|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
|
Degerli arkadasim umarim sen bana yardim edebilirsin öyle umud ediyorum. Benim Panasonic WHS kasetli cekim yapabilen kamaram var. Ve bayagida cekmis oldugum cekimlerim var. Bunlari oynatip diekt olarak Deskoba yani festplatteye aktarmak istiyorum. Bazi programlarim var Mesela Ulead gibi, Magix gibi . Fakat verimli bir sonuc alamadim. Ne olursunuz bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Veya bahsetmis oldugum bu iki programi nasil kullanabilirim. Lütfen en kisa zaman icerisinde yardimlarinizi bekliyor, saglik, sihhat, basari ve islerinizde kolayliklar diliyorum. Hoscakalin
Degerli arkadasim umarim sen bana yardim edebilirsin öyle umud ediyorum. Benim Panasonic WHS kasetli cekim yapabilen kamaram var. Ve bayagida cekmis oldugum cekimlerim var. Bunlari oynatip diekt olarak Deskoba yani festplatteye aktarmak istiyorum. Bazi programlarim var Mesela Ulead gibi, Magix gibi . Fakat verimli bir sonuc alamadim. Ne olursunuz bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Veya bahsetmis oldugum bu iki programi nasil kullanabilirim. Lütfen en kisa zaman icerisinde yardimlarinizi bekliyor, saglik, sihhat, basari ve islerinizde kolayliklar diliyorum. Hoscakalin. Arkadaslar ya olur yada olmaz diyin ama bir seyler ne olursunuz yazin. Saygilarimla Son Düzenleme kaya22 tarafından 30-04-2007 05:13 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Bunun için öncelikle bir capture karta veya iyi marka bir TV kartına ihtiyacınız var.
Daha sonra yukarıda adı geçen programları capture veya TV kartınızın S-Video bağlantısına girerek istediğiniz kalite ve ölçüde kayıt edebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |