Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Tv-Video-Audio-Kameralar

LinkBack Konu araçları
Eski 22-04-2006, 11:12 AM   #1 (permalink)
kizilrecep
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Exclamation Sony DCR-DVD92E Dijital Video Kamera yardım

Slm arkadaşlar Sony DCR-DVD92E Dijital Video Kamera kamera aldım herşey çok güzel fakat; kayıt ettiğim dvd nin içini göremiyorum. kayıt dvd si 1,36 gb alıyor. Bunu pcye kopyalayıp 3 defa kayıt yaptıktan sonra dvd cdsine yazdırmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Bana yardım edebilecek birileri varmıdır.
kizilrecep Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 22-04-2006, 12:10 PM   #2 (permalink)
taha3
Senior Member

taha3'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 1970
Formatlari ne bicimlerde?Dosya bicimlerindeki farkliliklara dikkat et.
taha3 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-04-2006, 05:21 PM   #3 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Question

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kizilrecep
Slm arkadaюlar Sony DCR-DVD92E Dijital Video Kamera kamera aldэm herюey зok gьzel fakat; kayэt ettiрim dvd nin iзini gцremiyorum. kayэt dvd si 1,36 gb alэyor. Bunu pcye kopyalayэp 3 defa kayэt yaptэktan sonra dvd cdsine yazdэrmak istiyorum ama bir tьrlь olmuyor. Bana yardэm edebilecek birileri varmэdэr.
arkadasım butur dvd cd lerin kaydını yapabilmek icin en saglıklı yol dizinleri birlestirip tekrar dvd olarak kayıt yapmaktır yani ulead kullanın ts.1.ts2yani altdizinleri orada topla ole kayıt yapmanı tavsiye ederim icini gorememe sorunu ise bastan sana secenek sunuyor orada secmen gerekiyor ben sizin sormanızdan boyle anladım yinede konuyu biraz acarsanız daha kolay cevap yazabiliriz.
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-04-2006, 12:03 PM   #4 (permalink)
bydadaloglu
Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : kizilrecep
Slm arkadaşlar Sony DCR-DVD92E Dijital Video Kamera kamera aldım herşey çok güzel fakat; kayıt ettiğim dvd nin içini göremiyorum. kayıt dvd si 1,36 gb alıyor. Bunu pcye kopyalayıp 3 defa kayıt yaptıktan sonra dvd cdsine yazdırmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Bana yardım edebilecek birileri varmıdır.
arkadaşım menüde kapatma diye bir bölüm onu yap dvd nin içini göreceksin selamlar
bydadaloglu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-06-2006, 02:53 AM   #5 (permalink)
guchancelen
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
Question yardım panasonic NV-GS21

panasonic NV-GS21 video kamerasını 1 ay kadar önce hediye olarak aldım.ama içinden cd çıkmadı.Bu yüzden çektiğim görüntüleri bilgisayara aktaramıyorum.gerekli aramaları yapmama rağmen cd bulamadım.Acil MotionDV STUDIO 5.3E LE proğramına ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.
guchancelen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık