yayınında belirlenen saate 10-20 dk. ekleyip hesap etmek gerekecek. Nedeni TRTnin medyaya verdiği program saatlerine zaten uymuyor olması. Keşke yanılsam.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
|
TRT de tam kamu kuruluşu ağzı ile cevap vermiş ha
(Türksat uydusundaki yayınımızda EPG hizmeti verilmesi yönünde planlamamız vardır. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir. Başlangıç tarihi şuan belli değildir) |
|
|