|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Burada DVD Yazma tekniklerine ornek olarak Mediastrom un neo dvd7.0 programını inceliyeceyiz.neo dvd yi diger programlardan ayıran ozellik direk
wob olarak dvd yazabilmesidir yani kameradan capture edilen goruntuleri digital ortama dvd video(video ts)olarak kodlayabilmesidir burada anlatacagımız ornek hem capture edilen goruntuleri hemde mpeg2 olarak kapture edilmis goruntuleri dvd yapmaya olanak verecek sekilde anlatılmıstır. ilk adım programı calıstırıp birinci secenegi tıklamaktır. ıkınci adım olarakcrete dvd secenegini secmek. ucuncu adım cıkan menude capture edilmis goruntuleri secip menuye almak menuye alınan goruntuler ve sag uste gorulen menu back graund da extra ayarlar istege baglı ayarlardır.yapılandırma ayarlarımız bittikten sonra sag altta rec butonuna basarız. son adım olarak cıkan menu seceneklerini duzenledikten sonra dvd dimi yazmaya hazır hale getiririz. neodvd 7.0 indir<D> Dosyaindir
Ne mutlu türküm diyene M.Kemal ATATÜRK. Son Düzenleme best54™ tarafından 14-09-2006 05:48 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) | |
|
Co Administrators
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Co Administrators
|
Nero ile bir ilgisi yok hocam medistrom dur program direk olarak wob dosyası kodlayabilmektedir kendi türün tek örneği bir programdır yani doğrudan convertte yapmadan dvd video kapture edip dvd cd sine atabilmektedir...!
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |