|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
|
LİG A ilk hafta yayın programı (D spor)
spor kanalı ilk 2 hafta yayınlayacağı maclar soyle
19 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ 18.30 DİYARBAKIRSPOR-KARŞIYAKA 20 AĞUSTOS 2006 PAZAR 17.00 ELAZIĞSPOR-MALATYASPOR 21 MART 2006 PAZARTESİ 20.00 KOCAELİSPOR-GAZİANTEP B.Ş.BLD.SPOR 2.hafta 26 AĞUSTOS 2006 CUMARTESİ 18:30 SAMSUNSPOR- KOCAELİSPOR 27 AĞUSTOS 2006 PAZAR 17.00 GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR-DİYARBAKIRSPOR 28 AĞUSTOS 2006 PAZARTESİ 20.00 KARŞIYAKA-ALTAY D spora ve Türk futbol severlere hayırlı olsun BJK liyim ama 2. hafta Karşıyaka -Altay maçını akşam 20.00 de kaçırmam izleyeceğim.2 takımıda 1.LİG de görmek istiyoruz. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de futbol kamuoyu nedense çoğunlukla Süper Lig üzerine odaklanmıştır. Gece gündüz süper lig takımlarıyla yatıp, kalkarlar.
Oysa hiç düşünmezlerki, futbolun temel taşları her ilde, her ilçe ve hatta birçok köyde kurulan mahalli takımlardır. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ama süper ligler daha fazla reklamla göz önünde olduğundan ve birçok kesime daha fazla rant sağladığından hep ön plandadır. İşte bu gerçeği görerek Anadolu'nun diğer futbol takımlarının İkinci Lig A Kategorisi maçlarını yayınlayacak olan D Spora teşekkür etmemiz gerekiyor. Ayrıca bu konuyu gündeme getirip bilmeyenleri haberdar eden ikdam kardeşimizede ben teşekkür ediyorum. Sevgili ikdam artık bu konuyu başlattığına göre sana yeni bir görev hasıl oldu. Senden bundan sonra düzenli olarak İkinci Lig A maçlarının programını vermeni istiyorum. Bazı kimseler "Ne gerek var canım TV-Gazeteler zaten veririr" diyebilirler. Varsın olsun. Forumumuzda dahi Süper lige odaklanmış arkadaşlarımızında Lig A ya azda olsa dikkatini çekebilirsek fenamı olur. Sana iyi çalışmalar diliyorum. Selamlar.
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |