Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Tv-Video-Audio-Kameralar

LinkBack Konu araçları
Eski 29-05-2006, 06:02 PM   #1 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Arrow DVDYazma teknikleri neo dvd 7.0

Burada DVD Yazma tekniklerine ornek olarak Mediastrom un neo dvd7.0 programını inceliyeceyiz.neo dvd yi diger programlardan ayıran ozellik direk
wob olarak dvd yazabilmesidir yani kameradan capture edilen goruntuleri digital ortama dvd video(video ts)olarak kodlayabilmesidir
burada anlatacagımız ornek hem capture edilen goruntuleri hemde mpeg2 olarak kapture edilmis goruntuleri dvd yapmaya olanak verecek sekilde anlatılmıstır.

ilk adım programı calıstırıp birinci secenegi tıklamaktır.

ıkınci adım olarakcrete dvd secenegini secmek.

ucuncu adım cıkan menude capture edilmis goruntuleri secip menuye almak

menuye alınan goruntuler ve sag uste gorulen menu back graund da extra ayarlar istege baglı ayarlardır.yapılandırma ayarlarımız bittikten sonra sag altta rec butonuna basarız.

son adım olarak cıkan menu seceneklerini duzenledikten sonra dvd dimi yazmaya hazır hale getiririz.
neodvd 7.0 indir<D> Dosyaindir

Son Düzenleme best54™ tarafından 14-09-2006 05:48 PM de yapıldı..
best54™ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 14-09-2006, 12:27 PM   #2 (permalink)
SIMURG34
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2006
selam
kardes pu programı nereden bulabılırım bana yardımcı olursan sevınırım saygılar tekrar gorusmek uzere
SIMURG34 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2006, 05:51 PM   #3 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : SIMURG34
selam
kardes pu programı nereden bulabılırım bana yardımcı olursan sevınırım saygılar tekrar gorusmek uzere
Selam arkadaşım yukarıdaki ilk mesaja downloadını yeniden ekledim kolay gelsin ..takıldığın bir yer varsa gene yardımcı olurum..!
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2006, 05:53 PM   #4 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
dvd converter gibi çalışıyor her halde,anladığım kadarıyla.ayrıca bu program nero'dan bağımsız mı çalışıyor? paylaşım için teşekkürler..
yusufdal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-09-2006, 06:28 PM   #5 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Nero ile bir ilgisi yok hocam medistrom dur program direk olarak wob dosyası kodlayabilmektedir kendi türün tek örneği bir programdır yani doğrudan convertte yapmadan dvd video kapture edip dvd cd sine atabilmektedir...!
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-2006, 07:02 PM   #6 (permalink)
vedat_taha
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
yeni indiriyorum daga dene medim fakat mukemmel olduguna inanıyorum tesekkurler
vedat_taha Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık